Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Az alanti történetből kifelejtettem a szakadó esőt mint élmény növelő elemet.
Nem csak azt, mindent, még a HE-t is. Esténként már napok óta csak igen lassan megy otthon minden miatta. Ha valaki tudja mit lehet ellene tenni ne hallgassa el.
Kőkemény 1 megás netem van, de csak a youtube videók közti lépegetésnél durva... 15-25 másodpercet rabol a * google az életemből (videónként) a kacatjával Van egy olyan érzésem, hogy anélkül is lehetne élni!
Tedd fel a firefoxra az adblock plus-t, és tedd be a szűrők közé a google anal-t
Nálam évek óta így megy, sőt audit.* googleads.* és hasonló szűrőiim is vannak. Másik lehetőség, ha van tűzfalad akkor tedd tiltólistára, a nemkívánatos dolgokat. De akár a windows host fájljába is beírhatod ezeket és máris nem lesz vele gondod (c:\WINDOWS\system32\drivers\etc\hosts). a nemkívánatos címekhez rendelt a 127.0.0.1 címet... A reklámok és adatgyüjtő szájtok kitiltása minimum megduplázza a böngészés sebességét! (Ha további segítség kell, akkor irj mailt)
Köszi szépen! A Microsoft-os cuccokat letiltottam, MÁR érezhető a javulás
Csak úgy ötletszinten, hogy mit érdemes tiltani, illetve mire van a legtöbb találat a szűrőben (ld. a csatolt képen)
Pl. likebox-ra 844 találat van, de nekem ne ajánlgassa senki, hogy "lájkoljam".
Ma este égett az erdőben az avar, de kimentem oltani. Semmi nem volt nálam, csak a szandálom. Azzal oltottam. Nem sokkal utánam kijöttek a tűzoltók és megköszönték a segítséget.
:wave: Hahó, még élek( már ha valaki hiányolna-nem hiszem), csak annyi a tanulni való, hogy azt is elfelejtettem, mi az az elektronika. (mármint eddig se nagyon tudtam. )
Szusszanásnyi levegőm sincs, 3/4-es napszakba tanulok.. Főleg ami jövő héten, meg holnap lesz. Tetejében szombatokon is suli. ááááááááááá
Én hiányoltalak. :yes: Tanulni kell és ne sajnáld az azzal töltött időt. Amikor már ilyen vén leszel mint én, nem fog olyan könnyen menni és amit megtanultál abból is sokat elfelejtesz. Tehát tanulj most amennyit lehet, hogy legyen miből felejteni.
De ez már fájdalmasan sok. Első félévben fele ennyi volt...
Megyek, alszok is, mert reggel 5kor kelek, hogy a busz előtt még tanuljam a fizikát, meg picit a magyart. Mai nap megutáltam a hangtant magyarból, meg a többit fizikából. Nem akarom lerontani a fizika ötöst, úgyhogy hajtani kell. A matekot meg nem említsem, multkor 2 különórára mentem, meg csak 1 nap 7, ismétlem 7 órát tanultam, meg a előtte is egy csomót, és 2-est kaptam. Szóval a matek jegyek 1,2,5 . A többi kb. okés, kitűnőre álok még... Idézet: Akkor nagy baj nincs. A matekra meg figyelj oda jobban, az az elektronikához is kell. :yes: „A többi kb. okés, kitűnőre álok még...”
Előbb utóbb te is rájössz, hogy az iskálaban tanultak 80%-a felesleges. Nem a jegy számít, hanem az amit tudsz. Nem panaszkodás képp, de én gyakorlatból majdnem megbuktam, mikor én ilyeneket tervezek, és gyártok le nap mint nap, szinte majdnem mindet hibátlanul. A társaság több mint fele forrasztani sem tud. Kapcsolási rajz értelmezéséről már ne is beszéljünk Egyszóval szerintem az igazság már réges régen elveszett, fel a fejjel
Hát ez-az az iskolában meg egyetemen tanultak 2% át használják tényleg, a munka során a gyakorlatban. Csak azt nem tudni előre hogy melyik lesz az a 2%, így mindent meg kell tanulni.
Idézet: „az iskálaban tanultak 80%-a felesleges” Mikor tanulod feleslegesnek latszik. Majd kesobb rajossz pl hogy hub+ nem figyeltem a kemiaoran es nem tudom hogy mukodik a marato folyadek, vagy beszelgetesnel csak nezel hogy ki az a Kosztolanyi Dezso. Persze mig valaki fiatal atugrik az ilyen problemakon, de kesobb majd rajon hogy azert kellet volna meg mast is tanulni nem csak azt ami erdekelt. De akkor mar keso, es sokkal nehezebb lesz megszerezni a hianyzo tudast.
Amikor a szamitogep elott ulsz akkor konnyu. De ha egy tarsasagban felvetodik valami olyan tema amit az oskolaban meg kellett volna tanulnod, es halvany fogalmad sincs rola, biz az nagyon egesszagu lehet.
Sziasztok!
Gondoltam megmutatom nektek mit adott elő egyik legjobb komám és ismerősöm. Hátha tetszik nektek is. Bővebben: Link
Üdv
Hát akkor legyen elektronika is meg nem is íme egy kép
Előbb utóbb rájössz arra is, hogy szépek a lányok!
Már rájöttem, de csak néhány. A többi vagy tahó, vagy :vomit:
Ezért csak a szép és okos lányok közül válogass.
Így van,de olyat meg tényleg nem ismerek... :bummafejbe:
Azért én például találtam. Nem is cserélném el. Pénzem sosem volt annyi.
Azért ennyire nem súlyos a helyzet. Egy rossz viccből nem kell következtetéseket levonni.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |