Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » EAGLE NYÁK tervező
Témaindító: csonthulye, idő: Dec 1, 2005
Témakörök:
Eagle leírások a neten:
Eagle alkatrész-könyvtárak: http://www.snapeda.com
és a leírás hozzá.- http://www.piclist.com/images/www/hobby_elec/e_eagle.htm - http://pa-elektronika.hu/hu/cikkek/75-eagle.html
Olvasgattam ,kerestem ,de nem találom !
Hol lehet - ha egyáltalán - beállítani ,hogy a nyomtattásnál a pad-ek ,via- k ne pontokból álljanak ,hanem egybefüggőek legyenek ? Így elég rossz forrasztani rá ! Köszönöm ! UI: Bocs ha OFF a téma !
A nyomtatásnál legyen kipipálva a :
-black, -solid és -caption
Hali!
Hogy tudok egy meglévő alkatrészkönyvtáron belül egy alkönyvtárat létrehozni (pl. mint a tranzisztornál van)? Szeretném rendbe rakni a saját alkatrész könyvtárat. üdv.
Üdv.!
Ilyet nem lehet. Azok nem alkönyvtárak, hanem csak egy adott szimbólumhoz tartozó több tokozás. Az Eagle így rendszerezi őket, hogy aminek ugyan az a szimbóluma az egy 'kalap' alá kerül.
Oh, kár. Akkor marad a káosz, tranzisztor az ic-vel, fet a trafóval .
Neked nem volt egy warnod a délután folyamán? Hamar lejárt. Köszi
Úgy tudod csoportosítani, hogy külön fajtájú alkatrészeket, külön lbr fájlba gyűjtöd.
Ezeken belül pedig külön típusokat hozol létre.
Igen volt, de nem én tehetek róla hogy eltűnt...
Sziasztok!
Egy hete szenvedek az EAGLE-el sehogy nem akarja össze madzagozni az alkatrészeket, 84%-nál mindíg leáll. 5.6.0.-ás verziót használok, de nem müködik. Tud valaki egy olyan verziót amin működik az autorouter?
Nem biztos, hogy a program rossz, lehet nem tudja összehúzni mert az elrendezés ezt nem teszi lehetővé.
Jó lenne látni ehhez az sch és brd fájlokat, ha csatolnád előbbre jutnánk.
Üdv!
Csatolom a fájlokat, többször átvariáltam az egészet, úgy sem megy, a lapon csak a led-ek helye ami nem változhat, a többi mind módosítható. A lényeg még hogy minél kissebb legyen.
Ebben az elrendezésben számolatlan VIA kell
Szerintem tervezd át a LED helyzetét is.
Szia !
Ezt csinalta belole a freeroute. 17 via szerintem meg egesz kezelheto...
Beírod az Eagle keresőjébe, hogy: *sot23* , aztán válogathatsz.
Sefi ezeket nézted ?
0,25mm széles sávok mellett így néz ki egy SMD környezet. Ha kép lesz belőle a falon akkor kezelhető, de panelnek ?
Ezeknek a led soroknak mi a tokozásuk eagle-ben?Már,ha egyáltalán van .
Csak egyszer fusd át a LED könyvtárat és megtalálod...
(de, hogy segítsek is: LB10)
Hello!
A led.lbr-ben LB10 !
Bocsi, 8mil a keepout... es ez itt mindenhol megvan. Lazan levilagithato itthoni korulmenyek kozott...
Mondjuk vasalni valoszinuleg nem lehet..
Ezt pedig néztem,de eszembe sem jutott volna,hogy ez az
Szevasz!
Ez már tényleg valami! Köszönöm szépen, nekem 2 oldalasba sem tudta összekötni az EAGLE.
helló nyomtatható formába akarom hozni a nyákrajzomat:
azt hogy tudom megcsinálni, hogy miután az alkatrészeket kitörlöm, a furatok látszódjanak a nyákrajzon? mert a kis zöld kört nem tudom odarakni az alkatrészek lábaihoz-->azt írja ki hogy:átkötés nem lehet forrfülön
Nem kitörölni kell az alkatrészt, hanem kikapcsolni a megfelelő rétegeket .
Pl.: Places Origins Names Values Docu stb.
Hello!
Én már régóta ezeket a scripteket használom, hátha más is hasznosnak találja, ezért felteszem ide. A nevük elárulja mire valók.
mindkettőtöknek köszönöm a gyors választ
IMi amiket felraktál azokkal lehet megjeleníteni a különböző rétegeket? és hogy kell betölteni? bocs a hülye kérdésért de még nagyon kezdő vagyok (tegnap kezdtem el az eagle-el foglalkozni) még egy kérdés: azt hogy tudom beállítani hogy a háttér legyen a fehér a kötések pedig feketék?
Inkább azt javaslom, hogy böngészd át a hozzászólás mellékletében található pdf-et Bővebben: Link meg az utána lévő hozzászólásban is van még egy. Ha ezekben nem találod meg a kérdéseidre a választ akkor kérdezd meg itt.
Scriptet pedig úgy futtatsz, hogy: File>>Script
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy hogy tudnám megcsinálni, hogy egy .sch fájlban lévő kapcsolási rajzot átmásoljam egy másik .sch-ba? Köszi, Blint |
Bejelentkezés
Hirdetés |