Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Vicces - mókás történetek

Témaindító: Topi, idő: Dec 28, 2005
Témakörök:
Tisztelt felhasználók! Kéretik a politikai és egyéb felekezeti ill, obszcén viccek bemásolását mellőzni szíveskedjetek.
Lapozás: OK   265 / 977
(#) sándor válasza SALáta hozzászólására (») Júl 7, 2009 /

Addig mondogatjuk még valaki tényleg belevág valamelyik "projectbe", és majd innen a fórumról kér segítséget...(volt/van már hasonlóra példa )
(#) SALáta válasza sándor hozzászólására (») Júl 7, 2009 /

Vannak még ötletek. Egy barátom azt mondta termeszt dohányt kiszárítja, áztatja, kiszárítja és tescós iratmegsemmisítőn átküldi... A másik agymenés hátára vesz egy 50 literes tartályt és a kocsma téli levegőjét belesűríti és azt szívja nyáron, az tömény nikotin.
(#) Norberto válasza SALáta hozzászólására (») Júl 7, 2009 /

Ja, meg tömény elhasznált levegő a nikotin mellett

Durva dógok vannak ám...
(#) Petroimro válasza SALáta hozzászólására (») Júl 7, 2009 /

Hát télen a kocsma levegője tényleg tömény nikotin. Az ajtókat nem nyitják ki, mert hideg van. Volt olyan, hogy a terem egyik végéből nem lehetett ellátni a másikba.
(#) SALáta válasza Petroimro hozzászólására (») Júl 7, 2009 /

Itt bulit tartottunk de mivel meg akartam fulladni már, pedig dohányzok, én a tulaj kérése ellenére is kitártam az ajtót, vagy ajtó nyitva és zene vagy ajtó csukva és csend..
(#) Petroimro válasza SALáta hozzászólására (») Júl 7, 2009 /

"vagy ajtó nyitva és zene vagy ajtó csukva és csend."
Nem fordítva?
(#) SALáta válasza Petroimro hozzászólására (») Júl 7, 2009 /

Nem, vagy megfulladunk csendben vagy kapunk levegőt amíg a zene szól.
(#) sándor válasza SALáta hozzászólására (») Júl 7, 2009 /

Látod ? Csak jól jönne a barátod az 50l-es tartályával...
(#) SALáta válasza sándor hozzászólására (») Júl 7, 2009 /

Az kevés, de vannak jó sztorik ha már a haverról van szó akinek holnap is gályázok.
A gyár ahol dolgozott a kommunizmus utáni időkben elég sok öreg szakit foglalkoztatott akik nem vetették meg a szeszt... Névnap volt (szinte minden nap, ha meg nem akkor azért ittak), a főnökség nem nézte jó szemmel, erre az öreg szaki akit épp kínált , kivette az üveget a kezéből, felállt a szekrények takarásából és jól meghúzta, azt mondta 3 perc alatt megitták a többiek, szinte rohantak a pia felé.

Volt melóhelyemen vöröslő fejjel emeltem fel egy tokmányt a helyére, megkérdezte az egyik elvarázsolt főnök mit csinálok, tudtam vörös a fejem, meg mikor megkérdezte az idegtől is még jobban. Nos két csúnya szó volt a válasz.

-Mi az a csörömpölés?
-Sanyi gépet állít.

-Te ez a fúró nagyon kopott, viszem a fúrót megköszörültetni.- mondja az egyik főnök egy támasztóra.
-Vigyed.
Egy fél óráig dőltem a röhögéstől, eléggé le lettem tolva mert kicsit beégettem mások előtt. Persze a szerszámüzemig nem jutott el.

-Ebből 9 db jó kell.
-8 anyag van.

Kitartó srác az egyik gépen 32 mm el korrekciózta el az egyik kést hosszba, max 0.5 mm tud egyszerre írni rajta, ő ezt 64x megtette, más magyarázat nem volt rá, azt hogy egyáltalán a gép miért engedte, mert azon még senki se próbálta talán, így nem volt lekorlátozva. Ledarálta a pofát, de ő nézte közben! Nem leállította, nézte hogy darálja le a puhapofát.
És ennél csak hülyébbek voltak a volt nagyfőnökeim.
(#) DJHTML hozzászólása Júl 8, 2009 /

-Miért örül a ló?
-???
-Mert két füle van, mégsem szatyor.
(#) zoly15 válasza Rakloo hozzászólására (») Júl 8, 2009 /

Ez ellen szinte nem lehet mit tenni..
(#) idlob hozzászólása Júl 8, 2009 /

Elképesztő... egy NTSC video8 kazettát szeretnék lejátszani, ezért szétnéztem az apróhirdetések között.
Így bukkantam erre. Fantasztikus. Egyrészt ez nem 8mm-es hanem VHS. Na gondoltam, az eladó biztos tudja mit árul... és ekkor ránéztem az árra. Kibuggyant belőlem a röhögés.
Mondjátok meg, ez reális ár? Vagy csak én vagyok eltájolódva?
(#) tiggersoft válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Júl 8, 2009 /

Vagy csak egyszerüen elfelejtette, hogy jár hozzá egy studió is...
(#) Rakloo hozzászólása Júl 8, 2009 /

Mire használja az indián a lóbört?
Abban tartja a lovát.
(#) szamóca hozzászólása Júl 8, 2009 /

Jó estét!

Egy csodásan magányos szigetre a következő embercsoport vetődik egy hajótörés miatt: két olasz, két francia, két német, két görög, két angol, két bolgár, két kínai, két amerikai és két ír férfi, továbbá minden nációból egy nő.

Egy hónap elteltével a semmi közepén lévő magányos kis szigeten a következő furcsaságok észlelhetők:
- Az egyik olasz férfi legyilkolta a másikat az olasz nő miatt.
- A két francia férfi pikáns hármast alakított a francia nővel.
- A két német pontos heti időbeosztás szerint, felváltva hál a német nővel.
- A két görög pasas egymással hál, a görög nő pedig főz rájuk.
- Az angol férfiak azóta is várják, hogy valaki bemutassa őket az angol nőnek.
- A bolgárok hosszú percekig nézték a végtelen óceánt, majd újabb hosszú percekig szemlélték a bolgár nőt, végül úszni kezdtek.
- A kínaiak alapítottak egy vegyesboltot (mosodát, étkezdét, . . . ) és teherbe ejtették a kínai nőt, hogy legyen elég személyzet.
- A két amerikai férfi az öngyilkosság határán van, mert az amerikai nő folyamatosan azon nyavalyog, hogy nem tudja megvalósítani önmagát, nem beszélhet a pszichoterapeutájával, fel szeretné végre dolgozni az anyjával való kapcsolatát, és kövérnek látszik a pálmafák mellett, és ezen az sem változtat, hogy itt nem kell adót fizetni.
- Az írek felosztották a szigetet északi és déli részre, valamint lepárolót építettek. Nem emlékeznek szexre, mert a kókuszpálinka némi homályosodást idéz elő az agyukban, de boldogok, mert az angolok nem érzik jól magukat.

(#) aderka válasza szamóca hozzászólására (») Júl 8, 2009 /

Ez tetszett!
(#) szamóca hozzászólása Júl 8, 2009 /

(#) aderka válasza szamóca hozzászólására (») Júl 8, 2009 /

Egy pillanatra már azt hittem, hogy tényleg full véletlenül leírtam, hogy szeretem . De tényleg jó.
(#) djgombi válasza szamóca hozzászólására (») Júl 8, 2009 /

Csinálni kellene egy olyat is, hogy:
Szeretem a moderátorokat, nem dumálok vissza nekik, ezen túl helyesen írok, nem nyitogatok fölöslegesen témát...stb

És warn mellé kapna egy ilyet, amikor belép a HE-re akkor előtte ezt ki kellene tölteni.
(#) SALáta válasza djgombi hozzászólására (») Júl 8, 2009 /

Hát ez nem is hülyeség, nem kötök bele másokba indokolatlanul...
(#) idlob hozzászólása Júl 8, 2009 /

http://www.eternalmoonwalk.com ez marha jó, pedig egyébként nem vagyok nagy hódolója M.J. művészetének
(#) sándor válasza idlob hozzászólására (») Júl 8, 2009 /

Jó ami jó, de 235m -nél tovább nem bírtam nézni... :wow3:
(#) SALáta válasza sándor hozzászólására (») Júl 8, 2009 /

Én még addig se láttam el...
(#) Norberto válasza idlob hozzászólására (») Júl 8, 2009 /

400 m-ig mentem el, mindig csak azt vártam, hogy jöjjön egy olyan, aki jól csinálja

Talán volt ezalatt 2 delikvens.
(#) sándor válasza Norberto hozzászólására (») Júl 8, 2009 /

A legelső az egész jó volt.. nem...?
(#) Rakloo hozzászólása Júl 8, 2009 /

700 méternél meguntam,de az feltűnt ,hogy egy magyar sem volt a listán
(#) idlob válasza Rakloo hozzászólására (») Júl 9, 2009 /

Én is sokáig azt hittem, de a kulcsszó: 1179. Magyar, Bp-i. és Ádámnak hívják
Ráadásul a jobbak között van.
(#) sándor hozzászólása Júl 9, 2009 /

Egy kis nosztalgia reklám...Casco
(#) sándor válasza sándor hozzászólására (») Júl 9, 2009 /

Még egy reklám...
reklám
(#) Rakloo válasza idlob hozzászólására (») Júl 9, 2009 /

Tényleg ott van mondjuk én 200méter környékéne vettem észre azt a kis mezőt alul
Következő: »»   265 / 977
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem