Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Ki mit épített?
Ez a téma ha úgy tetszik a mi "kiállítótermünk", nem pedig a ki mit csinált volna másképpen, mások helyett, és legfőképpen nem javítós téma.
Minden készüléknek van saját témája, ott kell kitárgyalni a részleteket!
FONTOS! A kapcsolási rajzok keresésére is van saját téma, ott keressetek rajzokat!
és itt egy videó is Innen le lehet tölteni a videót.
Alul a Free-ra kattints, várj kb 0,7 percet (kiírja) és írd be a kódot, amit kiad és már töltheted is ![]()
Huhh, jó bika ledek. Milyen fajták amúgy, és mennyi egy ilyen ? Meg a lencse is érdekes, honnan szerváltad ?
a LED-ek 5mm-es magasfényűek, Topitól rendeltem "kezdő csomag" néven (50db-ot
![]() ![]() jha és a LEDek postával eggyüt 2300Ft volt kb
lidi itt az igér kép a lokdekoderrol.
helyszuke miatt nem nagyon szorakoztam smd-s alkatrészekkel .az 1A híd oriási még az smdben is,a végfok L272D sima dil8,a pic 16f84a smd. a hektoromba a lokdekoder 12x24x3mm.sajna arrol nincs kép.
:eek2:
Nagyon tuti ,De miért nem nyomtatsz új skálákat a műszerekre? Front designer !! it a he-n megtalálod ,
Hidd el még szebb lesz!!
Na kérem, így kell ezt csinálni! Gratula, igencsak szép munka. Látszik rajta, hogy nem gyári de nagyon igényes munka. Csak így tovább!
![]()
Hello
Tegnap összedobtam egy nagyon egyszerű PIC programozót. Érdekessége, hogy kevesebb mint 1 óra alatt elkészithető. Ha valaki szeretné megépiteni, az itt megtalálhatja a leirást.
pontosan merre találhato a progi? nem lelem.
Írd be a keresőbe hogy előlap (téma címek ) kidób 3-címet
és amelyihet lacibácsi nyitotta abban van .
Amikor készítettem nem igazán volt szuper nyomtató technika. Kénytelen voltam Nyák tollal festeni. Viszont egyszerű, megbízható, és évekóta hibátlanul működik. Köszönet az elismerésért!
Szivesen . És várjuk a szép táp képeit !!
És az adatai? kapcsolási rajzot tudsz feltenni?
és ki mondta hogy táphoz kell?
![]() ![]() régota vadásztam rá de csak most lett meg ![]() lehet tervezek vele valamit az erösitöhöz ![]()
ugy ahogy irod
![]() ![]()
Azért gondoltam hogy táphoz kell mert
műszer skálához ajánlottam JSPERONAK! De szivesen segítettem neked is.
mondjuk igen van benne valami
![]() de nem vagyok annyira ügyes hogy tápot készitsek. :no:
Viszont én meg nem néztem hogy ki válaszolt a hszre !!
Neki ajánlottam ,neked segítettem ![]() Az úttörő ahol tud segít !
Köszi szépen az ajánlást kaqkk! Még nem csináltam így dekort, de ha belejövök az nagy hasznomra lessz. :yes:
Csak ismételni tudok szivesen .!
(miért nem pontra menő téma?) Előlapnak : kinyomtatod laminálod felragasztod !
Sziasztok! A mult héten összedobtam egy kis szerkezetet!
2Csatornás sztereó keverőpultot ![]() Jobbára erősítő elé csináltam de az egyik Dj. programnál megfelelő bekötéssel lehet frankón zenét átkeverni. ![]() Mindegyik csatornánál lehet balanszot, magast, és mélyet is állítani. Van GAIN lehetőség is. :yes: Még felcimkézni nem volt időm. Az egyik képen még fordítva volt bekötve a kivezérlésjelző, de már ez is ki van javítva. ![]() A belsejéről elfelejtettem képeket csinálni, de ha lessz időm akkor arról is lessz. ![]()
Szia[quote]Jobbára erősítő elé csináltam de az egyik Dj. programnál megfelelő bekötéssel lehet frankón zenét átkeverni.
Ezt a mondtatot nem igazán értem ezzel a számítógépen lévő zenét lehet keverni? Am. nagyon profi munka grat. hozzá
Lehet igen!
Az eggyik csatornán szól a zene, a másik csatornán meg fülhallgatóval lehet hallgatni azt a zenéz amit te rá akarsz keverni az első csatornára. A keverést a progival csinálod. És így nem lehet elrontani az átkeverést. ![]()
Szeva!
Tök jó lett a dobozolás!te hajlítottad? vagy milyen módon készült? Egyébként tényleg jól néz ki! Grat! A belsejéről is raksz fel képet? Köszi!
Hali! Igen én hajtottam az egészet. A belsejéről a holnapi nap folyamán teszek fel képeket.
Szép munka lehetett, de megérte, az biztos!
|
Bejelentkezés
Hirdetés |