Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Börze
Na ezt még senki nem mondta
Élőben nem, de így a fotón... csak smink nélkül...
Most rólam van szó?
Nem, Mansonról... (Ne aggódj, csak heccelnek!)
Én bírom a zenéjét, ilyen "ereszd-el-a-hajam" durva verzióban. A pali amúgy tényleg katasztrófa, mondhatnám, nem teljesen normális...
Naná... :yes:
A nagy börze mitől nagy börze? És az mikor van? Nekem ez volt a második börzém, erre azt mondták, nagyobb lesz, mint az ezelőtti, de kisebb volt...
Szerk.: Ja igen, a Börze téma nem lehetne kiemelt? Vagy legalább vastagon szedett a sima témák között.
Ezek szerint ez volt az olcsóbb börze. Akkor inkább megveszem boltban. (Legalábbis a 60%-ára ez vonatkozik.) Volt pár cucc, ami reális áron volt, de a többi. De lehet csak én nem vagyok ehhez szokva.
Hát igen. A mobilrack 3 GB-os HDD-vel 3k-ért engem is megakasztott, erős túlzás. De meséltem a srácoknak, hogy pl. a múltkori börzén 1k-ért vettem a fiamnak egy Voltcraft pH-mérőt, ami amúgy 12k. Néha lehet jó boltokat is csinálni.
Értem. És most akkor miért nem jöttél el...?
Rendben. Akkor majd gyere el, és mutasd meg, hogy mi az a 20 forintos "izé"...
Szerintem is alapvetően drágán adják ott a dolgokat. És én is azon a véleményen vagyok, hogy ki lehet fogni olcsó árúkat, és kell tudni ki az az eladó akinél leht alkudni, és kihez még csak oda sem szabad menni Például használt relét 300Ft-ért nem fogok megvenni, mikor négyszázpár forintért újat vehetek tisztább érintkezőkkel, egyforma méretűeket, és annak nem fog letörni a lába a sok mozgatástól mire haza érek. Egy ilyennel már megjártam egyszer.
Sajnos ez nem bolhapiac, ahol mindig cserélődnek az eladók, itt a legtöbbször ugyanazok az eladók vannak ugyanazokkal a termékekkel. Ha voltál 1 éven keresztül itt börzézni akkor mindent láttál. Általánosan ez elmondható. Érdemesebb inkább a társaságért menni, mintsem vásárolni, az amolyan mellékesként kell kezelni szerintem. És örülni neki, ha valami olcsót tudott beszerezni az ember, és ráadásul pont olyat amire szüksége van.
Egyébként én is a társaság miatt mentem :yes: , mert olyan jó dolgokat meséltek utána, én meg nem tudom hogy miről van szó. (De most fordítok a helyzeten.)
Van egy bácsi, akinél vannak ilyen "Minden 100 Ft a kosárban" feliratú cuccok. Ott szeretek turkálni, ma is vettem két ketyerét. Az egyikről azt mondta, hogy 1 wattos erősítő, itthon kiderült, hogy 10 wattos. A másik valami videóbigyula, de a hűtőborda, a két stabkocka meg a 3 forrasztható sorkapocs is többet ér jóval, mint 100 Ft.
Nekem is van két emberke akihez szeretek odamenni, mert mindig akcióznak, és alapvetően nem drágán árulnak...A többiek 40%-a bolti ár fölött van, a maradék meg már szinte megszokásból megy árulni, és az élvezetért megy ki meg beszélgetni.
Legutóbb kapcsolót vettem elég olcsón, 50Ft/db áron, ami a boltban 1000Ft fölött van az olyan minőségű és teljesítményű, megvettem mind a 16dbját, amit 600Ft-ért odaadott.
Van egy bácsi, aki nekem azt mondta hogy ne ólálkodjon... Azt hiszem tudjátok kire gondolok. Nem gyanús ám neki, hogy semmije sem fogy!
Melyik nem mondta még ezt neked?
szerk: van egy alcsony viszonylag fiatalabb és kopasz csávó, mindig zsibvásárt csinál, és szeret feltünősködni, a felesége és a fia is mindig ott van. A fickó nem napbarnított, de nem is nemzetiségi-cigány, hanem szoláriumozik. Ha jól emlékszem szemüveges, és amolyan divatmajmoló féleség, a legnagyobb terem kb felét el szokta foglalni. Mindig rövidujjú pólóban van, és kiteszi a bicepszét a pólón kívülre. Na annak még csak közelébe sem megyek! Az úgy pénzéhes ahogy van, és gyakorlatilag nincs semmije ami használható lenne, csak a kínai gagyi műanyagok, és azokért is horror pénzt kér. Pl DVD lemez darabját vagy 100Ft-ért árulja! Biztos tudjátok kiről van szó.
Sejtem melyik az. Iszonyat árai vannak.
Nehogy lebarnulj, mire legközelebb találkozunk.
Igen, én is ismerem. Ma 1k-ért árulta a 48 LED-es E27-es izzókat, és ott mutogatta nekünk a számlát, hogy eredetileg ez az izzó 4k5. De Matyi mondta, hogy gagyi a cucc. Mondjuk vettem nála egy csavarhúzot 100 Ft-ért, fiamnak játszani jó lesz....
Béka oldalán olvastam, amikor szétszedett egy ilyent. Azzal zárta, hogy rá van írva, hogy 100 wattos izzónak megfelelő a fénye, de hehe épp hogy botorkálni lehet a sötétben.Corpus delicti
Na meg nála volt a boltban 800Ft-os ónszippantó 1000-ért, meg hasonlók.
No és Patríciáról mi a véleményetek?
Ja, igen, nekem is olyan van, én még annó 600-ért vettem.
Tényleg, Patrícia...volt ott egy aranyos kislány, nagyon korrekt külsővel, szegényke csak nézte a sok kockafejű elektromos emberkét. Egy asztalnál ült, ahol ilyen nagy barlangos rezgő cumót is lehetett kapni, meg asztallapnyi hűtőbordás ketyeréket, és persze nem tudta, mi micsoda.
Bankimajki meg persze heves flörtölésbe kezdett a hölggyel, Matyi meg hátulról adta az istrukciókat. Én csak álltam kicsit hátrébb, és rámosolyogtam a kislányra, és nyertem. De ezt Matyiék nem vették észre, háháhá...
Nem az első terem a bejárattal szemben?
Őt néztük ki Matyankánknak anno.
Na persze miket nem mondasz, de az üregrezonátor (egér labirintus tényleg jó volt). Te nem is láttad Patríciát. Vagy lehet nem azt a partícióját, mint én.
Party cica? Sajnos most nem akadt horogra, majd legközelebb!
|
Bejelentkezés
Hirdetés |