Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Ki mit épített?
Ez a téma ha úgy tetszik a mi "kiállítótermünk", nem pedig a ki mit csinált volna másképpen, mások helyett, és legfőképpen nem javítós téma.
Minden készüléknek van saját témája, ott kell kitárgyalni a részleteket!
FONTOS! A kapcsolási rajzok keresésére is van saját téma, ott keressetek rajzokat!
Én is gratulálok kedvelem a találékony embereket, és te megmutattad hogy az vagy De a kapcsolószekrényen az a 6 kapcsoló mit kapcsol? Amúgy én 3 bárral szoktam festeni, tehát a 15 az nem is tudom mihez kellhet. Még a légszerszámoknak is elég a 8 bár.
Koszonom Jolesik ha dicserik az ember munkajat es,hogy van egy hely ahol belehet mutatni! Nos igen a kapcsoloszekrenyre nem tertem ki kulon.A sarga vilagitos kapcsolo a fokapcsolo azzal inditom a kompot. A nyomooldal eloszor atmegy egy filteren,majd jon 2darab szelep az egyik nyitott ami osszevan kotve a nyomas kapcsoloval a masik megy az 1-es tartalyba.De elotte egy leagazason van meg egy dupla szelep amibol a kilyovo megy a 2-es es 3-as tartalyba.Tehat a 2-3as tartalyt kulon tudom kapcsolni.Az 1-es pedig allando.A nyomaskapcsolo nem a kompot kapcsolja hanem szelepeket vezerli. 3kapcsolo aktiv a tobbit pedig azert epitettem be,mert szeretem az ido multaval fejleszteni a dolgaim es igy gondoltam meg jol johet
Ki mit épített?... én egy tranyótemetőt .... kezeltessem magam?
De ez így nem jó, temető csak akkor lesz, ha be is forrasztod őket
Jaj istenem! Mire akarod ezt használni?
azt már nem merem Konkrét cél nincs, csak van belőle egy pár darab, mert sokszor használom őket.
Amugy festésnél végig tudja tartani a 3-4bart? Énis szórakoztam nagyobb hűtőkompresszorokkal,tartályokkal de nemsokra jutottam ami ehez jólett volna max airbrushra.... aztán csináltam egy 30literes tartályos Zil kompresszoros kompresszort de ezsem bírja a folyamatos 3bart.....De elsimerésem hogy ennyi munkát beleöltél ebbe.....
Elkészült a propeller órám prototípusa HP41C és Janocsi fórumtárs segítségével.Méri a hőmérsékletet,páratartalmat,szabályozza a fényerőt és egyéb extrák vannak bent most egy esti kép róla. a nyák saját tervezés hamarosan elérhető lesz a végleges tuti verzió akit érdekel a topicban talál róla sok dolgot.
Még egypár.
Szép munka, elismerésem! Nekem tetszik.
Sziasztok!
Készülőben van a kapu kulcslyuk világításom. Egy NE555 fog működni benne monostabil kapcsolásban,és a tápellátást a kapucsengő kapcsolójáról kapja majd,így nem kell külön vezetékezni. Egy nyomógomb megnyomásával fog két LED-et kapcsolni körülbelül 40 másodpercig.
Milyen nyáktervezőt használsz? Amúgy szép munka
Szia!
Köszönöm. Sprint-Layout-al készítettem hozzá a nyákot.
Szép lett! A nyák vasalásos technikával készült, gondolom. Üdv. Abu.
Köszönöm!
Igen,vasalásossal készült. Nemrégiben kezdtem el ezt a technikát, előtte mindig csak próbapanelon szerelgettem és csodáltam itt az oldalon a profi házilag készített nyákokat. Aztán a nyár elején elkezdtem kutatgatni,keresgélni, hogy hogyan is kell ezt csinálni.A HE-n lévő infók sokat segítettek.És szép lassan nekem is sikerült elsajátítani ezt a technikát. Persze az első nyáklap az valami borzalom lett,de utána már kezdtek jobban sikerülni.
Tényleg szépen lehet ezzel a technikával dolgozni, én is probálgattam már de nem igazán sikerült, mivel nem volt kellő műnyomó papírom, most is azt is keresgélek, nem sikerült még szereznem...
Egy kicsit gány módszer
De használható.. Nyomtass újság papírra, én is avval vasalok Jól lehet vele vasalni.. Arra figyelj hogy az újság lapja fényes felületű legyen.. Üdv!
Működik azzal is? Milyen újságra gondolsz? Lehet, hogy ezt a témát nem ebben a topikban kéne fejtegessük, de kipróbálom! Üdv.
Tesco, cora, madaras Tesco, és egyéb fényes felületű újságra gondol (szerintem)
A modiknak bocsi ez nem reklám akart lenni...
Én egy szerszámkatalógus lapjait használom..
Halottam már Blikk vagy hasonló újságokról is.. A lényeg ha fényben nézed fényes legyen a felülete, aztán jöhet a munka..
Gyaloglatilag a szalvéta vagy a papirzsebkendő kivételével minden papirral működik a vasalás. De papir és papir közt is vannak ám jelentős külömbségek!
Értem, kösz a tanácsokat!
Sziasztok
Egy ismerősöm kért meg, hogy modell autójába készítsek egy ledes villogót. A kívánalom az volt, hogy 3-mat villanjon, majd kis szünet. Fehér nagyfényű ledeket kért. Azt nem tudta pontosan meghatározni, hogy mennyi legyen a felvillanások ideje, így tettem bele egy jumpert, amivel 3 különböző mintát választhat. Sajnos a fényképezőgép optikája leszabályoz, de a valóságban olyan mintha vakut sütögetnének... Itt egy kis video: Bővebben: Link Csatolok 2 képet a nyákról is.
Én is próbálgattam papírokat. A nyomdából szereztem vagy 5 féle műnyomót is, de mindennél jobb eredményt hozott nálam az öntapadós tapéta hátoldala.
ebbe esetleg olvass bele
Ejha! :kalap: A nyák tényleg gyönyörű lett és van nekem is fólia-hátlapom, úgyhogy ki fogom próbálni! csak egy jó kis lézeres nyomtató kéne már...
Sziasztok Műnyomó-t én a Thökölin a Panth -on veszem, nagy méretű, kb 200Ft vágással együtt. A fényeset kell kérni, na az tökéletes!
Jópofa! Ezért felprogramoztál egy PIC-et?
Amúgy jó lett, "szokásos" Vic minőség!
Festesre meg nem hasznaltam mivel mai napig nem fejeztem be...hianyzik hozza egy reduktor,kerekek es egy olajvisszacsatolas.En 6Bar-ra allitottam be es a tesztek alapjan nagyon szepen es ami nem utolso halkan uzemelt.
A leghosszab ido amit jarattam az 2 ora uzem volt egyhuzamban es stabilan dolgozott.Kissebb munkakhoz pedig eleg egy tartalyt hasznalni (elmeletileg) Minden esetre a megepitese orommel toltott el es manapsag is gyakran megtisztitom...egyszer majd be is fejezem |
Bejelentkezés
Hirdetés |