Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Lapozás: OK   3618 / 3618
(#) Jonni válasza Udvari Zsombor hozzászólására (») 7:06 /

A viberrel mibajod? Egy okostelefon kell hozzá amiben van egy fizikai vagy e-sim (semmit nem kell regisztrálni ). Feltelepíted a vibert a play áruházból , az elején megadod a készülék hívószámát és használod. Jópár 70 fölötti személyt ismerek aki tudja használni
(#) bbb válasza Jonni hozzászólására (») 8:49 /

Okostelefon se kell, PC-re felteszed, telefonszámot megadod és már tudod is használni.
(#) Jonni válasza bbb hozzászólására (») 8:51 /

Jaaa, igen. Az egyik barátom így (is) használja.
(#) Udvari Zsombor válasza bbb hozzászólására (») 9:24 /

Kíváncsiságból rákerestem, hogy használható-e a "Messenger" Facebook nélkül is:
Idézet:
„You'll need to create a Facebook account to use Messenger. You can then deactivate your Facebook account and log into Messenger using your Facebook account information. This is called a Deactivated Except Messenger Account (DEMA).”
Ha jól értem, akkor Facebook regisztráció után úgy kell deaktiválni a Facebook profilt, hogy "Messenger-fiók kivételével felfüggesztve" állapot legyen, így a felhasználó kizárólag Messenger-ben lesz jelen, de később bármikor vissza aktiválható a Facebook profil szükség esetén ‒ Bővebben: Link.
Ez egyelőre jónak tűnik, ráadásul a Messenger böngészőben fut, tehát elvileg még kevesebb erőforrást igényelne, mint a Skype, asztali ikont pedig létre tudunk hozni hozzá a könnyű eléréshez, belépési adatokat pedig a Chrome tárolhatja, hogy ne kelljen mindig beírni.
(#) Jonni válasza Udvari Zsombor hozzászólására (») 9:30 /

Látom foggal körömmel ragaszkodsz a nehezebb/bonyolultabb megoldáshoz.... na mindegy ... hajrá
Következő: »»   3618 / 3618
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem