Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Én is betakartam a lábam, mert lefagy.
Nem tudom. Nem voltam kint. Itt bent talán még hűvös is van.
Legalább nem kell havat lapátolni!
Tud valaki valami olyan helyet Budapesten, ahol lehet pancsizni (úszni), ingyé? A hozzászólás módosítva: Jún 8, 2014
Csak aztán nehogy csónakázás is legyen belőle kék hangulatvilágítással!
Azért amennyire lehet, normális körülmények között.
Megkérdezhetem milyen az a meteo. állomás? Tetszenek a számok.
A neve Auriol Z30086-Rx. Az Aldi árulta 3-4 évvel ezelőtt.
Nálam a Tesco is éjjel nappali, de az ugye zárva...
Nálunk Szlovákiában nincs unnep.
Csak kis boltok lehetnek nyitva, ahol az eladó maga a tulaj.
Ha alkalmazottal tart nyitva, akkor súlyosan megbüntetik.
Azt megnézném hogy a Tesco-ban 1 ember lenne.
Igen ez teljesen így van, én nem rég voltam egy nyitva lévő élelmiszerboltban. Azért van forgalom, sokan az üdítőt , sört veszik.
Nem tudom jó helyre írom-e, gondolom itt fáj a legkevésbé.
Ha valakit érdekel windóz natív programozása (tehát _nem_ .net), akkor itt magyarul olvasgathat róla. Off az offban?
Ezek a meteo állomások honnan tudják elore hogy napos, felhos... ido lesz? Mert az enyém most esot ír, de nem lesz.
A légnyomás segítségiségével határozzák meg. Van bennük egy elektromos érzékelő, amely barométerként üzemel, ami érzékeli a légnyomás csökkenését és emelkedését. Nálam sem mindig jót mutat, most is esőt jelez, de az szerintem kizárt, hogy legyen. Szerintem több tényezőtől függ , mit mutat. Én felül szoktam bírálni az aktuális kijelzését, kézi beállítással.
A hozzászólás módosítva: Jún 9, 2014
Idézet: „Én felül szoktam bírálni az aktuális kijelzését, kézi beállítással.” De akkor minek az előre jelzés, ha magad állítod be, hogy milyen legyen az időjárás (mint a Mézga Géza)?
És a légnyomás a kintiben vagy a benti modulban van?
Nyilván a bentiben...
Miért ennyire nyilvános?
Mert nem volna értelme kivinni.
A benti légnyomást kivinni?
Húú látom kezdtek hőgutát kapni, gyorsan fogyasszatok el egy jó hideg sört.
Még jó, hogy nem a rókafelső. Erről jut eszembe, régi, de jó kategória: Piroska és a farkas, kicsit másképp.
Pénteken megyünk Bakonszegbe a tóra fürödni.
Így befolyásolom az időjárást nálunk.
Mert egy kicsit idegesít, hogy esőt mutat ragyogó napsütésben, és azután sem lesz eső aznap.
Ismerkedem az AfterEffects programmal, Sony Vegas helyett. Első komolyabb projektem egy timelapse összerakása volt, amit egy GoProval vettünk fel, 4K felbontásban. A nyersanyag közel 20GB, de valamit nagyon eltoltam a rendernél, és így lett a képen látható fájl. Még jó, hogy maradt helyem. Ja, és azt majdnem elfelejtettem írni, hogy 4:36 a teljes hossza a videónak.
A hozzászólás módosítva: Jún 9, 2014
|
Bejelentkezés
Hirdetés |