Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Ja, és kilóra árulja. Én 20 dekát kérek szeletelve, elvitelre.
Jujj, belegondolni is milyen lenne.
A tavalyi (nekem) első börzén, vettem két kis kétutas hangsugárzót 700Ft -ért, most decemberben ugyan ezt láttam 2500ft -ért. eek: Aki eladta, az most vagy tudja, hogy valójában mit érnek, vagy csak űberpofátlan, mert gondolom a bontóban nem volt elég zsákmány. A mély - közép 60mm átmérővel (minden irányból egyébként annyi akárhonnan mérem ) 8 Ohm impedanciával, 15W névleges teljesítménnyel rendelkezik, a magas 47mm átmérővel 8 Ohm impedanciával, 8W a teljesítménye. Fogalmam nincsen miből operálták ki, de nagyon szeretem a hangjukat. Annyi biztos előbb válnék meg a Jamo -imtól, mint ezektől (pedig azok 8 Ohm -on 150W -osak) .
mivel lehet hejetesiteni N3904-es tranzisztort
Azért ez nem semmi. Topi 3 éves nyitó hozzászólására most írni, ...itt...
De legalább elolvasta volna.... Akkor biztosan megtalálja a keresőt.
Látom frissen regisztráltál.
Van ennek az oldalnak egy keresője, oda beírod "kezdő kérdések", majd a találatok között rákattintasz, és ott tedd fel ugyan ezt a kérdést, esetleg a "milyen alkatrész" c. topicban. Azért nem semmi hogy egy jó pár éves hasz -ra válaszoltál, de semi gond, viszont tanulmányozd a szabályzatot is egy picit, mert itt vannak úgynevezett vérmoderátorok, akik harapnak is, és ha eldurvul a helyzet, szankcionálnak is.
A fenébe, de jó lett volna, ha tudtam volna menni.
Ilyen, csak ful csövesben
Bővebben: Link Eredetileg a 70-es évek elején fejlesztette ki a Videoton gyárban B. István villanyszerelő technikus, de mivel akkor még a lemezjátszók, és szalagos magnók korszakában, nem akadt olyan eszköz ami meghajtotta volna, ráadásul abban az időben, még két hangfalnak is nagyon örültek az emberek, nem, hogy héttel rendelkeztek volna... Így a találmánya feledésbe merült, s egy padláson kallódott mostanáig, majd kikerült a börzére, ahol nem vettétek észre
Nincsen róla egy fénykép, mert akkor szívesen megnéznénk.
Azért volt aki megvette?
Szerintem, aki árulta, most dobja bele káromkodva valamelyik szemetesbe, a börzéről hazafele menet, hogy ne kelljen hazacipelnie ezt a "lakkozott dobozt"... :wilting:
ejj, én is mérgelődök, jó lett volna kinézni, de nem tudtam.
Ejha! Amúgy mennyit kért volna megközelítőleg, hogy nem kelt el?
Nem mondjátok, hogy ilyen is létezik?
Szerintem ez gyalázás a műszer szemszögéből, mert voltaképp nem játékra találták ki az oszcilloszkópot, de lehet csak az én felfogásom ilyen....
Ez megnyugtat? Bővebben: Link
Semmi bajom nincsen ezekkel, gondolom sokan építettek a szkópjukhoz, egy áramkört, ami egy órát rajzol a kijelzőre, és mutatja az időt.
Persze ez jó is, van értelme, de hogy egy játék legyen az, és ráadásul beleépítve magába a műszerbe gyárilag, azt egy kicsit degradálónak tartom. A műszer maga a precizitást, komolyságot hirdeti, ez meg olyan kis buta gyerekes. Körülbelül ez olyan, mintha most elmennél a bankautomatához pénzt kivenni, kivennéd, utána meg felkínálja a Gazdálkodj okosan -t játszásra. Persze a bankautomata nem műszer, csak sarkítás volt, de azért milyen komoly lenne már?! Nem?
Ezek szerint akkor abba a 100Mhz -es HáPé szókpba nem gyárilag volt beépítve a játék?
Nekem úgy tűnik, mivel nem külön áramkörről, hanem a műszerfal front gombjaival "játszadozik", hogy annak részeként funkcionál. Mivel a HáPé egy PC -s mamut cég, eltudom képzelni, hogy ilyen funkcióval is ellátják. Nekem nem tűnik réginek (ráadásul 100Mhz -ig mérni képes ), sőt egy komoly kis készüléknek tartom. Nekem ezek számítanak réginek.
Láttam én ilyenen már focimeccset is. EMG -ben egy barátommal valamit ügyködtünk, és közben dúlt a VB. Olyan volt a műhely, mint ha mindenki lázasan dolgozna, úgy bújtak a szkópokba.
(Szerencsére a barátomat és engem már akkor sem érdekelt a foci...)
Itt is volna egy hasonló.
TV -t nézni a szkópról nem lehet semmi, a focit mondjuk én sem kedvelem. Erről a Minividi jut eszembe hirtelen, kár hogy az enyém képcsőzárlatos(G2).
PC-s játék egy 4" -os szkópcsövön, mellette meg ott a 21"- os TFT monitor, és a képernyő védő megy rajta.
Noooormáááááális?
Ezt hívják feltűnési viszketegségnek...
A szkópcsőnek feltűnési viszketegsége van?
Nem, a bankautomatába félkarú rablót kéne építeni. A "Kérem vegye ki a kártyáját" szöveg után indul is a játék. És az összes pénzedet elnyeri, amit felvettél. Persze nem teszi vissza a számládra. Azt hiszem, szabadalmaztatom ezt az ötletet.
#615702: Mifelénk inkább kockafejűségnek.
A csőnek előbb utóbb igen.
Ezek szerint rendben hazaértél, Einstein barátom!
Egy SMD 8 lábú (SOIC) IC -t látok semmi mást!
Ilyen hosszú lábai vannak és SMD :eek2:
Jajj, mert letépte a nyáklemezről, és a forrszemet vezető sávokkal együtt feltépte! Nem látod?!
Ez a kínai géntenyésztett smd, póknak indult csak dallamcsipsz lett belőle, aztán egy statikus feltöltődés miatt feléledt és lerázta magáról a fekete pöttyöt.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |