Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Vajon mikor fogja utolérni az Erősítő mindig, és mindig a Ki, mit épített topikot?
![]()
Majd tegyél fel egyet. Ígérem meghallgatom. :yes:
Nem biztos, hogy ami nekem tetszik (vagy nem biztos, hogy tetszik, csak valami köt hozzá), az nem biztos, hogy Neked is… Milyen műfaj érdekel?
A magas srác az eredeti előadó, szóval ez a saját paródiájuk.
Szia.
Én is kb 2 hónapja találtam rá eme funkcióra ![]()
Most hogy az erősítős topikban valaki olyan kérdést tett fel, ami adatlapból kiolvasható. Így eszembe jutott hogy érdemes lenne csinálni egy doksit. Pár ilyen hasznos jó tanáccsal.
1. Hogy használjuk a keresőt. 2. A google is segít. 3. Mire jó egy adatlap. Meg hasonló íratlan szabályokat írottá tenni. (Persze szellemesen, hogy minél többen elolvassák.) És lényegre törően, hogy ne legyen hosszú. Vélemény? ![]()
Szerinted aki nem képes önmagától átnézni egy adatlapot, el fogja olvasni azt a dokumentumot, amiben megkérjük, hogy olvasson adatlapot?
Költői kérdés volt...
De legalább, ha ilyen kérdést tesz fel, linkelhetjük akárcsak ezt: Bővebben: Link De ez nem OFF itt egy kicsit?
Egy kis ízelítő, a barátaim zenéjéből:Bővebben: Link
Megjött a mikulás. De már kicsit sokat ivott.
![]()
Akkor azért késett egy napot.
![]()
Nekem is tetszik, ezért ajánlom mindenkinek. Most is ez szól nálam.
![]()
A zenékkel nincs baj, azok tényleg jók, csak az alapzaj elég nagy. Pontosabban, mintha egy 100Hz-es "ciripelést" hallanék.
Nálad lehet valami gond, mert én nem hallom.
Erre gondolok. Ez a hangminta a trabicsek végéből van kivágva és olyan szintre emeltem, mintha 30-40 W-on lenne hallgatva.. Nem jelentős normál hangerőn, de nagyobb hangerőn már igencsak morog tőle a mélynyomó. Valószínűleg a felvétel digizéskor szedhette össze, mert az utómunkánál ez is lefédelődik.
Nagyon vályt füled van. Nekem fel sem tűnt. Igaz nem is szólt 1-2W-nál nagyobb teljesítménnyel.
![]()
Én is csak fejhallgatón hallgattam, de az ilyenek észrevétele nálam már szakmai ártalom.
![]()
Hali!
Mit gondoltok a Wesselényi Miklós Műszaki Szakközépiskola és Szakiskoláról? Oda szeretnék menni tovább tanulni. ![]()
Itt a tavasz??Mondjuk meg kell hagyni az időjárás nem éppen az évszaknak megfelelő.Nálunk egész nap esett és eközben 10-15°C volt.De akkor is december... :nezze: Nem?!?!?!
Srácok!
Hogy van ez az Artisjust dolog? Konkrétan ha van egy rendezvény, (kiállítás) akkor ha ott be akarok mutatni egy készüléket valamilyen lemezről adva a zenét, akkor kinek, mennyit kell fizetni ezért? Előadónként, lemezenként, számonként vagy hogy állapítják meg a jogdíjat? ![]()
Természetesen számonként! Tegyük fel, hogy beteszel a nézgelődős részhez egy mixet - ott minden egyes zeneszám külön pöngő. Ezért kell elkezdeni időben bakelitet gyűjteni
![]() ![]() ![]()
De legalább nem nyitott miatta új topikot.
![]()
Itt is elég jó idő volt! Holnapra havazást mond és 10-11 fokot
![]() ![]() ![]()
Felénk is hasonlóakat rebesgetnek.Kéne már egy olyan igazi nagy hó.Persze jóból is megárt a sok...
![]()
Bizony megtárhat a sok, de jó lenne már
![]() ![]()
Na ezt nem gondoltam,hogy van ilyen is. Mi nincs?
![]() |
Bejelentkezés
Hirdetés |