Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Szereld le a kiálló csavart. Vagy legalább is módosítsd emberbarátira. Nem kell a bringától félni, csak akkor harap, ha rossz. :yes:
Régebben nem csináltak ekkora faxnit egy kis sérülésből. Nekem a bal oldalamon a bordáim felett van egy hasonló sebből eredő forradás. A kerítésről estem egy régi üstházra. A rozsdás vasak okozták a vágást. (Láttam a saját bordáimat.) Annak idején a doktorbácsi egy kis alkohollal kimosta a sebet néhány öltéssel összehúzta, no meg nyomott a fenekembe egy tetanuszt. Semmi kórház semmi műtő. Ott a rendelőben meg oldotta.
Az a baj, hogy ha azt a csavart kiszedem, akkor lejön a hátsó kerék is. Tehát legfeljebb lefűrészelni tudom, de ha kilyukad a gumi akkor cseszhetem, mert nem tudom levenni a kereket. Nekem elég volt az is amit átéltem a műtőben, ezért legfeljebb szobakerékpáron biciklizek.
Akkor tegyél a végére zárt anyát. Nehogy már egy nyavajás csavar miatt leszokj a bringázásról.
Nekem anno a szemem érte sérülés, de szerencsére éppen mellé ment. Kicsi voltam és a guriga báláról estem le úgy hogy fejjel lefelé. Ráadásul valamelyik szántó eszköz meg ott volt mellette. Na meg amikor a térdem alatt okozott sérülést egy kiálló vasdarab. Ráestem. de még élek. Egyenlőre.
Anyám részéről megállapítást nyert, hogy amióta itt lakik az új szomszéd, azóta megszaporodtak a lopások. Most például a tengeri darából tűnt el egy jókora adag. Még a rágcsálók sem esznek meg közel 20 liternyi darát egy éjszaka.
Nyugodj meg én is majdnem láttam a csontjaimat. A tetanuszt nálam se hagyták ki. Én azért kerültem oda, mert a sebet az orvos nem látta, hanem egyből az OMSZ vitt be a kórházba és ott láttak el. A bicikli "húsevése" 12 éves koromban volt és a helye mindmáig megvan.
Nyugtalanságról szó sincs. Ez már csak egy sztori több mint negyven éves. A nyoma most is látható. Gondolom amíg én látható vagyok így is lesz.
A 2000 januári számban van képem,Vándor horgászok a cikk címe. Éppen pilkereket veszünk a Lengyelektől a tengerparton. Azóta nem .Tegezz nyugodtan itt nem számít a kor.
Az a baj, hogy az ember hozzászokik, hogy a korra való tekintettel megváltoznak a köszönési szokások. De majd ezen a helyen megszokom.
Valahol olvastam, hogy a kopott fogaskereket a benzin nem állítja helyre.
De a több év alatt lerakódott olaj és por keverékéből összeálló habarcsot igen.
A darálóra kell tenni egy érintésre kapcsoló riasztót és nem lesz több lopás.
Van valami egyszerű kapcsolás hozzá? De olyan, ami nem ad téves riasztást. Amúgy a takarmány egy hordóba volt a patkányok távol tartása miatt.
Öreganyám ezt lakattal oldotta meg...
Az lesz jobb híján. Fényes nappal, ez már nekem is sok.
nagy ho-ho: "Szia!
Az off topikban nem küldhetek kapcsolást." Erről a moderátoroktól kérek engedélyt. Köbzoli mondta, hogy egy kérdezz-felelet erejéig sok mindent lehet. De akkor ne maradjon hosszan a téma.
Esetleg ha valakinek megvan az Erős vs. Spigiboy - Álomhajó (Spy The Ghost Remix) c. zenéje, jó minőségben, annak megköszönném, ha írna. :yes:
Hogy utána csinálj belőle 8bit/8kHz-et?
Nem azért...
Egyébként már régóta megy a 22kHz is. :beka3:
Sőt, most nézem, nem is 22kHz, hanem 44kHz.
Sziasztok!
Nem tudjátok véletlenül,hogy hol lehetne beszerezni A0 B0 és C0-ás papírt? Neten én több helyen találtam de csak nagy hengerbe lehet kapni azért meg 8-9ezret nem akarok kiadni. Egy lap kellene csak. Tudnátok ebben segíteni?
Nem tudom,hogy csak úgy adnak-e méretre papírt.
Hát ha végkép nem jutok egyről a kettőre akkor megpróbálok kérni.
Akkor most mi a kérdés? Mert írtam néhány egyszerű megoldást privátban.
Ezt a frekvencia és feszültség függvényében változó kakit nevezed zenének és még jobb minőségben is akarod? Hova korcsosult a zene fogalma?
[off] Bocsi nem akarlak sértegetni! Távol áll tőlem, de ezt zenének nevezni túlzás. Vagy elromlott az értékítéletem. |
Bejelentkezés
Hirdetés |