Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Felajánlás, azaz ingyen elvihető
Ez a téma arról szól, hogy ha valakinek van elfekvő alkatrésze (készlete) ajándékba, akkor legyen hova feltennie, ne vesszen kárba, tehát nem kereső téma, ezért nem írjuk be, nekem erre vagy arra van szükségem. Ami még fontosabb, hogy ha fent van valami, akkor NE privátban írjatok rá, hanem itt, mert úgy a fair!
Fontos, hogy ha az adatlapon a felajánlást tevő lakóhelye nincs megjelölve, akkor legalább a hozzászólásba írja bele, hol található a felajánlott termék, különösen, ha személyes átvétel preferált! A pontos lakcímet, telefonszámot viszont csak privát üzenetben, vagy e-mailben írjátok meg, nyilvánosan, a fórumba ne, mert visszaélésre adhat módot! Ebben a topikban gazdát cserélt árucikkeket tilos az apróhirdetésben meghirdetni.
Szia
A transzformátorokat és a forrléceket köszönettel elfogadnám.
Tiszteletem! Van 3 tekercs szuper 8-as, vagy 8-as film tekercsem, amit oda ajándékoznék valakinek. 18+-os filmek lehetnek, ahogy szabadszemmel kivettem. Magnószalagok közt voltak.
Kérnem, ha foxpostal el tudod küldeni
Elvihető egy doboz vegyes vezeték. Sok scart, antennás, számítógépes vezeték, illetve sok kapcsoló üzemű töltő/tápegység van köztük.
Bp. 15.kerületből vihető, postázást nem tudok vállalni.
Köszönettel elfogadnám.
Grundig rádiós ébresztő óra vihető. Jól működik, újszerű. Nem postázok, nem viszem sehova, egy hét múlva kidobom.
Jól látom, hogy van benne egy Aten KVM switch? VGA és mit vált? Ha USB-t, akkor érdekelne ha az előző jelentkező átengedi.
Ezeket megnyerted!
Úgy tűnik, hogy a többi cuccra nincs jelentkező (de azért várok vele egy hetet...), és a trafókon sem kell osztozkodnod.
Kedves jpaulin!
Ha jól értelmezem a sok választ te fogod elhozni az összes cuccot? beleértve a Pioneer erősítőt is amit én szerettem volna elkérni? Az erősítőt megtartanád vagy továbbengeded nekem? Ha a felajánló megengedte volna, hogy elhozzam csak az erősítőt és hétfő délután érte mentem volna de el sem jutott odáig a beszélgetés. lehet, hogy legközelebb az időpontot is érdemes lesz megemlítenem.
Kedves Ptibor!
Majdnem jól értelmezted, több cuccot elhoztam, köztük az erősítődet is, itt várja, hogy hozzád kerülhessen. Részleteket privátban írom meg.
Köszönöm a többi érintett és jómagam nevében a magnókat, lemezeket, erősítőt és a ciscot!
Ingyen vagy Milka csokiért vihető. Usb-keresztül nem tölt, a töltőcsati középső pocke letöltve. Régi Android fut rajta. LG-V900. Ajkán van.
Szia, MPL konténerbe kérhető a szállítása, amit természetesen fizetnék.
Szia!
A sátort köszönettel elfogadnám. Kellemes hétvégét! Péter
Kisképernyős ff tv Kispestről elvihető. Üzemképtelennek tűnik, nem kapcsol be. 220V, 12V, góliát elem kupacról működne
Pöpec papírheger, átmérő 8 cm, hosszúság 55,5 cm.
Detektoros rádiónak, Tesla tekercsnek, esetleg hörcsögnek agility.
Nem szeretnék a szavadba vágni, ma vettem egy Aten CS22U-t.
Detektoros radio !!!
Ha meg nem vittek vinnem ...
Üdv! Sufni takarításba kezdek. Ezért elvihető 3db video lejátszásra alkalmas szerkentyű. Postázni csak végszükségben szeretném és egyben szabadulnék meg tőlük. Látszólag mind működik, konkrétan egyet próbáltam találomra és az jó volt. A sufni egyiken-másikon hagyott nyomot.
bala7s érdeklődött utána, hogy elvinné.
A hozzászólás módosítva: Jún 19, 2023
Sok év után visszakerült hozzám egy beépített erősítős beltéri DVB-T antenna, Strong SRT ANT 12 típusú. Tápja megvan, van hozzá egy rövidebb antennakábel, egyik végén sima, a másikon F-csati. Volt még hozzá egy U alakú fémdarab, ami a "lába" volt, na az nincs meg. (Nem a lába, támasztó, lásd a képen: Bővebben: Link)
Ha valaki lát benne fantáziát szóljon. A hozzászólás módosítva: Jún 19, 2023
Szia!
Ha még nincs jelentkező a TV-re, én szívesen elfogadnám.
Sajnos nem tudok a sátorért menni, így a jelentkezést visszamondom.
Hali!
Dilemma... bala7s jelentkezett magánban, írtam neki, hogy a fórumon is jelezze... Kitalálom, 3 lehetőséget látok hogy "korrekt" legyek, és ahogy felül ki van írva...... 1. sorsolok 2. Aki hamarabb el tudja vinni 3. ketten megegyeztek kié legyen A hozzászólás módosítva: Jún 19, 2023
Szia!
Mivel előttem jelentkezett, legyen övé. |
Bejelentkezés
Hirdetés |