Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Ki mit épített?
Ez a téma ha úgy tetszik a mi "kiállítótermünk", nem pedig a ki mit csinált volna másképpen, mások helyett, és legfőképpen nem javítós téma.
Minden készüléknek van saját témája, ott kell kitárgyalni a részleteket!
FONTOS! A kapcsolási rajzok keresésére is van saját téma, ott keressetek rajzokat!
és itt egy videó is Innen le lehet tölteni a videót.
Alul a Free-ra kattints, várj kb 0,7 percet (kiírja) és írd be a kódot, amit kiad és már töltheted is
Huhh, jó bika ledek. Milyen fajták amúgy, és mennyi egy ilyen ? Meg a lencse is érdekes, honnan szerváltad ?
a LED-ek 5mm-es magasfényűek, Topitól rendeltem "kezdő csomag" néven (50db-ot ) a lencse pedig írásvetitőből van kiszerválva, de a dobozban sajnos kicsi a fókusztáv és így jobban szóródi ka fény, de még így is szuper
jha és a LEDek postával eggyüt 2300Ft volt kb
lidi itt az igér kép a lokdekoderrol.
helyszuke miatt nem nagyon szorakoztam smd-s alkatrészekkel .az 1A híd oriási még az smdben is,a végfok L272D sima dil8,a pic 16f84a smd. a hektoromba a lokdekoder 12x24x3mm.sajna arrol nincs kép.
:eek2:
Nagyon tuti ,De miért nem nyomtatsz új skálákat a műszerekre? Front designer !! it a he-n megtalálod ,
Hidd el még szebb lesz!!
Na kérem, így kell ezt csinálni! Gratula, igencsak szép munka. Látszik rajta, hogy nem gyári de nagyon igényes munka. Csak így tovább!
Hello
Tegnap összedobtam egy nagyon egyszerű PIC programozót. Érdekessége, hogy kevesebb mint 1 óra alatt elkészithető. Ha valaki szeretné megépiteni, az itt megtalálhatja a leirást.
pontosan merre találhato a progi? nem lelem.
Írd be a keresőbe hogy előlap (téma címek ) kidób 3-címet
és amelyihet lacibácsi nyitotta abban van .
Amikor készítettem nem igazán volt szuper nyomtató technika. Kénytelen voltam Nyák tollal festeni. Viszont egyszerű, megbízható, és évekóta hibátlanul működik. Köszönet az elismerésért!
Szivesen . És várjuk a szép táp képeit !!
És az adatai? kapcsolási rajzot tudsz feltenni?
és ki mondta hogy táphoz kell?
régota vadásztam rá de csak most lett meg lehet tervezek vele valamit az erösitöhöz
ugy ahogy irod ideje lenne bedobozolni. mert csak igy meztelenül hentereg az asztalon
Azért gondoltam hogy táphoz kell mert
műszer skálához ajánlottam JSPERONAK! De szivesen segítettem neked is.
mondjuk igen van benne valami
de nem vagyok annyira ügyes hogy tápot készitsek. :no:
Viszont én meg nem néztem hogy ki válaszolt a hszre !!
Neki ajánlottam ,neked segítettem Az úttörő ahol tud segít !
Köszi szépen az ajánlást kaqkk! Még nem csináltam így dekort, de ha belejövök az nagy hasznomra lessz. :yes:
Csak ismételni tudok szivesen .!
(miért nem pontra menő téma?) Előlapnak : kinyomtatod laminálod felragasztod !
Sziasztok! A mult héten összedobtam egy kis szerkezetet!
2Csatornás sztereó keverőpultot Jobbára erősítő elé csináltam de az egyik Dj. programnál megfelelő bekötéssel lehet frankón zenét átkeverni. Mindegyik csatornánál lehet balanszot, magast, és mélyet is állítani. Van GAIN lehetőség is. :yes: Még felcimkézni nem volt időm. Az egyik képen még fordítva volt bekötve a kivezérlésjelző, de már ez is ki van javítva. A belsejéről elfelejtettem képeket csinálni, de ha lessz időm akkor arról is lessz.
Szia[quote]Jobbára erősítő elé csináltam de az egyik Dj. programnál megfelelő bekötéssel lehet frankón zenét átkeverni.
Ezt a mondtatot nem igazán értem ezzel a számítógépen lévő zenét lehet keverni? Am. nagyon profi munka grat. hozzá
Lehet igen!
Az eggyik csatornán szól a zene, a másik csatornán meg fülhallgatóval lehet hallgatni azt a zenéz amit te rá akarsz keverni az első csatornára. A keverést a progival csinálod. És így nem lehet elrontani az átkeverést. Kicsit bonyolult, de hasznos dolog.
Szeva!
Tök jó lett a dobozolás!te hajlítottad? vagy milyen módon készült? Egyébként tényleg jól néz ki! Grat! A belsejéről is raksz fel képet? Köszi!
Hali! Igen én hajtottam az egészet. A belsejéről a holnapi nap folyamán teszek fel képeket.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |