Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Vajon mikor fogja utolérni az Erősítő mindig, és mindig a Ki, mit épített topikot?
Majd tegyél fel egyet. Ígérem meghallgatom. :yes:
Nem biztos, hogy ami nekem tetszik (vagy nem biztos, hogy tetszik, csak valami köt hozzá), az nem biztos, hogy Neked is… Milyen műfaj érdekel?
A magas srác az eredeti előadó, szóval ez a saját paródiájuk.
Szia.
Én is kb 2 hónapja találtam rá eme funkcióra
Most hogy az erősítős topikban valaki olyan kérdést tett fel, ami adatlapból kiolvasható. Így eszembe jutott hogy érdemes lenne csinálni egy doksit. Pár ilyen hasznos jó tanáccsal.
1. Hogy használjuk a keresőt. 2. A google is segít. 3. Mire jó egy adatlap. Meg hasonló íratlan szabályokat írottá tenni. (Persze szellemesen, hogy minél többen elolvassák.) És lényegre törően, hogy ne legyen hosszú. Vélemény?
Szerinted aki nem képes önmagától átnézni egy adatlapot, el fogja olvasni azt a dokumentumot, amiben megkérjük, hogy olvasson adatlapot?
Költői kérdés volt...
De legalább, ha ilyen kérdést tesz fel, linkelhetjük akárcsak ezt: Bővebben: Link De ez nem OFF itt egy kicsit?
Egy kis ízelítő, a barátaim zenéjéből:Bővebben: Link
Megjött a mikulás. De már kicsit sokat ivott.
Akkor azért késett egy napot.
Nekem is tetszik, ezért ajánlom mindenkinek. Most is ez szól nálam.
A zenékkel nincs baj, azok tényleg jók, csak az alapzaj elég nagy. Pontosabban, mintha egy 100Hz-es "ciripelést" hallanék.
Nálad lehet valami gond, mert én nem hallom.
Erre gondolok. Ez a hangminta a trabicsek végéből van kivágva és olyan szintre emeltem, mintha 30-40 W-on lenne hallgatva.. Nem jelentős normál hangerőn, de nagyobb hangerőn már igencsak morog tőle a mélynyomó. Valószínűleg a felvétel digizéskor szedhette össze, mert az utómunkánál ez is lefédelődik.
Nagyon vályt füled van. Nekem fel sem tűnt. Igaz nem is szólt 1-2W-nál nagyobb teljesítménnyel.
Én is csak fejhallgatón hallgattam, de az ilyenek észrevétele nálam már szakmai ártalom.
Hali!
Mit gondoltok a Wesselényi Miklós Műszaki Szakközépiskola és Szakiskoláról? Oda szeretnék menni tovább tanulni.
Itt a tavasz??Mondjuk meg kell hagyni az időjárás nem éppen az évszaknak megfelelő.Nálunk egész nap esett és eközben 10-15°C volt.De akkor is december... :nezze: Nem?!?!?!
Srácok!
Hogy van ez az Artisjust dolog? Konkrétan ha van egy rendezvény, (kiállítás) akkor ha ott be akarok mutatni egy készüléket valamilyen lemezről adva a zenét, akkor kinek, mennyit kell fizetni ezért? Előadónként, lemezenként, számonként vagy hogy állapítják meg a jogdíjat?
Természetesen számonként! Tegyük fel, hogy beteszel a nézgelődős részhez egy mixet - ott minden egyes zeneszám külön pöngő. Ezért kell elkezdeni időben bakelitet gyűjteni Jó is lenne… De ha bezárod az ajtót, akkor nem lesz ilyen gondod Bejön az elején, aki akar, aztán szépen ha vége van, akkor el lehet menni
De legalább nem nyitott miatta új topikot.
Itt is elég jó idő volt! Holnapra havazást mond és 10-11 fokot Pénteken napsütés... Majd szombattól havazás
Felénk is hasonlóakat rebesgetnek.Kéne már egy olyan igazi nagy hó.Persze jóból is megárt a sok...
Bizony megtárhat a sok, de jó lenne már Viszont ott van az a nézet is hogy ha jön a csapadék fenáll egy esetleges árvíz (ismét). Minket nem fenyeget, de a szomszéd település nagyon nagy gondban van. Már a Sajó most is alig fér a bőrében, akarom mondani medrében
Na ezt nem gondoltam,hogy van ilyen is. Mi nincs?
|
Bejelentkezés
Hirdetés |