Fórum témák
» Több friss téma |
Legjobb tudomásom szerint csak kling távirányító tanul fel rá.
A vese formájú távir való eredetileg hozzá
Bővebben: Link de hangoltam már rá az elhúzható gombvédős (most nagyon népszerű) Bővebben: Link Üdv
Sziasztok
Ilyen csuklókaros motort szerelt már föl valaki? Bővebben: Link Tanácsot szeretnék kérni, mert a kapu forgáspontjától még 40 centi a tégla oszlop vastagsága. Szerintetek, ilyen esetbe mi a megoldás? Üdv
Hali!
Ismét előjött e a probléma Az adóban kimegy az irfra led. A tranziszort már cseráltem, de nagyon melegszik.?
A múltkor kicseréltem az infra ledet, egy távir.ból vettem ki, valamint a tranzisztort, ami végül is kiderült, hogy nem hibás. Három hónapig ment.
A távirányítóban nem tudom milyen paraméterű led van, nekem a szervizes mondta milyet tegyek bele. Plusz a kondikat is cserélni kell. Azóta is müködnek, nem 1 db- ot javítottam.
Csak az infra leddel foglalkozz. Más nem szokott elromlani. Lehet, amit beletettel nem passzol abba a hullámhosszba.
Nekem ami bejott, régi analóg beltéri kamerabol kibontott ledek. De most jött alitol egy csomó ír led. Erre a célra de még nem jutottam oda hogy kiprobaljam. Ha jól emlékszem a nice leírásában utal a nm tartománya. Udv
880nm. 550Hz.
Kösönöm!
30 cm igen. De inkább ezt. Bővebben: Link
A villa mellé jár az inas!
Köszi, az a gond, hogy aki ezt fel akarta velem rakatni az már megvette előre, véleménykérésem nélkül és sértésnek vette amikor azt mondtam neki, hogy beljebb kell rakni a kaput.
Passzolom a dolgot. Üdv
Az ilyet úgy szoktam elhajtani, hogy van hozzá leírás, ábrák méretekkel,az alapján fel lehet rakni. Van aki még azt is elvárja,hogy garanciát is vállaljak arra, amit ő vett meg.
Akkor ezt az univerzálisat rá tudom hangolni? Ez egész jó lenne.
Ha a tanítható távirányítóra gondolsz, akkor azt előbb be kellene tanítanod olyan kódra, amelyik jó az RF vevődhöz. Gyárilag ugyanis nem olyan van benne, vagyis "üres"...
Sziasztok
Nem megoldhato az infra védelem kiepitese az adó oldalról. Nagyon macerás lenne betont vagni, fönt elvinni megint kilove. Láttam megoldásokat, tükrös, elemes infrakrol. Van valakinek tapasztalata ilyen téren? Udv
Megoldható ezzel ...
A hozzászólás módosítva: Ápr 14, 2019
Próbáltad is, bevált?
Az utóbbi időben pár hasonlót én is építettem be prizmás infrából, hálás dolog, megúszható az utólagos beton-viacolor bontás. Azóta még senki se jelzett hibásodást az ügyfelek részéről.
ebből a típusból?
Nem, mint írtam "hasonlót". Ha érdekel, majd elókeresem a tipusát.
Válogass, különböző távolságokra.
Eddig nem próbáltam...de ha szükség lenne rá, merném azt használni.
30 éve dolgom volt komoly optikás, izzószálas reflexiós fénysorompókkal...az iparban.
Jól működő megoldások vannak. A kérdés, hogy a vezérlésedhez mit lehet tenni.
25 e HUF környékén vannak az elemesek.
Köszi. Nem volna baj ha lenne forgalmazó is.
Udv
Nem véletlen kérek pontos típust, a francnak se hiányzik, hogy este hivogassanak, mert nem csuk be a kapu.
Udv
Atis-Co forgalmazza, Pesten a Fertő utcában. itt
A hozzászólás módosítva: Ápr 15, 2019
|
Bejelentkezés
Hirdetés |