Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Lapozás: OK   1643 / 3598
(#) DuMatyi válasza Dániel X hozzászólására (») Jún 3, 2011 /

Ezt rosszul érted. Vigyázni kell, hogy ne fuss bele érdek "barátságokba", amikor is csak te adsz, és akkor kellesz csak, ha adsz. Egyébként meg ciki vagy, bunkó vagy, meg szemétláda, hogyha meg mered kérdezni, hogy "na de miért csak én?!"
(#) bankimajki válasza DuMatyi hozzászólására (») Jún 3, 2011 / 1

Matyi ennek a végével azért nem értek egyet. Vagy engem is leírtál. Csak mert nem írok rád folyton hogy: "Szia hogy vagy, igazából csak köszönni jöttem, elég fáradt vagyok, de pár szó azért belefér"...
Annyit azért te is megérthetsz hogy másnak is van épp elég nyűgje és ha nem vagytok napi kapcsolatban, akkor mi a francnak kérdezzek ilyeneket. (Mellesleg amennyi ismerősöm van, ezzel menne el minden időm.) Amikor talizunk jól megvagyunk. És ha van mindkettőnknek ideje akkor jól eldumálgatunk. Miért kell mindent feltételekhez kötni. Nem lehet valaki csak simán jó arc. És kész!? Nem vitázni szeretnék veled, csak azért ne túlozz. Vagy nem túloztál és tényleg komolyan gondoltad?
(#) Dániel X válasza DuMatyi hozzászólására (») Jún 3, 2011 /

Értem. Mást nem is tudok ráírni.
(#) DuMatyi válasza bankimajki hozzászólására (») Jún 3, 2011 /

Miért mindenki azt olvassa ki a soraimból amit akar? Mielőtt kérdezel, gondolkozz. Mikor küldtelek el? Soha. Nyilván tudok súlyozni, ki ilyen, ki olyan. Te ha hazamész nyárra, akkor nincs neted. Hogy is írhatnál?! Muszáj volt sarkítanom, hogy ne legyen háromszor olyan hosszú hozzászólásom a körmondatok miatt, amivel magyarázom az előzőt, meg annak az előzőjét, meg előkészítem a következőt, csak hogy senki ne vegye magára, akinek nem inge.
Ellenben azt elküldöm, aki tudom, hogy megtehetné, de már több mint egy éve nem ír, mert nem.
(#) bankimajki válasza DuMatyi hozzászólására (») Jún 3, 2011 /

Oks, én amúgy sem vagyok sértődős típus, de azért így már más.
(#) DuMatyi válasza bankimajki hozzászólására (») Jún 3, 2011 /

Akkor , én meg szépen lefekszem (magammal ), mert holnap borzalom és börzelom. Ötkor kelés, de nem az arcomon, és nem lehet kinyomni.
(#) Rober_4 válasza DuMatyi hozzászólására (») Jún 3, 2011 /

Matyikám én 14 évesen a haverokkal már megittam egy sört a sörfesztiválon, 15-16 évesen már kocsmáztunk. Ha osztálykiránduláson túrázni mentünk, mindig csomagoltunk be egy kis sört, aztán ha túl nehéz volt a hátizsák megittuk.
A főiskolán tényleg volt egyszer, hogy megittunk 2 pohár citromos ásványvizet, a többi időben piáltunk, de, hogy mit ittunk arra, nem nagyon emlékszem...
Ennek ellenére értelmes embereknek gondolom az akkori barátaimat, akikkel manapság is összejövünk rendszeresen, persze közben eltelt 15 év, gyerekeink vannak. De nem szégyeljük hogy volt olyan élethelyzetünk, hogy ittunk már pálinkát. Tehát nem akarok álszent lenni, az alkoholt illetően, és nem is tartom helyesnek a túlzott álszenteskedést (nem rád értem, tudom, hogy nem iszol alkoholt, és ezt értem is, tisztelem is).
A bor, és a pálinka is a kultúránk része, és ha csak a Tüskevár című regényt említem, ott is kapott Bütyök egy kupica pálinkát Matulától, pedig jóformán csak 7.-es...
(#) DuMatyi válasza (Felhasználó 15355) hozzászólására (») Jún 3, 2011 /

És az azt megelőző időszakban mindig CSAK én írtam. Hmm...

Mi van? Borzalom?
(#) saraha válasza Rober_4 hozzászólására (») Jún 3, 2011 /

Idézet:
„ha túl nehéz volt a hátizsák megittuk.”

Aztán milyen volt a hátizsák?Kicsit olyan szapulló izű volt nem?
(#) DuMatyi válasza Rober_4 hozzászólására (») Jún 3, 2011 /

Értem én, értem én, meg 200 éve pálinkás kenyérrel altatták a sírós babákat - néprajzi feljegyzés, nem az én agyszüleményem (eddig tartott a sarkítás). Viszont rászoktatni sem kellene a zifjúságot. 14 évesen te más voltál. mint ma egy 14 éves. Ez pszichológiai tény, hogy van egy 3-5 éves eltolódás, azaz később érnek az emberek. Én ha rajtam múlna, ennyivel kitolnám a választási életkort. Amerikában is 21 év, mert óriáscsecsemők az emberek. Ez nem sarkítás. Nem véletlen bizgerálták meg a jogosítványszerzést minálunk is mopedre, meg szgk-ra is. Helyesen.

Óriáscsecsemők.. Hetente hányszor hallom ezt.
(#) DuMatyi válasza Dániel X hozzászólására (») Jún 3, 2011 /

Olyan emberek szájából, akik tudják mi az: felelősség. Ne menjünk messzire: Amikor anyu ennyi idős volt, mint én, már réges-rég megvolt a nővérem neki. Nem a gólya hozta. Valaki pont ma írta nekem, hogy a szomszéd 80 éves Pistabá mondta, hogy xy-kém, ma egy 30 éves olyan, mint amikor mi voltunk 20 évesek.
(#) Rober_4 válasza DuMatyi hozzászólására (») Jún 3, 2011 /

Azért ne sarkítsd már le ennyire! Nem a pálinkáskenyérre gondoltam, sőt még fel sem merült bennem ehhez hasonló ötlet sem.
(#) saraha válasza DuMatyi hozzászólására (») Jún 3, 2011 /

Idézet:
„ma egy 30 éves olyan, mint amikor mi voltunk 20 évesek.”
..és mennyire igaza van!

Hát az meglehet. Ehhez a témához nem tudok hozzászólni mert fiatal korosztályba tartozom, így nem tudom mi volt 20-25 évvel ezelőtt.De sokaktól halottam már azt ami t te írtál.
(#) DuMatyi válasza Rober_4 hozzászólására (») Jún 3, 2011 /

Robi, előre szóltam hogy sarkítás, ne vedd a szívedre. Elég éjszakai műsort láttam (csak annyit mondok, hogy Zacher Gábor toxikológus), amikor is a szakember ecseteli, hogy egyre fiatalabb gyerekek kötnek ki a detoxban, beidva-beszívva. Te megálltál egy sörnél, ma már nem szokás. Lásd West-Balkán, és Palotai cikke, amit már linkeltem itt...
(#) john94 hozzászólása Jún 3, 2011 /

Hello
Valaki tudja esetleg a Silverkart nyitvatartását? Sehol sem találtam meg,pedig fontos lenne
(#) DuMatyi válasza saraha hozzászólására (») Jún 3, 2011 /

Hát, fiam, Izsák...
(#) john94 válasza (Felhasználó 15355) hozzászólására (») Jún 3, 2011 /

Ezt már kezdem unni
Mindig minden ott van a szemem előtt és nem látom
Szerintem már túl fáradt vagyok,inkább megyek aludni.
Egész nap autót takarítottam és a műhelyben pakoltam és szerelgettem,már teljesen kész vagyok

Köszi szépen.
(#) DuMatyi válasza john94 hozzászólására (») Jún 3, 2011 /

A google más-más időpillanatban, sőt akár azonos időben, és különböző gépeken más-más találati halmazt hoz ki. Nem biztos, hogy Te voltál ügyetlen.
(#) john94 válasza DuMatyi hozzászólására (») Jún 3, 2011 /

Ez is igaz.Ott van Pl.: amikor kerestem drivereket a két gépre,akkor mindkét gép ugyanarra a "kulcsszóra" más linkeket adott ki.

Jó éjszakát mindenkinek!
(#) DuMatyi válasza john94 hozzászólására (») Jún 4, 2011 / 1

Többek között a keresési előzményektől is függ, hogy mit hoz ki a gép. Épp ezért feszegetik, hogy mennyire helyes (és személyiségi jogokat mennyire sért), ha figyelik az IP-det, vagy a mailcímedhez kapcsolódó keresési eredményeket kapsz. Ez abból a szempontból sem jó. hogy én például mást keresek, gyökeresen mást, a keresőmotor meg erőlködik, hogy az előzővel kapcsolatban lévő kereséseket adjon, de a metszeti halmazban alig van valami. Eredmény: kevés találatom lesz, és az sem lesz jó.
Például, ha én a mikroelektronika témakörben keresek a legtöbbet, utánam pedig leül egy nőnemű user, akit a cipők érdekelnek, meg a rúzsok...
(#) john94 válasza DuMatyi hozzászólására (») Jún 4, 2011 /

Mostmár tudom ezt is

Amit írtál a végén,az jó
(#) poros válasza DuMatyi hozzászólására (») Jún 4, 2011 /

Szóval emiatt jönnek nekem a sütemény és étel receptek.
(#) Rober_4 válasza poros hozzászólására (») Jún 4, 2011 /

Igen a "sütik" miatt!
(#) Rober_4 válasza DuMatyi hozzászólására (») Jún 4, 2011 /

Ok, csak mivel a pálinkás kenyérrel poénkodtál, úgy tűnt NEM értetted meg mit írtam. (A Palotai cikket egyébként én küldtem át neked )
Az alkkohol kultúra közvetítése, tehát azért fontos, mert az alkohol fogyasztásnak van nagyon sok előnye is, főleg az emberi kapcsolatok tekintetében, (tábortűz, közös éneklés, kirándulások, baráti beszélgetések, üzleti találkozók, monotóniatűrés stb), és ezt nem söpörhetjük a szőnyeg alá. Tehetünk úgy, hogy nem kell ahhoz alkohol, hogy jól érezd magad, meg egyáltalán nincs is rá szükség az élethez, de sokaknál ez nincs így. És talán az emberiség sem lenne olyan amilyen, ha nem lenne alkohol. (Természetesen az alkoholizmust, és az ezzel kapcsolatos agressziót, és egyéb hasonló problémákat én is betegségnek tartom, amit kezelni kell!)
(#) janikukac hozzászólása Jún 4, 2011 /

Valaki beszámol a szegedi Szatellitban lévő börzéről? Volt valami érdekes?
(#) Müszi válasza DuMatyi hozzászólására (») Jún 4, 2011 /

Tökéletesen igazad van Matyikém, igaz nekem más az okom erre, de nálam is
Idézet:
„Erőt vett rajtam a lesz@rom mentalitás”
, én is belefáradtam dolgokba, talán az miatt is hogy nap mint nap hallom azt, hogy ki mennyire h*nyta össze a padlót....

De a fő ok persze nem ez, hanem más....
(#) szamóca hozzászólása Jún 4, 2011 /

Következő: »»   1643 / 3598
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem