Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Ki mit épített?
Ez a téma ha úgy tetszik a mi "kiállítótermünk", nem pedig a ki mit csinált volna másképpen, mások helyett, és legfőképpen nem javítós téma.
Minden készüléknek van saját témája, ott kell kitárgyalni a részleteket!
FONTOS! A kapcsolási rajzok keresésére is van saját téma, ott keressetek rajzokat!
Jó lett, szép az előlap! A kis 6-7mm átmérőjű lukakat mivel, és hogyan vágtad ki?
Valóban, a gyáriak sem sokkal különbek, grat hozzá! Az mondjuk érdekelne, hogy az első trafó földelő vezetéke milyen megfontolásból lett spirálisan megtekerve?
Valami ilyesmire gondoltam én is... Egyébként tényleg jól néz ki.
szia
A lyukakat fúrtam, sima mezei fúróval
Tényleg nagyon jó lett ez a táp, így, hogy feltetted a processzor programját, valószínűleg valamikor én is megépítem! Te a fix stabilizátorokat kihagytad, ami az eredeti rajzon szerepelt?
A nyomógombokhoz írt feszültségek beállnak automatikusan miután megnyomtad a gombot? Vagy hogy van ez igazából?
Sziasztok!
Jómagam és néhány osztálytársam által készített robot egy iskolai versenyre. Ahol hulladékból kellett építeni valamit. http://www.youtube.com/watch?v=HHFaHvq4cQA
Na itt kezdődik az építés. Szerintem ennél lejjebb már csak a gányolás megy. Ez a minőségi hobbi elektronika, gratulálok. Amit észrevettem. Az előlap kissé mintha meg lenne hajlítgatva. Ha ez tényleg deformitás, akkor az sokat ront a külsőségen.
Végre magyar feliratokat látok. Nem mindig a hülye angol készülékfeliratozás. Nem értem miért mániája az magyar embernek, hobbistának, hogy folyton angolul feliratozza a készüléket. Magyarul sokkal jobban néz ki. Én is áttértem a magyar feliratokra. Isten tartsa meg jó szokásodat ebben! Szóval szép munka nagyon!
:eek2:
Nem gyenge! Ez aztán a profi munka!
Idézet: „Végre magyar feliratokat látok. Nem mindig a hülye angol készülékfeliratozás. Nem értem miért mániája az magyar embernek, hobbistának, hogy folyton angolul feliratozza a készüléket. Magyarul sokkal jobban néz ki. Én is áttértem a magyar feliratokra. Isten tartsa meg jó szokásodat ebben!” Teljes mértékben igazad van kolléga!! Raiman: szép munka! :kalap:
Mit is tehetnék hozzá az előttem szólók szavaihoz? Igazából semmit. Két vesszőparipámat, a magyar feliratokat és a minőségi dobozolást már többen megdicsérték, ehhez csatlakozom magam is. A előlapban az a pici deformitás valóban ront a külcsínyén, ha azt helyrehozná Raiman kolléga, az lenne a profizmus netovábbja. A belbecs pedig gyáriakat megszégyenítő (különsen manapság, a sok, ócska kinai vacak mellett...)
Gratulálok! :kalap:
Ügyes kis jószág, ha nem is tökéletes még. (A kamerakezelést még gyakorolni kell... )
Ez a hegesztő tényleg olyan, mintha gyári lenne, minden elismerésem! Jó ilyen szépen kivitelezett dolgokat látni! :kalap:
Egy unalmas nap az iskolában. Íme egy R-C tag!
Ügyes! És mennyi ennek az eredő R-C értéke?
Jópofa. A "kerekeket" mik alkotják? (Gondolom szintén kondik.)
"precíziós" fólia kondik...
Köszönöm az elismerést."Dolgozni csak pontosan, szépen, ahogy a csillag megy az égen, úgy érdemes."
Nekünk még így tanították.Köszönet NÉMETH LAJOS tanár úrnak !Lásd Rt évkönyvek.
Ugyan ez a mondat van naagy-nagy betűkkel az osztályunk falán is...
Szia.
Minden ami rajzon van az belekerült Röviden a működése: ha példáúl a 9V-os gombot nyomod meg akkor 9V jön ki a kimeneten, ha a 18V-ot akkor 18V. Persze a feszt és az áramkorlátot a le / fel gombokkal is tudod állítani tized pontossággal.
szia
Köszi az elismerést Az a deformálás csak a fényképen látszik úgy, én is észrevettem, de valójában sík egyenes az előlap A magyar feliratokat jobban preferálom mint az angolt, mert hát azért mégis magyarok vagyunk
Köszönöm mindenkitől a hozzászólásokat, észrevételeket.
Én úgy vagyok vele, hogy ha már ennyi időt, pénzt beleöl az ember egy készülékbe, akkor az a lehetőségekhez mérten legyen a legprofibb, és esztétikailag is nézzen ki valahogy
Hello mindenek!
Bemutaom első Kivezérlés jelzőmet szerintem nagyon jó lett .
Szia!
Viszonylag nem rossz. Azt nem értem, hogyhogy az LM3915-re 20 LED-et kötöttél. Szerintem azt nem szabadna..
megnéztem az adatlapját 25 mA mindegyik lábon elbír ezek nem últra fényes ledek 10mA nem fogyaszt többet!! Igazad van azér egy Víztiszta kék leddet már nem bírna el
Aha, okés.
Amúgy meg, kicsit pazarolsz a nyákkal, meg nem túl szép a kivitelezés is. Amúgy szebb lett volna, ha nem ragasztas rá. Ezt nem rossz indulatból mondom !
Persze értem én amit mondasz el is fogadom !!!
Szia. Nagyon jó lett a "motorod", nekem nagyon tettszik.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |