Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Érdekességek
Egyik kollégám is hisz benne,de nem próbálta még ki.Nem érti meg hogy ez lehetetlen.
Mindnight commander szerintem. Nekem is tetszik. Főleg így zöldbe.
Biztos a piezo indítja a ZPM-et.
SG-1 forewer
Sziasztok ki probaltam azt a villanyos cuccot es nem megy
Hazugsag az egesz!
Ezt próba nélkül többen írtuk. Kár, hogy nem hitted el, de legalább most tapasztaltad is.
Sajnos sokan sportot űznek belőle, hogy ilyen videókat alkossanak...
Es ezen felul meg millio dolog a videomegosztokon. Sok magamutogato kis p.cs igy eli ki a ferde hajlamait. Ahelyett hogy dolgozna. Persze sajnos vannak rosszabbak is. Akik penzt csalnak ki az ilyen atveresekkel.
Na ez is egy régi hiányt pótló termék. Ha oda megyek a konnektorhoz, hogy elfordítsam akár ki is húzhatom.
Végülis gyerekzárnak elmegy. Csak arra kíváncsi vagyok, hogy a "minőségi" dugvillák meddig bírják? A védő érintkezőt sem vitték túlzásba ha jól látom.
Először azt hittem hogy csak animáció aztán kiderült, hogy tényleg csináltak ilyen órát:
HYT H1 Watch HYT H1 Hydro Mechanical Watch Presented Elfogadnék egy ilyet, az tuti.
Szép, de szerintem az árával többre mennék.
A hozzászólás módosítva: Szept 16, 2012
Egyik oldalon olvastam, hogy 45000 dollárba kerül.
Meg van valami 65 napos izé, gondolom egy felhúzással addig megy. De azért elfogadnám.
hm. mit találtam,szerintem valami eeprom lehet ősidőböl amit Uv.fénnyel lehetett törölni.
Nem tudom hány éves vagy, de 2000 április, még nem volt azért olyan régen. Valóban UV törölhető 32 K EPROM, nem EEPROM
A hozzászólás módosítva: Szept 29, 2012
18 értelek bocs. De azért manapság nem sokan használják
6 éves voltál, mikor gyártották. Ma már azért vannak jobb (legalábbis könnyebben kezelhető) tároló eszközök.
Nagyon fiatal darab. Én még annó három tápfeszes P-MOS tárolókkal építettem...
Igen, tavaly megkaptam emilben. Viszont nagyon érdekes belegondolni, hogy hány autónyi széndioxid keletkezik itt több mint 30 éve. No meg mennyi földgáz megy veszendőbe. Így látható kit érdekel az "emberiség" sorsa.
Ilyen az ha van az embernek ideje és pénze is . Ismét egy Parallax Propeller fejlesztés.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |