Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Ki mit épített?
Ez a téma ha úgy tetszik a mi "kiállítótermünk", nem pedig a ki mit csinált volna másképpen, mások helyett, és legfőképpen nem javítós téma.
Minden készüléknek van saját témája, ott kell kitárgyalni a részleteket!
FONTOS! A kapcsolási rajzok keresésére is van saját téma, ott keressetek rajzokat!
50 Hz-ről megy?
Nem saját, de free...A teljes leírást megtalálhatod itt: https://threeneurons.wordpress.com/nixie-power-supply/nixie-clock-k...dulum/
A hozzászólás módosítva: Okt 19, 2020
Igen. De átállítható 60Hz-re is.
Szia, szerintem itt található a teljes leírás nézd át
Közben már Imre is felrakta A hozzászólás módosítva: Okt 19, 2020
Mennyire pontos manapság?
Nem tudom, manapság ezt használom: (Immár bedobozolva és zavarszűrve! )
A hozzászólás módosítva: Okt 19, 2020
Köszönöm szépen.
Szia!
Az 1W-os zöld lézer működteti. Ha valakit érdekel, elkészült egy videó az összeállításáról. Medocino motor összeállítása
Sziasztok!
Egy kis unatkozás csináltam egy műhely hangszórót szerelés közben szoljon valami.
Azt nem tudom hogyan szól, de nem szép.
Attól mert a műhelybe szánod, még legyen egy minimum, amit elvársz magadtól.
Lehet a következő már inkább valami ilyesmi lesz.
Valami csinosítást még kaphatna... Így még olyan "béta" érzetű, mintha még nem lenne teljesen befejezve, de már tesztelés alatt lenne.
Viszont ha a második kép a kész állapot, akkor a szegélyezés kaphatna egy réteg fekete színt, valamint sarok-elemek is jót tennének az összképnek.
Szegőléc kevés lett majd ha lesz fekete festékem akkor az egész le lesz fújva feketére.
Már dolgozni is vittem azért olyan viseltes.
Elég hangos nem szoktam hangosan hallgatni mint lentebb írtam már viseltes egy kicsit mert használom a munkahelyemen.Bővebben: Link
Pont az első képen szereplőt láttam múltkor egy kőműves melósbrigádnál.
Bocs, de zenét is lehet rajta hallgatni, vagy csak a videón hallható ricsajt tudja?
Értem én, hogy nem tetszik a cucc, de még a zenébe is belekötni már inkább tuskóság.
JAJ! Bocsánat! Nem tudtuk hogy ez zene, azt hittem hogy a körfűrész..
A hozzászólás módosítva: Okt 26, 2020
Moderátor által szerkesztve
Nem rádiót is lehet rajta hallgatni csak nem akartam hogy belekösön a YouTube. Van aki nem szereti a disco zenét.
Nekem a ládával semmi bajom.
Egy építési területre nem szép, hanem masszív eszköz kell! Viszont a hallott hangokhoz már másképp viszonyulok. Bár főként a rokCkot kedvelem, zenében mindenevő vagyok. Ám zeneiskolát megjárt fiaimtól tudom, hogy ami a videón hallható az nem zenének, hanem zajszennyezésnek minősül! A hozzászólás módosítva: Okt 26, 2020
Moderátor által szerkesztve
De Uraim ez már korcsmahangulat megint!
De ez a ki mit épített lenne! Minek ide a lökdösődés.
Szerintem a felhasználásnak megfelelő kialakítás. Ránézésre jól használható az adott feladatra, még akkor is, ha egy hifi szalonban végeztek épp helységfelújítást. Mert az ugye nem a kiállítás.
Szerencsések Veled a kollégáid!
Azt mindenesetre megjegyezném, hogy mióta a nyákokat Kínában gyártatjuk, a kézimunkát CNC-vel csináltatjuk, a modulokat, amikből építkezünk "rendeljük", az előlapokat PC-n tervezzük és a lézer csinálja meg, az esetleges programot a netről töltjük le, nehéz dolga lett a csőtollas-vaskloridos, sufniban barkácsoló embereknek.
Ez igaz, bár én még nagyrészt "régimódi" vagyok
Kérjük, hogy mindenki szíveskedjék visszatérni a topic fősodrába!
Na tessék. Ezt kis a vezérlőt magam terveztem, gyártottam és programoztam.
Meg a maratógép is házigyártmány.
A munkadarab felfüggesztése az igazi tervezőmérnöki lelemény.
A hozzászólás módosítva: Okt 26, 2020
|
Bejelentkezés
Hirdetés |