Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
KöbShiftZoli szokta a Dumatyi-nak írni ne légy negatív. Én sem akarom lehúzni az offot. Csak megemlítettem az esetet. Hol tartottunk?
A betonozásnál.
Akkor maradhat a 4-1 arány. Csak kicsivel több víz kell mert nehéz húzni.
Úttöréshez milyen arányban kell adagolni a kalapácsot a vésőhöz?
Ezt nem bírtam kihagyni.
Nekem kicsit olyan mint a Baraka.Persze az nem csak New York.
Ennél mi sem egyszerűbb. Az alábbi képlettel ki lehet számolni az arányt.
Nem csak írni, mondani. Majd engedélyével felteszem mp3-ban ama mondatát. "...nemérgelőggyémááááá"
Ez ismerős!
Az elektrokardiográf is ilyesmit mutatott. Ez bizonyítja hogy én szívvel lélekkel dolgozok(?).
Mivel már elkezdődött a nagy karácsonyi bevásárlás, így ezért kérdezném meg tőletek, hogy a karácsonyi ajándéknak mikre gondoltok? Én a szüleimnek egy vércukormérőt vettem. Ezt nemcsak karácsonyinak, hanem a szüleim 21. házassági évfordulójának ajándékának vettem mivel egyidőpontba esik a kettő.
Ez előbb megnéztem, most viszont újra hallgatom, mert gyönyörű a komponált mű.
Az üzemi hirdetőtáblán az alábbi közlemény olvasható Ampiéknál:
"A holnapi nap folyamán az üzemorvos Önöktől vérmintát fog venni. Az asztalukra készített fiolába hozzanak magukkal székletmintát. Ebből meg fogjuk állapítani, hogy a munka a vérükben van, vagy sz@rnak-e rá. Köszönettel: a HR osztály."
Ez lenni fájdalmas.
Én tudni, azért írni. Mars lefeküdni, mert holnap kelni.
Megbeszéltük. Reggel személyesen hajnali öt-óra harminc-perckor kérem az ébresztést, két tízperces szundival, majd utána ágykatapult aztán jöhet a zöldtea.
Arra vigyázz, ne hogy bele essél a lyukba ahol a mosógépmotorok vannak, mert az úttörők felém is jártak. Jó éjszakát mindenkinek.
Akkor menjünk vissza a beton-hoz. Bővebben: Link
Sszus... Nem tudtam, mi hiányzott a mai napon...
Azert szebb volt a Gomez jany videoja valamelyik nap. A Selena. Pesten es Budan.
Altatónak kevésbé, de kelesztőnek tökéletes.
Akkor még egyszer jó éjt mindenkinek mára pihenő.
Hogy jól aludj, még nézz át a: "Ki mit épített"-be.
Benéztem, és ez amúgy mi lenne?
Bináris Karácsonyig elszámoló számláló? Na de msot már tényleg megyek aludni mert Dumatyi küld egy tockost az ultra mikro biosz férából.
Nem az egy olyan dolog hogy jött a mikulás. És épp megkaptam a LED-jeimet. És gondoltam ki kellene próbálni egy karácsonyfa alakban. De inkább távvezetékre alakítottuk. A páka felmelegedése vette el a munkaidő legnagyobb részét. (Ez látszik is szegényen. De sötétben amúgy nagyon király.)
Most látom csak hogy Akció Lacit előléptették, vagy ez csak nekem ujdonság?
Egy stabkockát még oda rajzolhattál volna
Tényleg. Akkor neki is küldöm ezt a világító valamit.
Villámhárítós, hidegítőkondis, leföldelt karácsonyfa? Ilyenkor? De hát itt a tavasz!
Minden eshetőségre készülni kell.
Én is most vettem észre. Vigyázni kell mert Akcióba lendül és csoportosan osztja majd a warnokat.
Hát igen, ismeritek a nagy ember szavajárását: Ha én egyszer kinyitom a számat! Bővebben: Link
|
Bejelentkezés
Hirdetés |