Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Tranzisztorok helyettesítése
Köszönöm, nekem a Google nem hozta be a tranzisztort, viszont az IC 8 lábú kellene.
Holnap visszanézek, hátha kapok még segítséget... Köszönöm az eddigieket, jó éjt.
Áááá, köszönöm...
Holnap akartam jobban szétnézni az általad küldött Linkelt oldalon. Köszönöm.
Csak azért küldtem a 16 lábú linkjét, mert itt még az kellett.
Üdv,
segítenétek, ezeket mivel lehetne helyettesíteni? 2SD675 2SB655 Komplemeter pár, úgy hallottam, valamelyik BD-vel helyettesíthető. Hangot mennyire befolyásolná? (Végerősítő)
249-250 esetleg.
Üdv mindenkinek Van egy triak féleségem igazából nem tudom, hogy miis az, jó lenne ha valaki megmondaná vagy mivel lehet helyettesíteni vagy egyáltalán leirást róla, pici kb 2-3 mm három lábu "1Gp 7n" van rá irva.
Kösz mindenkinek a segítséget. Üdv Laci.
Az amit írtam.
Most már csak azt nem tudom, hogy hogy kössem be a helyére , a lábakat illetően. Az enyémnek melyik az eleje vagy hogy kérdezzem.
Be kell forrasztani.A betűk vannak felfelé,ha arra gondolsz.Amúgy nem lehet rosszul beforrasztani mert a pad úgy van kialakítva. A lábkiosztásokat megtalálod a linken keresztül,ha BC547-et teszel be.
Akkor nekem a gép nemjót adott ki mert az nem smd volt , akkor van olyanban is?
Ez akkor mi?Ott van a link.
Nem értem a bc547 nem ad ki smd fajtát
Ne csináld már! Válaszd a 8-al kezdődő típust, ami SMD.
Akkor bc847 hát ennyire azért nem vágom a témát hogy tipus meg ilyesmi ha elmondanád a számok jelentését, okosabb lennék.
A számoknak nincs kifejezett jelentése. A BC847 egyik jellemzője, hogy SMD-tokozással készül.
Kösz a segitséget , ma is tanultam valamit. Üdv Laci!
Sziasztok mivel tudom helyettesíteni a 2SA970-et?
Köszönöm a választ.
Szia!
Kereső: Bővebben: Link
Helo a delton tvben elfüstölt a sortranzisztor kivettem, de nincsráirva semmi.A hütöbordára ezvan irva D50 302 milyen tranyó lehet üdv ligyakeli
BU808 jár bele. A tranzisztor bázisában lévő kis elkót mindenképpen cseréld ki, mert ez szokta okozni a tranzisztor tönkremenetelét.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |