Fórum témák
» Több friss téma |
Kedves pihenő pákások került hozzám egy dobozba építve (majd mellékelek kötésrajzot) egy ien eszköz a végében egy érdekes fémmel mire lehetne használni és hogyan ezt:
Bővebben: Link A hozzászólás módosítva: Ápr 26, 2015
Ez egy forrasztópáka. Ha bedugod a 220-ba akkor fűt és világít a LED.
Odáig okés de ez egy dobozba volt simán belefogatva és a végébe egy egyszerű végnélküli fém be dugva és a led nem világított egyátalán
A hozzászólás módosítva: Ápr 26, 2015
Lehet, hogy vezetéket blankoltak vele, azért képezték ki így. Kár lett volna a drága pákahegy, mert a felszabaduló kémiai anyagok azt is megölik.
Sziasztok!
Van nekem egy ic és nem találok hozzá adatlapot ic tipusa A0201D Mi lehet ez az ic? Előre is köszönöm.
Sziasztok!
Először is elnézést, ha nem jó topicba soroltam e problémámat, de nem tudom melyik lett volna a legjobb neki. Szükségem lenne a képen látható termosztátnak egyes részeinek a nevére(amelyek be vannak karikázva), sajnos nem vagyok jártas az elektronikában, de beadandót kell készítenem erről az eszközről. Ez az egyetlen "normális" képem az eszköz belsejéről. Csatoltam a képet. Előre is köszönöm a segítséget!
Szia
Balról jobbra: Rózsaszín: induktivitásnak néz ki Sárga: SMD teljesítmény ellenállás Kék: tüskesor Fekete: csatlakozó(hüvely) Szürke: memória chip( valószínűleg flash) Zöld: mikrókapcsoló lila: ???
A sárga lehet még biztosíték is, mivel a tápcsati mellett van.
Nem kizárt.
Mondjuk egy jobb kép(pozíció számok) sokat dobna a találati arányon...
Sziasztok!
A képen látható panel egy darab 7.4 voltos Li-ion akkumulátort töltött. Azt szeretném kérdezni, hogy egy vagy két darab 18650-es aksit tölthetek e vele, illetve hány voltos tápegység kell hozzá. Előre is köszönöm válaszotokat !
Köszi a segítség..a szürke négyzetnek tűnő chip az valóban flash memória azt nem is karikáztam be csak úgy tűnik egyébként ez egy wireless thermostát..és ezen agyaltam hogy melyik chip lehet az ami ezt a wireless kapcsolatot működteti...azt olvastam, hogy a routerre rá tudjuk csatlakoztatni
Üdv
STK795-513A és STK795-512A a mellékelt képre hasonlít ! Másik Bővebben: LinkSTK795-460 itt belső rajz van ! Próbálok keresgélni .
Üdv Talán ez ?
Kaptam pár képet rá , nézd át .
Üdv Valaki már írta de itt válaszolok 2.1 Volt és 1.5 A/h ZnAg lúgos ( katonaként hugyos ) .
A kép szerint fényes a belseje ? Ha van káli lúgod (KOH) cseréld le és formázás ( 1961 11 hónap ) . Évenként 3 évenként lúg csere (persze cella mosással) és 100 év múlva is legalább 500- 600 mA/h lesz a kapacitása .
Szia, Azt nem látom a képen. Valószínű egy ilyesmi modul csatlakozik a tüskesorra. Kiguglizva elég nagy-tudású dolog lehet. A lapos zöld SMD egy kis értékű ellenállás, sorban a diódával, a fordított polaritás ellen védi a betápot.
Köszönöm a segítségedet, csak még annyit segíts hogy pontosan hány voltos táp kell hozzá
és melyik a bemenete.
Szia! A kissebbikhez DS-313, a nagyobbikhoz DS-413. Itt egy kép a hátuljáról hát ha segít.
Szia! Nagyon köszönöm a segítségedet ! Így már van értelme egy jó kis töltőt csinálni belőle.
Sziasztok.
Valaki tud erre egy alternatívát amit nálunk is lehet beszerezni? s3p9434xzz-dk94 Kösz előre is mindenkinek.
Sziasztok!
Pár hónapja hozzájutottam két tasak ilyenhez. Neten semmi nincs róla. MOst van nálam fotógép, így gondoltam megkérdezem. Az első képen : ac175 h 9401 (alján Y4335 UDO2C MALAY) Második képre meg nemjövök rá. Valami tanulószortiment? Még dióda is van bele fűzve. Vagy komplett monkoknak gyártották, hogy legyen mit válogatniuk? Látott már ilyet valaki? Idézet: Nem, ezek un. "bandázs"-olt alkatrészek az automata beültető gépekhez, a beültetés sorrendjében felfűzve.. „Második képre meg nemjövök rá. Valami tanulószortiment?” A hozzászólás módosítva: Máj 3, 2015
Más néven bistabil multivibrátor. Olvasnivaló.
Leginkább egy egyszerű memória. A "D" lábra kerül az adat, ami 0 vagy 1 lehet. Az órajel felfutó élére ez az adat a "Q" kimenetre kerül, a másik kimeneten a "Q" negáltja, ellentetje lesz. Mindezt az állapotot addig megőrzi, amíg az órajel ismét usatítást nem ad erre (bemenettől függően) vagy a Reset bemenetén nem kap nullázást.
Nevezett IC-ben négy ilyen 1 bites tároló van, közös vezérlőlábakkal (Reset, Clock). A hozzászólás módosítva: Máj 3, 2015
A szimulátorablakban nyomogasd a "set"-"reset" kivezetéseket és figyeld meg a kimenetek feszültségváltozását. Szimulátor.
Valaki nem tudna segíteni??
|
Bejelentkezés
Hirdetés |