Fórum témák
» Több friss téma |
Tisztelt felhasználók!
Kéretik a politikai és egyéb felekezeti ill, obszcén viccek bemásolását mellőzni szíveskedjetek.
Addig mondogatjuk még valaki tényleg belevág valamelyik "projectbe", és majd innen a fórumról kér segítséget...(volt/van már hasonlóra példa )
Vannak még ötletek. Egy barátom azt mondta termeszt dohányt kiszárítja, áztatja, kiszárítja és tescós iratmegsemmisítőn átküldi... A másik agymenés hátára vesz egy 50 literes tartályt és a kocsma téli levegőjét belesűríti és azt szívja nyáron, az tömény nikotin.
Ja, meg tömény elhasznált levegő a nikotin mellett
Durva dógok vannak ám...
Hát télen a kocsma levegője tényleg tömény nikotin. Az ajtókat nem nyitják ki, mert hideg van. Volt olyan, hogy a terem egyik végéből nem lehetett ellátni a másikba.
Itt bulit tartottunk de mivel meg akartam fulladni már, pedig dohányzok, én a tulaj kérése ellenére is kitártam az ajtót, vagy ajtó nyitva és zene vagy ajtó csukva és csend..
"vagy ajtó nyitva és zene vagy ajtó csukva és csend."
Nem fordítva?
Nem, vagy megfulladunk csendben vagy kapunk levegőt amíg a zene szól.
Látod ? Csak jól jönne a barátod az 50l-es tartályával...
Az kevés, de vannak jó sztorik ha már a haverról van szó akinek holnap is gályázok.
A gyár ahol dolgozott a kommunizmus utáni időkben elég sok öreg szakit foglalkoztatott akik nem vetették meg a szeszt... Névnap volt (szinte minden nap, ha meg nem akkor azért ittak), a főnökség nem nézte jó szemmel, erre az öreg szaki akit épp kínált , kivette az üveget a kezéből, felállt a szekrények takarásából és jól meghúzta, azt mondta 3 perc alatt megitták a többiek, szinte rohantak a pia felé. Volt melóhelyemen vöröslő fejjel emeltem fel egy tokmányt a helyére, megkérdezte az egyik elvarázsolt főnök mit csinálok, tudtam vörös a fejem, meg mikor megkérdezte az idegtől is még jobban. Nos két csúnya szó volt a válasz. -Mi az a csörömpölés? -Sanyi gépet állít. -Te ez a fúró nagyon kopott, viszem a fúrót megköszörültetni.- mondja az egyik főnök egy támasztóra. -Vigyed. Egy fél óráig dőltem a röhögéstől, eléggé le lettem tolva mert kicsit beégettem mások előtt. Persze a szerszámüzemig nem jutott el. -Ebből 9 db jó kell. -8 anyag van. Kitartó srác az egyik gépen 32 mm el korrekciózta el az egyik kést hosszba, max 0.5 mm tud egyszerre írni rajta, ő ezt 64x megtette, más magyarázat nem volt rá, azt hogy egyáltalán a gép miért engedte, mert azon még senki se próbálta talán, így nem volt lekorlátozva. Ledarálta a pofát, de ő nézte közben! Nem leállította, nézte hogy darálja le a puhapofát. És ennél csak hülyébbek voltak a volt nagyfőnökeim.
Elképesztő... egy NTSC video8 kazettát szeretnék lejátszani, ezért szétnéztem az apróhirdetések között.
Így bukkantam erre. Fantasztikus. Egyrészt ez nem 8mm-es hanem VHS. Na gondoltam, az eladó biztos tudja mit árul... és ekkor ránéztem az árra. Kibuggyant belőlem a röhögés. Mondjátok meg, ez reális ár? Vagy csak én vagyok eltájolódva?
Vagy csak egyszerüen elfelejtette, hogy jár hozzá egy studió is...
Jó estét!
Egy csodásan magányos szigetre a következő embercsoport vetődik egy hajótörés miatt: két olasz, két francia, két német, két görög, két angol, két bolgár, két kínai, két amerikai és két ír férfi, továbbá minden nációból egy nő. Egy hónap elteltével a semmi közepén lévő magányos kis szigeten a következő furcsaságok észlelhetők: - Az egyik olasz férfi legyilkolta a másikat az olasz nő miatt. - A két francia férfi pikáns hármast alakított a francia nővel. - A két német pontos heti időbeosztás szerint, felváltva hál a német nővel. - A két görög pasas egymással hál, a görög nő pedig főz rájuk. - Az angol férfiak azóta is várják, hogy valaki bemutassa őket az angol nőnek. - A bolgárok hosszú percekig nézték a végtelen óceánt, majd újabb hosszú percekig szemlélték a bolgár nőt, végül úszni kezdtek. - A kínaiak alapítottak egy vegyesboltot (mosodát, étkezdét, . . . ) és teherbe ejtették a kínai nőt, hogy legyen elég személyzet. - A két amerikai férfi az öngyilkosság határán van, mert az amerikai nő folyamatosan azon nyavalyog, hogy nem tudja megvalósítani önmagát, nem beszélhet a pszichoterapeutájával, fel szeretné végre dolgozni az anyjával való kapcsolatát, és kövérnek látszik a pálmafák mellett, és ezen az sem változtat, hogy itt nem kell adót fizetni. - Az írek felosztották a szigetet északi és déli részre, valamint lepárolót építettek. Nem emlékeznek szexre, mert a kókuszpálinka némi homályosodást idéz elő az agyukban, de boldogok, mert az angolok nem érzik jól magukat.
Egy pillanatra már azt hittem, hogy tényleg full véletlenül leírtam, hogy szeretem . De tényleg jó.
Csinálni kellene egy olyat is, hogy:
Szeretem a moderátorokat, nem dumálok vissza nekik, ezen túl helyesen írok, nem nyitogatok fölöslegesen témát...stb És warn mellé kapna egy ilyet, amikor belép a HE-re akkor előtte ezt ki kellene tölteni.
Hát ez nem is hülyeség, nem kötök bele másokba indokolatlanul...
http://www.eternalmoonwalk.com ez marha jó, pedig egyébként nem vagyok nagy hódolója M.J. művészetének
Jó ami jó, de 235m -nél tovább nem bírtam nézni... :wow3:
400 m-ig mentem el, mindig csak azt vártam, hogy jöjjön egy olyan, aki jól csinálja
Talán volt ezalatt 2 delikvens.
700 méternél meguntam,de az feltűnt ,hogy egy magyar sem volt a listán
Én is sokáig azt hittem, de a kulcsszó: 1179. Magyar, Bp-i. és Ádámnak hívják
Ráadásul a jobbak között van. |
Bejelentkezés
Hirdetés |