Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Sziasztok
Egy nektek könyörgő ember hsz-ét olvassátok, de tényleg. :no: Van egy Edimax BR-6204Wg routerem. A WiFi-t nem tudom egyszerűen beállítani rajta. Ha nyomok neki egy "Nagy resetet" akkor minden oké, ráadom a titkosítást - legyen akár WPA akár WEP - egyikkel sem jó. Az érdekes hogy notebookon nem csatlakozik, a PCI-s kártyámmal pedig mindenféle titkosítással, szinte majdnem bármit állíthatok és működik. Viszont a noti máshol - HotSpoton - csatlakozik wifi hálóhoz. Mentünk az utcán és néztük, ~10-ből ~4-hez tudott csatlakozni, innen sejtem hogy az én routeremmel van a bibi. Ez megy már kb. 3 hete és már nem tudom mit csináljak... Próbáltam már HotSpot Adminját lementeni és a nagyját - amelyik beállítások után a baj lett - próbáltam lekoppintani. Így sem lett jó. Ezért, ha lenne valaki olyan rendes és remote beállítaná - azokat a beállításokat eskü hogy könyvbe írom - azt nagyon megköszönném...
Nalam is.
Szia
Nem vagy egyedűl...Nekem is ugyanazt írja ki mindenre...
Próbálj meg a "dohányzás" és a "pálinka" szavakra is rákeresni! :hehe:
Szerk.: Valami értelmeset is írok: Nekem is ezt hozza ki!
Hehe most kezdi átvenni a google a világuralmat...
Nálam is ugyanez a helyzet, a fiam kétségbe esve hívott az előbb, hogy mi lehet a baj. Gyanúm szerint a google mögött lévő stopbadware.org vagy miaszösz elérhetetlen és ebbe bukik bele a kereső.
Azt pontosan nemtudom hogy mi kelhetetett neked anno, ezért is osztottam meg egy gyorslinket.
Amit tartartalmaz a data.zip fájl, azt a mellékelt textfájban mellékeltem! Nemtudom meg van e neked mindegyik, de szerintem lessz olyan ami nem, és meg fog tettszeni. majdnem elfelejtettem, a djvu fájlokat kezelő program is benne van.... Minden jót!
Azért én remélem, hogy nem... Bár nálam is ezt a "mókát" játssza. Van egy halványlila sanda gyanúm, hogy a továbbiakban nem a Guuuuugli lesz a kedvenc keresőm...
Lehet hogy kizártad a routerből a laptop hálókátyáját! Nézd meg, hogy nincs e MAC Cím szűrés beállítva a routeren.
Nem, nincs rajta MAC filter. Még. Majd ha sikerül beüzemelni.
A nagy reset mindent alapba állít, szerintem (de meg is néztem nincs rajta). Akkor megy. Ha semmit nem állítok rajta. Miután beállítáom a titkosítást egyből bajos...
Én a konkurrens keresőcéget gyanítom a háttérben... Rombolás.
Szevasz! Nemtudom ki hogyvan vele, de szakada a hó, és ahogy látom a hobbielektronika fagyálóval van megtankolva, mert még egy apró hószemcsét sem látok sehol!
msn nem jó vlamiért
SSID szórást kikapcsoltad rajta? Mert ha igen akkor azért nem találja a routert a gép. Olyankor manuálisan kell beállítani az SSID-t az új vezeték nélküli kapcsolat létrehozásánál.
Én nem gondolnék rögtön erre. A stopbadware.org még mindig nem elérhető, de a kereső már megy. Szerintem abba rokkant bele a kereső, hogy a találatokat kategorizáló háttérszolgáltatást ő sem érte el. Valószínűnek tartom, hogy most kikapcsolták a találatoknak ezt a minősítését.
Ha az "SSID Broadcast"-ra gondolsz, az be van kapcsolva.
Nem ilyen baj van, hogy nem is látja. Létni látja, próbál is csatlakozni, csak egyik módban - azt hiszem Station-Ad Hoc módban - valami 169.... IP-t kap, net nincs. Azt hiszem Station-Infrastructure módban pedig még IP-t sem kap.
Igen arra gondoltam. Érdekes amit írsz... még nem hallottam ilyet! Mondjuk nézelődj a DHCP beállításoknál, hátha valami rosszul van beállítva
Ahhoz nem nyúltam, bár próbáltam, de nem jött össze.
Hát én sem tudom mi lehet... Megvolt pár firmware frissítés, mindig felteszem a legújabbat... de előtte sem működött, mármint az előző firmware-vel. Aztán próbáltam a legújabbat... avval sem.
Én is találkoztam sajnos ezzel a jelenséggel. Úgy tűnik, túl nagy intelligenciával vértezték fel a napokban a Google-t és feltétlenül el akarja dönteni helyettünk, hogy az "szerinte nem jó oldal, vagy információ, amire kerestünk". Nem lesz ez így jó...
Nekem semmit se ir.
Nekem se... Sem IE6, sem FF3 nem ad ki semmi "rosszat".
küldenél print screen-eket a beállításaidról e-mail-ben? hátha sikerül kideríteni valamit!
Közben olvastam, hogy van a stopbadware.org ahol van egy adatbázisuk a gyanús honlapokról, és mivel ezt emberek szerkesztik, elgépeltek egy weblapcímet ami miatt bekerült a sima "/" jel a veszélyes oldalak közé, tehát minden olyan honlapon ahol előfordult a "/" jel (tehát a létező összes oldalnál ) azt veszélyesnek vette.
Minden esetre durva hogy egy ilyen kis dolog miatt mi tud történni
És kijavították/elhárították már a problémát? Erről írtak valamit?
Lehetséges, bár én úgy 3-4 napja találkoztam először ezzel a problémával keresés közben.
Ez a komment tetszik:
Idézet: „a SKYNET öntudatra ébredt, és ez az első lépés...”
Tudtam hogy az elektronika pihentet és szórakoztat...
De nem gondoltam volna hogy öltöztet és szépíthet! Bővebben: Link...
Csinálsz ilyet az asszonynak? Nokia 3210-es motort is teszel bele?
Hű de szépen megfogalmaztad! én ALAGÚTdiódát is tennék bele...
Kösz! Ezt nevezik nyílt kulcsos kódolásnak. Az üzenet küldője olyan (jel)szóval kódolja le az üzenetét, aminek a párját az üzenetet fogadó is ismeri, s e szavak ismeretében dekódolható az üzenet. A népnyelv ezt egyszerűen "virágnyelv"-nek nevezi.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |