Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
És aztatatat kinek kell bejelenteni, és mennyi lovetta, és hányszor játszhatom le azt, meg ilyenek.
Ezért is mondtam,hogy megárt a sok.Én alföldi gyerek vagyok,nincs a közelben folyó ami kiöntene,de együtt érzek azokkal,akik nem várják a csapadékot
Tudod mi a legegyszerűbb? Ha csinálsz 1-2 "very best of"-ot, és arra nyomatsz címkét. Ugyan azt a 2-3ezrest ki kell pengetni, de csak egyszer! Onnantól az úgy funkcionál, mint ha eredeti lenne, mivel arra az albumra vonatkozóan ki van (lesz) fizetve a jogdíj.
Gondolom ott a talajvíz okoz gondot... vagy az sem?
Mivel városi vagyok,ezért itt nincs talajvíz.De vidéken,nagyszülőknél van belvíz bőven! Vannak helyek,ahol még áll a kukorica,a gép nem tud rámenni,a vizes talaj miatt.Várják már,hogy fagyjon.Mi szerencsére időben takarítottunk be.
A vásáron, kiállításon, vagy árubemutatón a kiállítóknak, résztvevőknek az általuk a kiállításra bérbe vet területen az alábbi szerzői jogdíjat kell fizetni:
Háttér jellegű gépzene-felhasználás esetén, naponta: Budapesten 3 860 Ft, vidéken 3 280 Ft.
Ezt jó tudni! + (És mennyi a bünti, ha ez nincs kifizetve? )
Mivel a jogdíj napidíjas, így azon a napon bármit, akárhányszor lejátszhatsz. Itt van hozzá az űrlap.
Én ahogy vonattal közlekedek, elég sok szántóföldet látok és elég sok egész nyáron víz alatt volt és a mai napig nem száradt fel! És még most is kapja a csapadékot.
Ha jól tudom, az amúgy fizetendő duplája.
Nincs mit! Az úttörő ott segít, ahol tud.
Sziasztok Hobbitronok. Nálam betonozni kéne, megoldható?
Igen, drukkoljunk? :smoke:
Természetesen, hozz majd kérlek fanlit meg egy kőműves kanalat, mert nekem egy csavarhúzó készleten és még néhány csodálatos szerszámon kívül semmi más nincsen.
Betonkeverő van, legfeljebb egy ideig nem mosunk ruhát.
Én még a tapsolásban is.
Én majd lelkiekben támogatlak benneteket.
Szia Ampi mit betonozol?
Ja és a sört is meg tudom inni - helyettetek!
Góóóóóól! Meccsen szoktak tapsolni meg drukkolni, nem?
Nem, szerencsére. Azt az élményt nem akarom átélni mint 2006 - 2007 -ben
Közben leesett, hogy semmit csak az úttörő ott segít, ahol tud-ra reagáltál. De szívesen segítettem volna megtalálni a helyes Cement , sóder arányt. Mit csináltál 2006-2007 ben. Nagy nyomokat hagyott benned.
Akkor Te most nem betonozol, hanem betoffolsz.
Ha arra célzol hogy beakartak elbetonozni, akkor ki kell ábrándítsalak.
Konkrétan akkor újítottuk a lakásunkat, úgy hogy közben benne is kellett lakni. Az az a bontástól véséstől kezdve az utolsó festékcseppig. Akkor konkrétan minden ki lett cserélve, és ez felvetett bizonyos problémákat. Említek párat: az elektromos vezetékek bermancsövestül vezetékesül a levegőben falak cseréje miatt. Így lehetett megoldani mindenütt az elektromos ellátást. Egyedül az előszoba volt egy hangyányit problémás, mert ott ideiglenes vezetékek is lógtak, mint valamiféle karácsonyfadísz. Elég szépen nézett ki, mint valami térhálós 3D -s csoda. A szennyvízre, meg az ivóvízre és a hozzá kapcsolatos bravúros higiéniás dolgokról itt nem írnék, mert azt hobittronok díjaznák egy háromnyolcados fagylaltal.
Körülbelül, úgy, ahogy írod.
Na igen. Egy lakás felújítás elég cudar tud lenni ha ott is kell lakni közben. Az egyik barátom elkezdte felújítani a lakását. Hitelt vett fel hozzá. Jött a válság. Tovább is van mondjam még? Törlesztés az egekben. Munkahely elveszít... Tovább is van mondjam még? A Kikapcsolásra került a villany és a gáz is. Ennek már 7 hónapja. Jövőhét kedden kötik vissza a villanyt. Mindezt átélni egy "felújítás" alatt álló házban nem lehetett egy nagy élmény... De erősek voltak túlélte a házasságuk. Együtt maradtak. S ez a legfontosabb.
Persze kedden pezsgőt bontunk mert a 21 században már nem petróleummal kell világítaniuk...
Errefelé is begyűrűzött a hitelválság, de itt leginkább azért, mert felelőtlenül lett felvéve, de nem is ez jelentette a fő problémát, hanem az, hogy erre még kis hitelek lettek felvéve. Volt itt is katarzis, de egyszer nem kapcsoltak ki semmit, pedig nem kis lemaradást sikerült összehozni, csak a közüzemi számlákkal. Most már ott tart a helyzet, hogy elég közel vagyunk a nullához ami a közüzemi számlákat illeti. Konkrétan egy 25 ezres csekk az elválasztója mindennek. A kis hitelek össze vannak fűzve (egy kivételével), saját vállamra véve a problémát úgy öt évre, így jelenleg semmi akadályát nem képezi a késedelmes számlák kifizetésének, így marad 3 hitel, de az három fizetésből már ki kell hogy jöjjön.
Na de ezt a témát hanyagoljuk, ne rontsuk el a témát.
Mi épp az idén kezdtünk bele. Az esős hideg nyár miatt kissé elhúzódott, így marad jövőre is. :yes:
|
Bejelentkezés
Hirdetés |