Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Vasárnap kacsasültet evett Pomócsi elvtárs. Holnap kipróbálom a munkahelyemen, hogy működik-e még ez a varázslat. Hátha jut nekem is valami finom falat.
Úgyis jön a karácsony, ilyenkor hamarabb előkerülnek a libamájak, no meg a finom bejglik is.
Egy kis karácsonyi előzetes az ünnepi hangulatra való tekintettel Csak aztán ne jöjjön ki senkihez az M.Cs.Sz. brigádó
Jó reggelt minden alvó és nem alvó éjjeli bagolynak.
Ez a Minden eshetőségre készülni kell dolog beválni látszik mert a meteorológia előjelzések szerint eléggé szélsőséges lesz az időjárás. Az ország nagyobb részén főleg a Dunán-túlon narancssárga jelzés van érvényben. A ciklon háta mögött 15C° hideg levgő fog érkezni nyugat felől. Először eső, később ónos,- havas eső fog,- majd aztán hó fog esni. Ezt még viharos erejű, akár 90km/h szél is kíséri majd. Ezért még mielőtt ideérne ez a időjárási hullám még elugrok a tesóba, legalább nem lesz akkora forgalom.
Én meg már letudtam az energetika labor pótlásomat. (Rekord idő alatt, Kb. 8 perc alatt tökéletesen megírtam.)
Ja kérem, aki duzzad az energiától,annak sec-perc.
Na tessék egy újabb vérmodi. :eeknoes:
De most nekiállok gyakorolni az önálló mérésre digitből. Az sem nagy szám mondjuk. (Annak aki tud assembly-ben programozni.) (Bár nekem még vannak hiányosságaim, de majd bepótoljuk.)
Hát már itt is egyre több a moderátor! A nép érdekeit meg senki sem képviseli, csak az elnyomás nő! :no:
(Persze tudom a moderátorok a nép érdekeit képviselik, az elnyomással meg észt próbáltok préselni kicsiny agyunkba. )
Kivéve ha megjelenik az Ősmumus (Ala én).
Attól hogy nemnagyon szólok bele a dolgokba azért mint a sas figyelek ám még a modikra is. Csak már kezd furának tűnni hogy "ha Dióda feltűnik akkor mindenki eltűnik". Node azért tegyük ám hozzá azt is hogy ha valaki aki majd a kezdetektől itt van és látta hogy honnan indultunk és jelenleg hol áll a színvonala a fórumnak az megérti hogy a modik kellenek és teszik is a dolgukat ahogy kell. Hozzáteszem én nem lennék modi max tiszteletbeliként mert nem az én stílusom és mert nem tudok annyira aktív és minden pillanatban ottlévő lenni. Mondjuk aki nem rendetlenkedik annak nem is kell tartani tőlük bár hozzáteszem annó nekem is volt összetűzésem modival nem mondom meg kivel. Aki tudja az tudja és az eredménye is látható az oldalon és az oldal szerintem igazi javára vállt a dolog. Na de egyszer biztos a hosszú monológokért fogok kapni de nem hat meg mert az önkéntes "ősmumus " akkor itt van és figyel de ha nagyon kell akkor oda is lép ám.
Ezúton is Isten éltessen nagyon sokáig!
Neked miért van ott a kis csomag, nekem meg miért nincs? :rinya:
Olvad a cin mint a hó,
Forrasztani jaj de jó. Meleg pákát, hideg sört, Így köszöntök egy amatőrt. Beépülnek az alkatrészek, így szállnak el az évek.
És akkor most az a kérdés, hogy miért nincs a csomagban egy rakat alkatrész.
Ezesetben Téged is Isten éltessen nagyon sokáig!
Neked is szól a versike, meg mindenkinek akinek oka van ünnepelni.
De már volt róla szó nem túl rég itt a fórumon Semmi gond, köszönöm szépen én is
Hogy okom van-e, amikor a szülinapomon tettek ki a munkahelyről? Ez egy jó kérdés, illetve nem kérdés Hát persze, hogy van okom
Én is remélem (GM70 SE 1250V-ról) Köszönöm Neked is!
Debrecenben szakad a hó, viszont a földön semmi nem látszik belőle, mert ezelőtt reggel óta esett az eső, majd egyszercsak átváltott hóesésre.
Amikor én jöttem,szembe fújt a hó,képzelhetitek hogy nézem ki...Azért a háztetőkön még van belőle.
Itt a fővárosban pedig a vadi új Margithídról vitte le a szél a lámpákat. Gondolom alaposan felszerelték őket.
Szép...Itt szerencsére nincs akkora szél,de már a kocsikon van hó
|
Bejelentkezés
Hirdetés |