Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Nem semmi!
Sziasztok!
Nézettek csak a héten milyen bakokat gyártottam az autó alá (ha fel kell támasztani). 40X40-es vastagfalú zártszelvény, lábak összekötve stb.. 220A-al hegesztve, a gyárira írnak 2T-t és csak pár csavar tartja össze, akkor ez mennyit kell hogy bírjon? Még nincs teljesen kész, állíthatós lesz, a csapot 12-esnek tervezem. Képek
Szia Zoli! Nagyon tetszik, hogy mennyi munkát fektettél az autód karbantartásába, csinosítgatásába. A bak nagyon király! Nálam csak a sal rádió verte a biztosítékot.
"Mindenki a maga szerencséjének a kovácsa". De létezik olyan, hogy valakit egész életében üldöz a balszerencse?
Létezik, sőt van aki még rá is játszik...
Nem, nem létezik! Egyszer fent, egyszer lent, de örökké nem eshet...
Most piszkosul esik és dörög, villámlik mellé.
Inkább hagyjuk. Valami nagyon nagy baj van velem, mert ha úgy nézzük senkivel nem haverkodtam. Ez talán amiatt van, hogy mivel egész héten senkit nem érdekel mi van velem ezért nagyon megrendült a bizalmam mindenki iránt. Akiket a legjobb barátaimnak hittem azok se jönnek. Ma például haveri alapon megígérték, hogy jönnek segíteni a vályogot venni. Ehhez képest szerintem otthon kockult a gép előtt.
Szokás szerint sokkal jobb, mint amire szükség van. Bár a csapnak a lyukakat festés előtt kellet volna kifúrni.
A vályogverés nehéz fizikai munka, lehet hogy ez rémisztette el őket!
A nyolcvanas évek elején a szüleim, még kalákában építkeztek, én már vállalkozóval építettem, a szocpol. miatt, ugyanis csak akkor kaptam meg ha a költségvetés 70 %-áról számlát tudok felmutatni. Annó mi fiúk, bandában mentünk a dizsibe, jellemzően a lányok is, aztán ott ismerkedtünk, volt hogy összejött valami, volt hogy csak egy kis bunyó. Szórakozni jó volt, a nejemmel viszont a munkahelyemen ismerkedtem meg.
Aranyos. Azt eszi mint a macsek, lehet, hogy annak a kajájára jött.
Hasznos állatka a sün, jó ha van a kertben. Hát bizony a cica nem tud vele játszani, de ezekkel eljátszana. Megjöttek a cicáink. Egyenlőre itt egy kép az egyikről.
A hozzászólás módosítva: Máj 25, 2014
Meg is eszi ne félj. De ha van lehetőség, akkor kényelmes és nem bogarászik.
Nincs ám egyedül, van neki tesója is. Illetve van egy akkora fekete labradorunk, szegény macska eltéved alatta. Már ki is pókhálóztak a szekrények alatt. Lesz velük foglalkozva, viszont még egész nap alusznak, talán 6 hetesek lehetnek kb.
Én egyedül csinálok mindent, tartson akármennyivel hosszabb ideig. Sokkal jobb, mint háromszorosan visszaszolgálni valakiknek. Mert az úgy szokott lenni.
Sziasztok!
Vákuumzsákot szeretnék készíteni, ehhez szeretnék tanácsot kérni Tőletek (nem szeretnék boltit venni, mert nincs olyan erős, és főleg olyan méretű, ami nekem kell). Arra gondoltam, hogy polietilén fóliából készítem el, és a fóliához való ragasztóval illesztem össze. Ennek a módjának már utána jártam, menni fog. Viszont nem tudom, hogy hogyan oldjam meg a szelepet. Van egy nagyon bika ipari porszívóm (de ha nem lesz elég, akkor egy hűtő kompresszorát átalakítom), amit rácsatlakoztatnék. Van esetleg ötletetek, hogy milyen alkatrészekkel, szeleppel lehet jól megoldani a dolgot? Itthon nem találtam semmi kimondottan ehhez való megoldást, csak az USA-ban, onnan meg egy vagyon lenne hazahozni. Előre is köszi a segítséget.
Szia! Köszönöm! A Sal fejet is cserélni fogom, nekem sem jön be.
Így van, festés előtt kelett volna, de a homokszórt felület elkezdett már rozsdálni, így nem volt választásom, kezelni kellett a felületet.
Jó lett, billegni nem fog, az biztos
Én a tetejére csavaroznék egy darab. vastag gumit, vagy ha az nincs, keményfát. Azon kevésbé tud megcsúszni a teher, mint fém a fémen, ha mondjuk bakon van kerék nélkül, és a féltengely anyával birkózol éppen.
A féltengely anyával sosem birkózunk kerék nélkül.
Akkor módosítok, homokszórás előtt kellett volna.
Melóhelyen készült, és nem tudtam a végleges magasságot.
Egy kis mai napi "öröm". Megyek vissza az autómhoz a parkolóba és látom ám, hogy a gyökér épp elhelyezi rajta a mikulás csomagot. Kérdem tőle mért? Hiszen a cédula ott van a műszerfalon. Azt mondja ő nem látja meddig érvénye, mert a szélvédő szélére festett fekete csík takarja. Ami igaz is, de az oldalablakon benézve tökéletesen látszik. Mutatom neki erre azt mondja most már látja, de nem tud mit csinálni, menjek be a cédulákkal a központba. Hát így osztják be az időmet abszurdisztánban.
Mondok szebbet. Érvényes kerületi parkolási engedély, szélvédőn a matrica.
Azévi és màr a következő is. Mégis sikerült 6 alkalommal megbüntetni...
Elmentem az automatához az utca végére jegyért, mire visszaértem mikuláscsomagom volt. Nem találtam a "mestert", Végül -telefonálás után- ezerpárszáz forint büntetés befizetése sokkal egyszerűbb volt, mint ennek utánajárni.
Esküszöm ezek a föld alól jönnek elő...
Vadásznak a szerencsétlen autósokra.
OK, csak egy példa volt, ezekszerint rossz. De biztos van olyan makacs csavar, amihez csak kerék nélkül lehet hozzáférni. A lényeg a bak tetejének a csúszásmentesítése volt. Ezekszerint nem ment át.
Nekem anyu termeli a csomagokat. Beküldtem a központba a cédulát,hogy volt parkolójegyem nem fogadták el most a jegyzövel harcolok.
Hangoskodásról én is tudnék mesélni de menekülnék panelbe. Szervizmacska reagálok hozzászolásodra csak lassan. |
Bejelentkezés
Hirdetés |