Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » A műhely (bemutató topik, ahol az alkotások készülnek)
Témaindító: Müszi, idő: Okt 19, 2006
Témakörök:
Ez a műhelyünkről készült képek, leírások, mi miért oda került, hogy lehetne még jobb hozzászólások témája.
ááá ez dúrva!! :wow1:
nekem naon teccik amúgy énis gyufásdobozos-tárolós vagyok, csak én (majdnem) minden gyufásdobozt befedek fehér papírral és ráírom hogy miven benne
Még nem késő, Vic barátom! Csak előtte szólj, hova dobod...
(Bár hogy mit kezdek két Zippoval, azt nem tudom... :smoke: )
Idézet: „Ma az SMD-k világában mindenre elég lessz a gyufásdoboz. Lassan a telefonunk is belefér! Csak tudnám melyikbe tettem!?” Aztán vigyázhatsz, hogy nehogy a telefonnal akarj rágyújtani, és a gyufásdobozt vedd fel, ha csörög...
Szervusztok!
Én hobby szinten foglalkozok az elektronikával, de kiharcoltam egy saját bejáratú, használaton kívüli szobát, amit átalakítottam "műhely" cáljára. Nálam valahogy sohasem sikerül a rendrakás, de furcsa módon mindent megtalálok. Egy pár kép róla Amúgy mint látjátok én is gyufásdoboz-tárolós vagyok! Szerintem ez az egyik legjobb és legolcsóbb módszer!
Nálam ha rendetlenség van akkor furcsa hogy mindent megtalálok, de ha rendetteszek akkor semmit nem találok meg. Csak a h.lye tart rendet, a zseni átlát a káoszon. Lehet hogy zseni vagyok?
Szeva.Szerintem nagyon jó a műhelyed.Lenne egy kérdésem.Mi az a sok kapcsoló a táblán???és mi az a kis képernyő meg a hozzá tartozó dolgok????
üdv.
Ezt a választ kinek is írtad?!
Szeva csikosgabi!
Az a sok kapcsoló! Hát azokkal tudom indítani a levilágítót, a szárítót, egy 1A-es tápegységet, asztalvilágítást, meg a két konektort alul. Az a kis képernyő! Kinevetsz. Multifinkciós képernyő. Rá van kötve a kábeltévé, amire rá-rá pillantok, ha kedvem van. Ha kell átkapcsolom külső bemenetre és pl.: videomagnót tudok rajta vizsgálni. Ezen a panelon kapott helyet egy kisteljesítményű erősítő kivezérlésmérővel, és egy számítógéptáp +5V és +12V-os kimenetei.
bocsi.Félre nyomtam...
Dehogy nevetlek ki.Holnap nekiállok és csinálok egy hasonlót (úgyis van egy kis elfekvőben lévő TV-m)Nekem nagyon testszik...
szia!
Nézd csak mit kaptam ma délután Ha minden jól megy még holnap is kapok egy párat üdv
Csak Frankye-nak akartam volna dicsekedni
Idézet: „Hencegő” Ezt te most jó vagy rossz értelemben írod nekem? üdv!
Hali!
Látom sokan használtok gyufásskatulyát az alkatrészek rendszerezésére. Én is csináltam egyet az ellenállásoknak. A táblázatot ami alapján készült mellékeltem. A kérésem az lenne, hogy tudna valaki egy ugyan ilyet csak kondenzátorokkal? A válaszokat előre is köszönöm. Üdv.: Jocó!
Sziasztok!
Hosszú ideig nem jelentkeztem. Hát persze, mivel a korábbi műhelyem megszünt mivel a Drága Jó Szomszéd Szipirtyó állandóan problémázott ha kalapálok.... Most úgy néz ki költözöm és talán lesz olyan jó műhelyem mint csikosgabi kollégáé...
Persze hogy jó értelembe!! :yes: Csak tudom hogy Franky menyire szeretne ilyeneket.
szia!
Nah ezt kár volt akkor feltenné képzelem milyen irígy lehetsz :no: Már tervezketem h ezekbe belerakosgatom a kisebb kondiaimat szétválokatve (még könnyebb legyen megtalálni ami kell) üdv!
kösz hogy így kiemeled a műhelyem a sok közül.
Lécci segítsetek!
Ott a kérdésem az előző oldalon. :rinya:
Mivel valósult meg? A nővel a falon, vagy a műhellyel, vagy a ketyerével az asztalon??
Egyébként jól néz ki mind a három. Nagyon tetszik az elrendezés, nagyon otthonos!
Bátran mondhatni, hogy összességében az egésszel! A ketyere egy kapcsoló üzemű aksi töltő. Ma már szerencsére jól müxik. Időközönként sikerült szert tennem egy Voltcraft funkció generátorra (8202). Az még lemeradt a képről. Köszi a véleményt.
A nagy didis néni egy műhelyből se hiányozhat
Amúgy szép, főleg az a szkóp szúrja a szememet! Nálam sztem jobban mutatna :yes:
Az a matrix szkóp 20 megás? Kurzoros vagy anélküli? Én is hasonlót néztem ki magamnak de alacsony költségvetés miatt egy használt Philipset vettem.
Rendrakás újra itt vagyok én is, Íme:
Nem matrix, Voltcraft. Két csatornás 60MHz-es. Jól vettem, 80ezer pénz volt. maTaKii mentsd el a képet és nyomtasd ki. Meglásd nálad sokkal jobban fog mutatni! :yes:
|
Bejelentkezés
Hirdetés |