Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Lapozás: OK   3596 / 3596
(#) Prefector válasza Skori hozzászólására (») Sze, 20:56 /

Remek dolog "mindenki" véleményét képviselni.
Biztosan az a "mindenki" folyamatosan elégedetlen, azért van napi több oldalnyi új apró. És biztosan azért van rengeteg szinte egyből jegelt apró, mert igyekeznek gyorsan eladni nehogy a moderátorok meglássák. Nem azért mert jó és sokan használják, hanem azért mert "mindenki"-nek csak rossz tapasztalata van és mindig újra és újra tesz egy próbát, hátha most nem igazságtalan minden. Kitekert egy világban élünk.

Mindegy, elfogadtam hogy a realitás nem népszerű még ha más fórumok belsős infói is, amik segítenek kinyitni a szemet, hogy sehol nincs rózsaszín köd, más apróhirdetés oldalaknál is vannak határterületek, amik igenis megoldhatatlanok csak teljes nyitással, amit sehol nem akarnak az üzemeltetők. Itt is lehet reklamálni, máshol is lehet reklamálni.
Megyek lefotózm polaroiddal a passátomat aminek a csomagtartójában ott a konyhai robotgép, és felteszem az apróba mindhármat. Igaz hogy autóhirdetésre van más oldal, meg fotós apróhirdetés oldal is, dehát mivel szó szerint nem tiltják a passátot ezért feltehetem ide az apróba.

Remélem sosem jön el az a kor, amikor a hobbielektronika apróban mindent szabad hirdetni amiben vezeték van. Remélem nem jön el az a kor, amikor az általatok vágyott mondjuk? legalább 173 oldalas? terméklista lesz az apróban hogy mit szabad mit nem. Köszönöm hogy meghallgattatok. Remélem van olyan "mindenki" aki velem értett egyet néha. A világ ennél gördülékenyebben és tökéletlenebbül működik.
(#) zolika60 válasza Skori hozzászólására (») Sze, 20:58 /

Köbzolit hagyd légy szíves békén. Válaszolni nem tud már a vádaidra. Tehát ez így erősen visszás. Ő sem volt hiba nélkül való, mint ahogy te sem és én sem.
(#) Gafly válasza Skori hozzászólására (») Sze, 20:58 /

Idézet:
„Köbzoli módszer”

Őt engedjük már el szerintem.
Ez a fórum meg nem egy vakera.
(#) Moderátor hozzászólása Sze, 21:33

Tisztelettel kérünk mindenkit, hogy az ismételt apróhirdetéses vitát a továbbiakban ne folytassátok.

Kérünk mindenkit, hogyha apróhirdetés moderációval kapcsolatos észrevétele van, azt a moderálási kérelmek funkcióval hozza a moderátorok tudtára.
A jogos észrevételeket a moderátorok eddig is és a jövőben is megvizsgálták, és ha szükséges volt, korrigálták.

Jelenleg nem látjuk indokoltnak hogy kinyissuk vagy bővítsük az apróhirdetésbe feladható termékek és szolgáltatások listáját, vagy tovább pontosítsuk az elektronikai hobbi termékkört. Könnyen belátható, hogy nem véletlen nincs konkrét termék lista meghatározva. Az elektronikai hobbi sokrétű és elmosódott szélű a határ (amibe bármi belemagyarázható kellő elszántsággal), de a moderátorok mindenkori feladata, hogy amennyire csak lehet szigorúan a hobbielektronikához kapcsolódó termékeket engedjenek meg az apróhirdetésben, mert ezért keresik sokan, ezért szeretik az apróhirdetést.

Témakörbe nem illő vagy határ apróhirdetések komolyan zavaróak a felhasználók számára, a szélesítés hígítja az apróhirdetést, ezzel rontja a valóban a témakörbe tartozók láthatóságát és lehetőségeit, ezáltal rontja mind az eladók, mind pedig a vevők elégedettségét.

Köszönjük előre is az együttműködéseteket.
Következő: »»   3596 / 3596
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem