Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Börze
Látjátok milyen rendes, és jószívű gyerek a Doncsó!? Most ezeket a csöveket fogja osztogatni közöttünk, mint az az "ismeretlen, de annál kedvesebb fórumtárs" tette.:rinya: a meghatottságtól...
Szívesen! Nem hiába dolgozom 9 éve a kereskedelemben. Azért majd gondolj rám, ha csomagolod ki őket.
Te pedig ingyen elpostázod nekem az összes 3 évnél régebbi műszeredet, igazán rendes vagy, de én ezt mindíg is tudtam.
akkor megveszed őket?
Mert most már csak30 van mert eladtam 5-öt!!
Jah, csak vicceltem ám, de 3000 nem sok érte, annyiért megéri. Nálunk most szűkös a keret, inkább a manókára költöm .
Nem, köszönöm, de ennyiért még ma postára fogod adni, ez 100%
Oké!
Akkor kell valami még?? Bontott alkatrészek stb.....
Csak nehogy egy halom ECH84, EF80, EF183, PCF802, PY88 ... meg társai legyenek.
Látod... Már elvitték azt az 5 darab 300B-t.
nem!!
Em80 3 darabot(ennyi is volt) 816p14p 6550
uo566
ech 81 eb1021 (nem jól olvasható de szerintem ez) ebe21 ech81 eabc 80 fcl 35 ezt nem tudom at alja aranyra vaf festve éf felül szürke bc80ech 816p14p pcl85 ech 3 uch 21 uch21 az 21em80 e7046 me88(ez valami univerzális lehet) ezen nincsen szám af3 ef 80 pcf80 em 80 6550 dy83 ey36 lbm6 ech4 az1(1966 márciusi!!) ebl 21 e6310 ef80 em 80 4020 hát ezek vannak
Nem az a baj, hogy sok érte, vagy más kell, hanem főként az, hogy szűkös a keret, azonnal megvenném, de most szegény vagyok.
De mondok valamit, írj egy listát mi van, és tedd be az apróba, 3000-ért még ma elviszik, ez tuti.
én csak tegnap regisztráltam és még nem lehet de azt fogom tenni
Szerintem egyet-egyet tarts meg minden típusból, hátha hasznát látod majd még egyszer, pl. EM80-as csövek felhasználásával remek kivezérlésjelző építhető.
Későn értem a helyszínre, pár dolgot így is sikerült birtokolnom. Vettem két beépíthető analóg műszert, valamint néhány retrós potmétergombot, és kapcsolót. Mindezeket a most épülő labortápomhoz szeretném felhasználni.
Akkor még egy ember, aki ott volt és lemaradt a csoportképről.
Csakúgy mint én... Én is későn érkeztem. Meg gyorsan is távoztam, mert nem éreztem túl jól magam, de egyáltalán nem a társaság miatt, hanem bujkált bennem valami torokfájós-megfázós valami. Tegnap és ma végig ágyban voltam, ittam a C-vitamint meg a mindenféle pezsgőtablettát, most kicsit jobban vagyok. Utólag olvasva titeket, a lényegről lemaradtam... :-/ De mindegy, lesz még börze, meg más találkozó. Simpi kapott tőlem egy marék tranzisztort meg egy vakucsövet. Én mindössze egy kondit vettem a készülő labortápomba, meg kaptam egy csere dugasztápot az egyik nagyon rendes árus öregtől, mert amit a múltkor adott, az kicsit gyengélkedik.
Örülök, hogy jól éreztétek magatokat, remélem legközelebb jobb kondiban (100000 µF-os? ) jövök el.
Nem is akartam... De találkoztam a végén mindenkivel, csak elköszönőben.
Nincs mit, használd egészséggel. Nálam csak a helyet foglalta.
lehet!
De már eladtam őket de kössz a jó tanácsot! van hozzá kapcsolásod??
Engem meg átvágtak ott egy rádióval.
Olcsó volt, meg szép, és azt állították róla, hogy teljesen jó, és hibátlan. Na haza hoztam, és azok kívül, hogy sistereg meg zúg, azon kívül nem csinál semmit. Videoton RT7300S Állomást nem talál. És a program kijelzője sem ok, mivel csak akkor jelzi ki az adott csatornát, ha benyomom a gombot, és nyomva tartom. Bele nyúlni nem merek, mert talán rosszabb lenne belőle, de azért bele néztem, nincs kókányolva benne, egy IC lábai körül láttam kapírgálást, a lábak közötti részen, de az vagy 800 lábú IC volt. Meg egy kis apróság, az elem, vagy akku benne kifolyt, és alatta megmarta a nyákot, de az amúgy is csak a programokhoz kéne. Gondoltam rá, ha szerencsém van, már pedig nekem az van, hogy vissza viszem legközelebb, és visszaadom neki, a pénzért cserébe. De ha valaki felajánlja, hogy megjavítja, akkor azt szívesen elfogadom, mert ehhez nem értek. Van itthon egy ugyanilyen rádió, csak az kopottka, és drágábban is vettem a vatera-n. Gondoltam rá, hogy ezt az olcsót és szépet, újabbat megtartom, és a kopottkát meg árúba bocsájtom, és így majd milyen jól járok, de egyenlőre nem nekem áll a zászló ez ügyben.
Látod! Vettél volna Te is Néprádiót! Hibátlan! A digitális program kapcsolója is tökéletes!
1. Kossuth 2. Petőfi 3. Erre már nem emlékszem... Talán Szabadeurópa?
Nekem inkább a Szülőföldünk elnevezésű adó (Szabadka) rémlik gyermekkoromból, apámmal ezt többször hallgattuk gyerekkoromban.
Zolikám, az egy jó bonyolult rádió. A VT annak idején a Philips-el "boltolt" hogy gyártsa le neki a szintézerbe az IC-ket (a hazai ipar erre nem volt képes), de ezt a hollandusok kifejezetten a VT-nek fejlesztették, mivel a nyugati készülékekbe soha nem volt benne az OIRT sáv. A beszerzése soha nem volt egyszerű (nekem is volt ilyen tunerem, és el is romlott), gariba 2 hétig vártuk az anyagot - úgy, hogy a barátom ott dolgozott (most is a "környéken" tevékenykedik). Ha gondolod, beszélhetünk vele.
Másik ötletem, hogy tedd be a "szép ruhába" a kopottas külsejű működőképes játékost, a kopott dobozt meg használd fel, vagy értékesítsd tovább (1000 pénzért én is eladtam egy hibás régebbi VT tunert).
Na ezek jó ötletek.
Egyébként én is egy IC játékosra gondoltam, mert van benne belőlük annyi, hogy Dunát lehetne rekeszteni belőle. A többi passzív alkatrész nem sűrűn szokott meghibásodni. Az utóbbi meg különösen tetszik, de akkor bukok rajta 3.000-et. Az első is szimpatikus, és ez ügyben még megkereslek. Köszi a segítő szándékot.
Majd megnézem a fix rezgőkört, hogy mi van ráírva.
11895 kHz - 25m 9695 kHz - 31m 7115 kHz - 41m
Nem mernék rá megesküdni, hogy középhullámú adó volt. A vételi tulajdonságaiból ítélve tényleg inkább a rövidhullámú sávba tenném, de elég homályosak az emlékeim így 30-35 év távlatából.
Imi! Mind a három freki - amit felírtam - a Szabadeurópa frekije volt. Csak ökörködtem.
Az említett néprádiót pont azért gyártották fix rezgőkörrel, hogy a becsületes munkásemberek nehogy meghallják a rothadó imperializmus becstelen hangjait.
Azt tudom, hogy sem ezt, sem az Amerika Hangját nem lehetett a néprádióval hallgatni. A megoldást viszont éppen az oroszok adták a kezünkbe a nyújtott sávos VEF206-os rádió képében. Az úgy vette az ominózus két adót, mint a kisangyal.
Egyébként tényleg nem tudom, hogy a Szülőföldünk RH adó volt-e. A számok megjegyzése meg nem az erősségem.... Nem is jöttem volna rá, hogy milyen értékeket adtál meg. |
Bejelentkezés
Hirdetés |