Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Zzamóca megelőzött. Ezt akartam én is kérdezni.
Amúgy nemtudom, de szerintem semmi vicces nincsen benne... Ne vedd magadra, csak nekem nemtetszik.
Még nem nyitottam témát, nem tudom miért. Egy érdekes hibaüzenet:Bővebben: Link Azt hiszem eleget teszek a hibaüzenet utasításának és kikapcsolok...
Jóéjt!
Jóéjt.
én voltam az 555. letöltő! Basszus, kár hogy nem Printszrkreeneltem! Tud valaki egy konvertáló programot, ami nem rontja nagyon a minőségét egy videónak amit most veszek fel. Az a nagy helyzet, hogy ez egy esküvői 4 órás SP felvétel, és kritérium, hogy egy DVD -re férjen rá. Azt már nagynehezen sikerült letárgyalnom / elmagyaátáznom hogy Video DVD -ben ez nem fog öszejönni, mert az 120 perces, viszont ha mpeg -et divX -et támogat, akkor inkább abban kéne rápréselni. Jelenleg is veszem fel, és már 6,8GB -nál járok és 2 óra 28 felvett anyagnál. Szándékosan nagy rátát választottam, mert egy rossz minőségű videót kovertálnék, akkor az mégrosszab lenne.
Reggel 6 -ra kellene készen lennem.
Video hossza, és mérete: 3 óra 1 perc 8387MB VIDEO: MPEG-2 6000Kbps 768x576 PAL Változó sávszéleség. AUDIO : MPEG-1 Audio Layer-II STEREO 384kbps Ha felére vettem volna a bitrátát akkor lehet még tömörítenem se kellene. Feltudod nekem valahová tölteni? Megköszönném. Az a$dd$atra töltsd fel, ott nem kell regsiztrálni sem, és én is letudom könnyen szedni.
Sőt, már az angol oldalak is elfogytak: www.internetlastpage.com
Feltételezem ezt a $bing$ lószrt szedte le a böngésződ.
Eszközök>bővítmények kezelése> keresésszolgáltatók>és innen törlöd, a kuglit hagyd meg, ha kell. mert én azt is töröltem, mert nem kell nekem egy chokie kutató alkalmazás
Jaaaa, a Windoz keresőt mondod. Nekem az az eredeti, letiltott indexeléssel, eltávolított sárga kutyával és kék kép eltávolításával.
Start menü->Futtatás->beírod: "control userpasswords2" (idézőjelek nélkül)->OK->a feljövő ablakban kiszeded a pipát és megjegyzed a saját felhasználóneved->OK->a feljövő kis ablakban fölül megadod a felhasználónevedet, alatta pedig a jelszavad kétszer (ha nincs, akkor marad üresen)->OK->örül
Az nem a hivatalos megoldás. De ha működik...
Nem is javítottam én meg rajta semmit, csak kiszedtem ezt azt. Beírom ami kell, magdom mit hogyan keressen és kész. Semmi csicsa.
Simpi! Akkor feltudod valahová tenni a progit, amit mondtál?
Ez nem videokártya driver probléma?
Erről eszembe jutott egy volt osztálytársam, aki a géptermi órákon mindig sikamlós tartalmakat töltött le, minimum 30 ablakban. Egyszer bemegyünk a terembe, mire hangosan megkérdezi: "Na fiúk, ma melyiket indítsam el? Az Internet Szexplorert, vagy a Szexkép Navigátort?" Mondanom se kell, hogy mindenki feküdt a röhögéstől... Ugyanő csinálta meg azt is, hogy betett háttérképnek egy AutoCAD screenshot-ot, a tálcát meg beállította automatikus elrejtésre. Így, ha mögötte állt a tanár, nem tűnt fel neki, hogy nem az órai anyaggal foglalkozik. Aztán persze kiderült a turpisság, de a tanár is csak vigyorgott.
Szép kis tyúkbelezés van ott.
Nekem szerencsére ilyesféle problémám nincsen, ráadásul nem is volt könnű rádugni, ami annak bizonysága, hogy tökéltetes a kontakt.
Ez marhajó!
Egyszer nekem is azt érzékelte az everest hogy 1834000MB RAM -om van.
Nekem nem a műanyagrészek miatt volt olyan "nehéz" rádugni. Érezni lehetett, hogy hol fog az anyag. Akkor az valami szuper kinai táp lehetett. az én tápom nem is volt két forint
Ez jó, ezen még röhögni fogok egy hétig.
Értelek. Nekem szerencsére ott van a csatlakozó. Ráadásképp az már külön független tápág.
Bővebben: Link
Ti is észre vettétek hogy 3:28-nál a gitáron a legfölső potigomb el van törve?
Sziasztok!
A csatolt képen egy hullámminta látható. Az lenne a kérdésem, hogy milyen programozási megoldással lehet észlelni (és így megszámolni) a legnagyobb maximum és/vagy minimum értékeket? Nem lenne olyan bonyolult, ha azok a kis (bekarikázott) változások nem lennének benne. Aki úgy kompletten érzi a megoldást, nyugodtan keressen meg privátban, mert nem szeretném szétbombázni a topikot. Köszi!
Jöhetnek a címek, a rímek!
Én már az előbb kitaláltam egyet, de az túl bizarr és durva lenne: Idézet: „Itt van már a tél, Mikor mindenki ke... .” Legyen valami ütősebb, egyszerűbb és örömtelibb.
Itt van már a tél, pákahegyek halomban (?)
Itt van már a tél, ki ki nyugalomban Búsan néz a pákász, mert a cine fogyóban.
Vagy ahogy az Úrjézus mondaná:
Idézet: „A pákátok ereje adjon meleget és békességet a Ti műhelyeteknek!”
Ámen!
Idézet: „Hull a hó, mindenki fázik, a konnektorban meg ott a fázis.” Nemegészen 30 perc alatt komponáltam egy versikét poénból, hamár a rímeknél tatunk : Itt van már a tél, pákahegyek halomban Máris megyek a boltba, aztán nekikészülök azonnal. Itt van már a krácsonyfa, világítás rajt egy se Kéne némi kapcsi, aztán menne egyre. A boltban lám, nem kapni alkatrészt Felhívom Köbükit, mert ő lángész. Köbüki külte, fénypostával az anyagot, Ablakot nem küldött, így nem maradhat. Hívtam az üvegest, azonnyomban Ő azonnal mondja: Már jövök is azonnyomban! Az ablak kész lett, s van öröm Így nekiláthatok a világításnak, majd lessz öröm. Bedugom a pákát, bele a konnektorba Az megelgszik, tehát minden jól van. Elkészült a világítás, éppen próbálom Hát nem jó lett, persze, mert én tudok. Nem anyázni! |
Bejelentkezés
Hirdetés |