Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Lapozás: OK   1455 / 3602
(#) szamóca válasza klemo86 hozzászólására (») Dec 8, 2010 /

És aztatatat kinek kell bejelenteni, és mennyi lovetta, és hányszor játszhatom le azt, meg ilyenek.
(#) MaTe193 válasza zoly15 hozzászólására (») Dec 8, 2010 /

Ezért is mondtam,hogy megárt a sok.Én alföldi gyerek vagyok,nincs a közelben folyó ami kiöntene,de együtt érzek azokkal,akik nem várják a csapadékot
(#) klemo86 válasza szamóca hozzászólására (») Dec 8, 2010 /

Tudod mi a legegyszerűbb? Ha csinálsz 1-2 "very best of"-ot, és arra nyomatsz címkét. Ugyan azt a 2-3ezrest ki kell pengetni, de csak egyszer! Onnantól az úgy funkcionál, mint ha eredeti lenne, mivel arra az albumra vonatkozóan ki van (lesz) fizetve a jogdíj.
(#) zoly15 válasza MaTe193 hozzászólására (») Dec 8, 2010 /

Gondolom ott a talajvíz okoz gondot... vagy az sem?
(#) MaTe193 válasza zoly15 hozzászólására (») Dec 8, 2010 /

Mivel városi vagyok,ezért itt nincs talajvíz.De vidéken,nagyszülőknél van belvíz bőven! Vannak helyek,ahol még áll a kukorica,a gép nem tud rámenni,a vizes talaj miatt.Várják már,hogy fagyjon.Mi szerencsére időben takarítottunk be.
(#) Action2K válasza szamóca hozzászólására (») Dec 8, 2010 /

A vásáron, kiállításon, vagy árubemutatón a kiállítóknak, résztvevőknek az általuk a kiállításra bérbe vet területen az alábbi szerzői jogdíjat kell fizetni:
Háttér jellegű gépzene-felhasználás esetén, naponta: Budapesten 3 860 Ft, vidéken 3 280 Ft.
(#) klemo86 válasza Action2K hozzászólására (») Dec 8, 2010 /

Ezt jó tudni! + (És mennyi a bünti, ha ez nincs kifizetve? )

Mivel a jogdíj napidíjas, így azon a napon bármit, akárhányszor lejátszhatsz. Itt van hozzá az űrlap.
(#) Ricsi89 válasza zoly15 hozzászólására (») Dec 8, 2010 /

Én ahogy vonattal közlekedek, elég sok szántóföldet látok és elég sok egész nyáron víz alatt volt és a mai napig nem száradt fel! És még most is kapja a csapadékot.
(#) Action2K válasza klemo86 hozzászólására (») Dec 8, 2010 /

Ha jól tudom, az amúgy fizetendő duplája.
(#) szamóca válasza Action2K hozzászólására (») Dec 8, 2010 /

Aha! Köszönöm uram!

Nincs mit! Az úttörő ott segít, ahol tud.
(#) _ampervadasz_ válasza Action2K hozzászólására (») Dec 8, 2010 /

Sziasztok Hobbitronok. Nálam betonozni kéne, megoldható?
(#) Action2K válasza _ampervadasz_ hozzászólására (») Dec 8, 2010 /

Igen, drukkoljunk? :smoke:
(#) _ampervadasz_ válasza Action2K hozzászólására (») Dec 8, 2010 /

Természetesen, hozz majd kérlek fanlit meg egy kőműves kanalat, mert nekem egy csavarhúzó készleten és még néhány csodálatos szerszámon kívül semmi más nincsen.
Betonkeverő van, legfeljebb egy ideig nem mosunk ruhát.
(#) Frankye válasza Action2K hozzászólására (») Dec 8, 2010 /

Drukkolás? Abban jó vagyok!
(#) bankimajki válasza Frankye hozzászólására (») Dec 8, 2010 /

Én még a tapsolásban is.
(#) szamóca válasza bankimajki hozzászólására (») Dec 8, 2010 /

Én majd lelkiekben támogatlak benneteket.
(#) mineral válasza _ampervadasz_ hozzászólására (») Dec 8, 2010 /

Szia Ampi mit betonozol?
(#) Frankye válasza szamóca hozzászólására (») Dec 8, 2010 /

Ja és a sört is meg tudom inni - helyettetek!
(#) DuMatyi válasza bankimajki hozzászólására (») Dec 8, 2010 /

Góóóóóól! Meccsen szoktak tapsolni meg drukkolni, nem?
(#) _ampervadasz_ válasza mineral hozzászólására (») Dec 8, 2010 /

Nem, szerencsére. Azt az élményt nem akarom átélni mint 2006 - 2007 -ben

Közben leesett, hogy semmit csak az úttörő ott segít, ahol tud-ra reagáltál. De szívesen segítettem volna megtalálni a helyes Cement , sóder arányt. Mit csináltál 2006-2007 ben. Nagy nyomokat hagyott benned.
(#) zolika60 válasza mineral hozzászólására (») Dec 8, 2010 /

Egy kicsit máris sok a sóder.
(#) DuMatyi válasza _ampervadasz_ hozzászólására (») Dec 8, 2010 /

Akkor Te most nem betonozol, hanem betoffolsz.

Ha arra célzol hogy beakartak elbetonozni, akkor ki kell ábrándítsalak.

Konkrétan akkor újítottuk a lakásunkat, úgy hogy közben benne is kellett lakni. Az az a bontástól véséstől kezdve az utolsó festékcseppig. Akkor konkrétan minden ki lett cserélve, és ez felvetett bizonyos problémákat.

Említek párat:

az elektromos vezetékek bermancsövestül vezetékesül a levegőben falak cseréje miatt. Így lehetett megoldani mindenütt az elektromos ellátást. Egyedül az előszoba volt egy hangyányit problémás, mert ott ideiglenes vezetékek is lógtak, mint valamiféle karácsonyfadísz. Elég szépen nézett ki, mint valami térhálós 3D -s csoda.

A szennyvízre, meg az ivóvízre és a hozzá kapcsolatos bravúros higiéniás dolgokról itt nem írnék, mert azt hobittronok díjaznák egy háromnyolcados fagylaltal.
(#) _ampervadasz_ válasza DuMatyi hozzászólására (») Dec 8, 2010 /

Körülbelül, úgy, ahogy írod.

Na igen. Egy lakás felújítás elég cudar tud lenni ha ott is kell lakni közben. Az egyik barátom elkezdte felújítani a lakását. Hitelt vett fel hozzá. Jött a válság. Tovább is van mondjam még? Törlesztés az egekben. Munkahely elveszít... Tovább is van mondjam még? A Kikapcsolásra került a villany és a gáz is. Ennek már 7 hónapja. Jövőhét kedden kötik vissza a villanyt. Mindezt átélni egy "felújítás" alatt álló házban nem lehetett egy nagy élmény... De erősek voltak túlélte a házasságuk. Együtt maradtak. S ez a legfontosabb.
Persze kedden pezsgőt bontunk mert a 21 században már nem petróleummal kell világítaniuk...

Errefelé is begyűrűzött a hitelválság, de itt leginkább azért, mert felelőtlenül lett felvéve, de nem is ez jelentette a fő problémát, hanem az, hogy erre még kis hitelek lettek felvéve. Volt itt is katarzis, de egyszer nem kapcsoltak ki semmit, pedig nem kis lemaradást sikerült összehozni, csak a közüzemi számlákkal. Most már ott tart a helyzet, hogy elég közel vagyunk a nullához ami a közüzemi számlákat illeti. Konkrétan egy 25 ezres csekk az elválasztója mindennek. A kis hitelek össze vannak fűzve (egy kivételével), saját vállamra véve a problémát úgy öt évre, így jelenleg semmi akadályát nem képezi a késedelmes számlák kifizetésének, így marad 3 hitel, de az három fizetésből már ki kell hogy jöjjön.

Na de ezt a témát hanyagoljuk, ne rontsuk el a témát.
(#) zolika60 válasza _ampervadasz_ hozzászólására (») Dec 8, 2010 /

Mi épp az idén kezdtünk bele. Az esős hideg nyár miatt kissé elhúzódott, így marad jövőre is. :yes:
Következő: »»   1455 / 3602
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem