Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Minden, ami modell
Ma ismét gyönyörű idő volt, egy két modellező ismerős kint volt.Bár a modi reklamálja , hogy nincs videó.( de nem is árulja el hogy kell közkincsé tenni )pár kép azért akad.
Megszületett a legújabb repcsim, igaz hogy depron- de mostanság az lett a menő.Reszkedhetnek a fiatalok, mert letúrom őket az égről! /már ha egyáltalán fog repülni.holnap kiderül/
Nem állat, hanem ördög.Húúúú de megy!!!!
Sziasztok!
Segitséget keresek, Repülömodellezö vagyo, sajnos egy gépem lezuhant, és az egyedi házba öntött kamera elromlott kicserélni nem lehet mert be van öntve a burkolatba, az adópanel rövidzárat kaphatott, mert forrosodik rajta egy fekete kocke(képen jelölve) Aki tudja javitan vagy ujat késziteni a vevőhöz, kérem jelezzen nekem! Köszönöm, és sorry ha rossz helyen nyitottam témát
Szia!
csatolok 2db-ot innentől szerintem eltudod dönteni hogy melyik jó Neked. a két kapcsolás az adósávban tér el ezen az oldalon találod meg az alja felé a TV adóknál Üdv!
Ez igy a gyenge minosegu kep miatt nem latszik, hogy milyen alkatresz.
Esetleg ha konkret tipus szamot ha kozolnel akkor elkepzelheto, hogy a kapcsolasi rajzat megkapjuk valahol. Mit ir az alkattreszen (fekete kocka)?? Nedzd meg, hogy nem e erintkezik valami vagy felszakadt az esestol a panelen. Probalj jobb minosegu kepeket kesziteni egy mas geppel vagy a meglevo ele tegyel egy 50mm elotetlencset es igy kozelebb enged a targyhoz. Ez egy szep kicsi ado panel.
Üdv
Szerintem ide is befért volna a kérdésed Bővebben: Link De azt hozzá tenném hogy kár a gépért És nem a legjobb minőségű a képed mert lehet hogy valaki akinek a modellezés a mindene "ránézésre" megmondaná mi a baj ! 7805
Szia!
Sajnos nem tudok élesebb képet késziteni róla, az alábbi képen van ez a készlet ami pontosan olyan mint az enyém, de sajon nem tudom kicserélni, mindenképpen javitani kellene, vagy ha tudtok esetleg egy másik jeladót késziteni nekem az is jó, árban megegyezünk, amit belinkelt egy hozzászoló nekem az is jó lenne ha valaki el tudja késziteni, én sajnos még nem értek ennyire hozzá!
Nagyon szivesen segitenék, de semmit nem látok. A kamera adópanelján van az alkatrész? Az lehet stabilizátor, tranzisztor, fet. Nyomozd ki hogy az a fekete vastag drót az antenna ? Úgy látni Mintha négy lába lenne,-- akkor lehet, hogy a nagyfrekis végfok. ,.De biztosan látszik rajta nagyitóval valami kód. Az jó lenne azonositáshoz.Sajnálom a repülődet, de előfordul mindenkivel.
Hát nagy kinlodva sikerült leolvasni rola valamit az a fekete valami 4 lábu, közvetlenül az antenna mellett van, két darab van a panelnek ezen az oldalán az van ráirva hogy n4399 de a 99 az elforditva van irva tehát
a panelen ez van a szélén tx0250 08022 k1.20 05.02 Ennek a vevőegysége potméterrel állitható nem tudnál ehhez késziteni valami adóegységet? hogy a vevö fogja a jelet? az sem baj ha nem ilyen kicsi mint ez a mostani, ez b 2cm x 2cm Vagy ha amit feljebb belinkeltek azt meg tudnd csinálni nekem az is jo lenne! Üdv
Sztem ne sokat foglalkozz a témával vegyél egy másikat.
A multkor akciós volt az obiban 8000-ért komplett. Számolj, posta oda vissza (aki mondjuk javítaná), alkatrész, az nem túl sok, munkadíj. Hát én nem foglalkoznék vele, ha csak vmi barátod a városban ahol élsz meg nem csinálná ingyé!!!!!
az a baj hogy a kamera bele van öntve az egyedi repülögépburkolatba igy nem lehet kicserélni, amugy nem foglalkoznék vele, vaterán 6000 a szett, de nem tudom kiszedni csak ha rongálom a házat az meg 300 ezer pénz
300000 ?? Milyen repcsid van?Amúgy beszéltem egy ismerősömmel,de ő se szivesen vállalna 2.4 Ghz es adó javitást.
egy egyedi antonov 225, saját tervezésü és épitésü gép!
Ha javitani nem is szivesen vállalják esetleg egy adót valaki épiteni nem tudna? nagyon fontos lenne! Üdv
Mondok neked egy pesti címet ha érdekel. Rádió adó vevővel foglalkoznak és náluk vannak jó szakemberek.
Sziasztok.
Van egy Futaba skysport4-es távirányítóm (35.160MHz) és le akarom cserélni 2,4 GHz-esre. Én egy Futaba T7C-re gondoltam,vagySpektrumra.Valakinek van valami tapasztalata,hogy melyik jobb,melyiket ajánljátok!
Sziasztok.
Kaptam egy futaba T6EX-es távirányítót valaki nem tudna magyarnyelvű leírást ,mert így nem tudom használni sem.
Sajnos nekem sincs magyar, de az eredeti elég jól értelmezhető.
Köszi a választ csak angol nyelven van,de mivel angolul sem tudok így értelmezni sem tudom.Ez a T6X-es meg jóval bonyolultabb mint a skysport 4-es!
Mindenesetre köszi szépen.
Hello
egy távirányítós robotot szeretnék építeni. És valami lánctalp szerű megoldást szeretnék rá tenni vagy gumitalp. szóval ilyen cuccokat merre tudok venni ehhez kellene segítség.
Na akkor kezdjük.!! Kezedbe veszed a távirányitót, ránézel és mégegyszer megköszönöd annak akitől kaptad. Ugyanis egy kiváló- jótulajdonságú eszközöd van. Először is akkukat kell bele tenni, összeforrasztva, hogy ne legyen kontakthiba. Én kikaptam (rövidrezártam a diódát bent a csatlakozónál )A töltést kintről kapja a távcsatin. Az alapvető dolgok: Rá van irva melyik csatornán mit vezérel. 1'Aileron:csűrő-2:Elevator : magassági--3: Throttle: gázadás.--4Rudder :oldalkormány --5 Gear: futómü.--6 Flaperon:ívelő.
Most bekapcsolod az adót-egy--két tagot húzzál ki az antennából nehogy károsodjon a végfok. Látod a modell számát és az akku feszt. A mode és select gobokat eggyütt nyomod (3--4 mp) pittyenés után a menüben vagy.Villog a modell száma , ezt a +,- gombbal változtatod. Beállitottad , ráirod a repcsidre (PL.:"1")Az ehhez a géphez tartozó beállitások:MODE: Revers -Szervók és gázkar irányainak beállitása.Szelect nyomkodásával az összes. Mode: D/R.. Dual rate :végpont kijelölés.Szeleckt nyomkodással az összes. Mode: EPA..Ha nem egyformán kell kitérni a kormánynak PL: csürő beállithatod mennyit tér ki FEL--ill --LE Az adó kormánymozgatásra kis nyilacska mutatja melyik irányt állitod.Seleckt nyomkodás összes. ModeTRIM. Én mindenhova nullát szoktam tenni, a rudazaton állitom be ,hogy minden jól álljon, Utána még lehessen trimmelni.Ez az adó "magával viszi a trimmeket a repülő számmal" tehát nem kell minden repcsinél beállitani. Mode.. Mode ..Mixek : ezeket hagyd " INH" inhibit -ben Ha mindent beállitottál a"1" es repcsire a Mode és seleckt gombok egyszerre 3-4 mp eggyütt nyomva elfogadtat pittyenés és kilép.Ha repülés közben trimmelsz azt automatikusan megjegyzi , és legközelebb azzal a modellszámmal már úgy repül. Egyenlőre ennyit.
Szia!
Köszi a választ.Most már nagyjából értem.Ha hazaérek meg is csinálom az általad leírtakat,mert eddig nem nagyon mertem mivel új a kütyü.
Ha új akkor még egyenlőre ne bántsd az adót.Repülőd milyen van?Ha beraktad az adóhoz való vevőt az első bekapcsolásnál vigyázz , nehogy revers ben legyen a motor, mert nekem már ugrott be a szekrénybe két pohár és egy légcsavar bánta.
pityu hétvégén vmi? ujra építettem a leszanált suhojt.
be kéne repülni. Vasárnap mondjuk ebéd után???
Menni akarok, csak az időjárást megkell sasolni.
Repcsim Cessna 182-es van.Már repült is csak a távirányító volt régebbi FUTABA Skysport4,csak kaptam ezt az újat .Kimentem a reptérre kivittem az adót és a vevőt is és a fiuk voltak olyan rendesek,segítőkészek,hogy beállították mert nekem ez a digitális kütyü kicsit magas.Így most már csak be kell kapcsolni és szuperul működnek a szervók.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |