Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Ki mit épített?

Témaindító: Dióda, idő: Jan 26, 2006
Ez a téma ha úgy tetszik a mi "kiállítótermünk", nem pedig a ki mit csinált volna másképpen, mások helyett, és legfőképpen nem javítós téma. Minden készüléknek van saját témája, ott kell kitárgyalni a részleteket!
FONTOS! A kapcsolási rajzok keresésére is van saját téma, ott keressetek rajzokat!
Lapozás: OK   493 / 1685
(#) bankimajki válasza Chokapick hozzászólására (») Okt 30, 2009 /

Én is gratulálok kedvelem a találékony embereket, és te megmutattad hogy az vagy De a kapcsolószekrényen az a 6 kapcsoló mit kapcsol? Amúgy én 3 bárral szoktam festeni, tehát a 15 az nem is tudom mihez kellhet. Még a légszerszámoknak is elég a 8 bár.
(#) Chokapick válasza bankimajki hozzászólására (») Okt 30, 2009 /

Koszonom Jolesik ha dicserik az ember munkajat es,hogy van egy hely ahol belehet mutatni! Nos igen a kapcsoloszekrenyre nem tertem ki kulon.A sarga vilagitos kapcsolo a fokapcsolo azzal inditom a kompot. A nyomooldal eloszor atmegy egy filteren,majd jon 2darab szelep az egyik nyitott ami osszevan kotve a nyomas kapcsoloval a masik megy az 1-es tartalyba.De elotte egy leagazason van meg egy dupla szelep amibol a kilyovo megy a 2-es es 3-as tartalyba.Tehat a 2-3as tartalyt kulon tudom kapcsolni.Az 1-es pedig allando.A nyomaskapcsolo nem a kompot kapcsolja hanem szelepeket vezerli. 3kapcsolo aktiv a tobbit pedig azert epitettem be,mert szeretem az ido multaval fejleszteni a dolgaim es igy gondoltam meg jol johet
(#) jdani hozzászólása Okt 30, 2009 /

Ki mit épített?... én egy tranyótemetőt .... kezeltessem magam?
(#) bankimajki válasza jdani hozzászólására (») Okt 30, 2009 /

De ez így nem jó, temető csak akkor lesz, ha be is forrasztod őket
(#) hadnagyakos válasza jdani hozzászólására (») Okt 30, 2009 /

Jaj istenem! Mire akarod ezt használni?
(#) jdani válasza bankimajki hozzászólására (») Okt 30, 2009 /

azt már nem merem Konkrét cél nincs, csak van belőle egy pár darab, mert sokszor használom őket.
(#) lapose válasza jdani hozzászólására (») Okt 30, 2009 /

Szia!

Marad a gyerek, ha játszik.
(#) Flatlander válasza Chokapick hozzászólására (») Okt 30, 2009 /

Amugy festésnél végig tudja tartani a 3-4bart? Énis szórakoztam nagyobb hűtőkompresszorokkal,tartályokkal de nemsokra jutottam ami ehez jólett volna max airbrushra.... aztán csináltam egy 30literes tartályos Zil kompresszoros kompresszort de ezsem bírja a folyamatos 3bart.....De elsimerésem hogy ennyi munkát beleöltél ebbe.....
(#) patexati hozzászólása Okt 30, 2009 /

Elkészült a propeller órám prototípusa HP41C és Janocsi fórumtárs segítségével.Méri a hőmérsékletet,páratartalmat,szabályozza a fényerőt és egyéb extrák vannak bent most egy esti kép róla. a nyák saját tervezés hamarosan elérhető lesz a végleges tuti verzió akit érdekel a topicban talál róla sok dolgot.
(#) patexati válasza patexati hozzászólására (») Okt 31, 2009 /

Még egypár.
(#) Frankye válasza patexati hozzászólására (») Okt 31, 2009 /

Szép munka, elismerésem! Nekem tetszik.
(#) gtk válasza patexati hozzászólására (») Okt 31, 2009 /

Szep munka
(#) tillitomi hozzászólása Okt 31, 2009 /

Sziasztok!

Készülőben van a kapu kulcslyuk világításom.
Egy NE555 fog működni benne monostabil kapcsolásban,és a tápellátást a kapucsengő kapcsolójáról kapja majd,így nem kell külön vezetékezni.

Egy nyomógomb megnyomásával fog két LED-et kapcsolni körülbelül 40 másodpercig.

(#) bankimajki válasza tillitomi hozzászólására (») Okt 31, 2009 /

Milyen nyáktervezőt használsz? Amúgy szép munka
(#) tillitomi válasza bankimajki hozzászólására (») Okt 31, 2009 /

Szia!
Köszönöm.
Sprint-Layout-al készítettem hozzá a nyákot.
(#) Abukodonozo válasza tillitomi hozzászólására (») Okt 31, 2009 /

Szép lett! A nyák vasalásos technikával készült, gondolom. Üdv. Abu.
(#) tillitomi válasza Abukodonozo hozzászólására (») Okt 31, 2009 /

Köszönöm!
Igen,vasalásossal készült.
Nemrégiben kezdtem el ezt a technikát, előtte mindig csak próbapanelon szerelgettem és csodáltam itt az oldalon a profi házilag készített nyákokat.

Aztán a nyár elején elkezdtem kutatgatni,keresgélni,
hogy hogyan is kell ezt csinálni.A HE-n lévő infók sokat segítettek.És szép lassan nekem is sikerült elsajátítani ezt a technikát.

Persze az első nyáklap az valami borzalom lett,de utána már kezdtek jobban sikerülni.
(#) Abukodonozo válasza tillitomi hozzászólására (») Okt 31, 2009 /

Tényleg szépen lehet ezzel a technikával dolgozni, én is probálgattam már de nem igazán sikerült, mivel nem volt kellő műnyomó papírom, most is azt is keresgélek, nem sikerült még szereznem...
(#) zoly15 válasza Abukodonozo hozzászólására (») Okt 31, 2009 /

Egy kicsit gány módszer
De használható..
Nyomtass újság papírra, én is avval vasalok
Jól lehet vele vasalni.. Arra figyelj hogy az újság lapja fényes felületű legyen..

Üdv!
(#) Abukodonozo válasza zoly15 hozzászólására (») Okt 31, 2009 /

Működik azzal is? Milyen újságra gondolsz? Lehet, hogy ezt a témát nem ebben a topikban kéne fejtegessük, de kipróbálom! Üdv.
(#) kiskacsa2009 válasza Abukodonozo hozzászólására (») Okt 31, 2009 /

Tesco, cora, madaras Tesco, és egyéb fényes felületű újságra gondol (szerintem)
A modiknak bocsi ez nem reklám akart lenni...
(#) zoly15 válasza Abukodonozo hozzászólására (») Okt 31, 2009 /

Én egy szerszámkatalógus lapjait használom..
Halottam már Blikk vagy hasonló újságokról is..
A lényeg ha fényben nézed fényes legyen a felülete, aztán jöhet a munka..
(#) Rumcájsz válasza zoly15 hozzászólására (») Okt 31, 2009 /

Gyaloglatilag a szalvéta vagy a papirzsebkendő kivételével minden papirral működik a vasalás. De papir és papir közt is vannak ám jelentős külömbségek!
(#) Abukodonozo hozzászólása Okt 31, 2009 /

Értem, kösz a tanácsokat!
(#) vicsys hozzászólása Okt 31, 2009 /

Sziasztok
Egy ismerősöm kért meg, hogy modell autójába készítsek egy ledes villogót. A kívánalom az volt, hogy 3-mat villanjon, majd kis szünet. Fehér nagyfényű ledeket kért. Azt nem tudta pontosan meghatározni, hogy mennyi legyen a felvillanások ideje, így tettem bele egy jumpert, amivel 3 különböző mintát választhat. Sajnos a fényképezőgép optikája leszabályoz, de a valóságban olyan mintha vakut sütögetnének...
Itt egy kis video:
Bővebben: Link
Csatolok 2 képet a nyákról is.
(#) Alkotó válasza Abukodonozo hozzászólására (») Okt 31, 2009 /

Én is próbálgattam papírokat. A nyomdából szereztem vagy 5 féle műnyomót is, de mindennél jobb eredményt hozott nálam az öntapadós tapéta hátoldala.
ebbe esetleg olvass bele
(#) Abukodonozo válasza Alkotó hozzászólására (») Nov 1, 2009 /

Ejha! :kalap: A nyák tényleg gyönyörű lett és van nekem is fólia-hátlapom, úgyhogy ki fogom próbálni! csak egy jó kis lézeres nyomtató kéne már...
(#) Auf hozzászólása Nov 1, 2009 /

Sziasztok Műnyomó-t én a Thökölin a Panth -on veszem, nagy méretű, kb 200Ft vágással együtt. A fényeset kell kérni, na az tökéletes!
(#) Frankye válasza vicsys hozzászólására (») Nov 1, 2009 /

Jópofa! Ezért felprogramoztál egy PIC-et?
Amúgy jó lett, "szokásos" Vic minőség!
(#) Chokapick válasza Flatlander hozzászólására (») Nov 1, 2009 /

Festesre meg nem hasznaltam mivel mai napig nem fejeztem be...hianyzik hozza egy reduktor,kerekek es egy olajvisszacsatolas.En 6Bar-ra allitottam be es a tesztek alapjan nagyon szepen es ami nem utolso halkan uzemelt.
A leghosszab ido amit jarattam az 2 ora uzem volt egyhuzamban es stabilan dolgozott.Kissebb munkakhoz pedig eleg egy tartalyt hasznalni (elmeletileg) Minden esetre a megepitese orommel toltott el es manapsag is gyakran megtisztitom...egyszer majd be is fejezem
Következő: »»   493 / 1685
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem