Fórum témák
» Több friss téma |
Tisztelt felhasználók!
Kéretik a politikai és egyéb felekezeti ill, obszcén viccek bemásolását mellőzni szíveskedjetek.
Három férfi áll Szent-Péter előtt.Kérdezi Szent-Péter az első embert,hogy vele mi történt? Válasz: rájöttem hogy az asszony megcsalt,kinéztem az ablakon,ott állt egy fickó,rá akartam dobni a hűtőt,megbotlottam,és maga alá temetett a hűtő. Második embert kérdezi Szent-Péter,hogy vele mi történt? Válasz: valami barom állat rámdobta a hűtőszekrényt az ablakból!. Harmadik ember kerül sorra: kérdi tőle is Szent-Péter,hogy mi történt vele? Válasz: én meg benne voltam a hűtőben!
Egy másik rádió adásban (jópár éve)
Kim Jong Il helyett a bemondó azt mondta : " Kim dzsong kettő"
Mi legutóbb egy szerencsétlen PC házon adtuk ki az évek során a pc-k által felgyülemlett dühünket.
Haver akkor vett új házat a filléres gépéhez, a régivel nem tudott mit kezdeni, mondta, hogy ideadja, csináljunk vele amit akarunk. Kapott egy kettőt páros lábbal, szépeket repült de nagyjából jól bírta a kiképzést A végén összehajtogattuk és odaadtuk a srácnak, mint "laptop" Végülis sikerült kb 4 centi vastagra összehajtogatni az egészet. Sajnos nem örökítettük meg az eseményeket, de néha jólesik egy kis értelmetlen pusztítás.
Ha már értelmetlen rongálás Anno kicsit bekattanva, a lakossági hulladék közzé beszabadultunk,(elektronikai cikkek stb, tehát nem az általános szemét) majd építettünk egy "házat" vagyis berendeztük, nappali: TV, fürdőszöba, konyha: hűtő stb. Aztán jött az, hogy kezdjünk el vandálkodni. Elő egy tégla ablakmosás, majd a TV be is berepült, fürdőszoba szétver, Találtunk egy teli purhabos flakont , kapott az is felrobbant, majd elszállt, tiszta hab lett minden. Na de megérte az
Idézet: „értelmetlen pusztítás.”
Ha már az őrülteknél tartunk...
Inkább nézzétek meg a mellékleteket... A képen az szerepel, hogy az osztálytársamnak beleakad a lába a fába (mellékesen megjegyzem, hogy szerencsére semmi baja nem lett, csak nagyot esett)
Azta...
Kölök csak 28 percig volt az oldal tagja...
Pedig egyszerű a megoldás: monitor felfordít, fejenállva utána lehet "gamelni", és a hang is rendben lesz.
A módszer további előnye, hogy a kollega halmozottan hátrányos helyzetű neuronjai így oxigéndús vért kapnak.
Újfajta LM típusú szenzorral és NG típusú mikrovezérlővel működő egyensúlyozó robot: Bővebben: Link
Még az oldal tagja...
Idézet: „Azt gondolják ha idegen szavakat használnak inteligensebbeknek tűnnek.” Miért, nem tűnt annak? Aki nem tudja, alapvetően miről beszélgetnek a rádióban, annak csak nyílik a szeme és a szája, hogy hűűű, ezek milyen okosak hogy ilyen hosszú fura szavakat használnak. Persze van a másik oldal is, ...
Ezt nincs is értelme olyan alacsony szögből nézni, a lelátóról, mint ahogyan sokan nézik
Ahogy a fényképét nézem, örökre ki kellene tiltani.
Legalább nem horogkeresztes karszalag van rajta...
Ha elestél aztán már ne ugrálj többet, inkább pihenj le!
Bővebben: Link És a quados esete: Bővebben: Link
A nyár legnagyobb égései:
Bővebben: Link
Most egy kis teszt következik
Nem ér sok időt rágódni a dolgokon Egyből válaszolni kell a kérdésekre! Lássuk mennyire vagy okos Készen állsz? Hát akkor gyerünk! 1 versenyen veszel részt. Lehagyod a másodikat. Hányadik helyen végzel? Ha azt mondtad, hogy első... Elcseszted: Ha lehagyod a második helyezettet, akkor te veszed át az ő helyét. Mehetsz a következő kérdésre, NE gondolkodj sokat a válaszon! Lehagyod az utolsót Hányadik helyre érkezel? Ha azt válaszoltad, hogy utolsó előtti... Megint elrontottad. Gondolkozz..Hogy tudnád lehagyni az utolsót? Ha mögötte voltál, nem lehet az utolsó. Ez egy lehetetlen kérdés! Nem megy mostanában a fejtörés, igaz? OK próbáljuk meg még egyszer emlékezz ... Gondolkozz és gyorsan válaszolj! Próbáld meg ! Van 1000-ed Adj hozzá 40-et Még 1000-et Plusz 30-at Még 1000-et Most 20-at Adj hozzá még 1000-et Végül 10-et Összesen mennyi jött ki? 5000 jött ki? Márpedig a jó válasz 4100. Most próbáld meg nyugodtan számológéppel Renáta apjának 5 lánya van 1.- Kach 2.- Kech 3.- Kich 4.- ??? 5.- Kuch Hogy hívják a negyedik leányzót? Gyorsan gondolkodj! RENÁTA Egyértelmű! Olvasd el újból a kérdést!
Találtam megint egy játékot amivel jó sokat el játszottam, remélem tetszik nektek is:
Bővebben: Link
-Adj kölcsön egy ezrest komám!
-De mikor adod vissza? -Mit akarsz még jósoljak is vacak ezer forintért? -Miaz 100foga van és 4 lába? -Krokodil. -És miaz aminek 100lába van és 4 foga? -Veresegyházi asszony kórus.
Két cimbora beszélget:
- Holnap tárgyalásra kell mennem! - Miért? - Az anyósom leesett a tizedikről, én meg elkaptam. - De hát ezért dicséret járna, nem pedig bűntetés! - Igen, csak megvártam, amíg pattan egyet.
- Jean, mi volt ez a lövés?
- A szomszéd állam uralkodója érkezett hazánkba. - És mondja, mi volt ez a második lövés? - Valószínűleg elsőre nem találták el, uram. Tag A skót gyerek odaszalad az anyjához: - Anyu, az ajtóban áll egy bácsi! - És mit akar? - A most épülő uszodára gyűjt! - Adj neki két vödör vizet!
Két rendőr fáradtan érkezik az őrsre. Megszólal az egyik:
- Te, én már nem érzem a lábamat. - Akkor szagold az enyémet!
Olvastam, hogy bogrács, főzés, szabadtér, stb.. erről volt is szavazás. No fantázia keltő a rendezők részére.
legalább nem mondják azt, hogy ki kell menniük.
Petőfi bemegy március 16.-án a Pilvax kávéházba.
Pincér azonnal megy hozzá: - Szia Sanyikám, mit iszol? - Á, inkább semmit. Látod tegnap is mi lett belőle...
Nem olyan nagy dolog ez...
Hogyan lehet kifaragni egy alumínium tömbből egy V8-as motort? Veszel egy tömböt, és lefaragsz róla mindent, ami nem hasonlít egy V8-as motorra. |
Bejelentkezés
Hirdetés |