Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Vagy havazásos jelre a túl sok pont miatt. Válság van azon is spórolni kell.
Amúgy új vonatpárt kaptunk. Remélem hamarosan én is mehetek vele. Bővebben: Link Mostmár tudom, hogy tegnap mi volt az a nagy felfordulás az állomáson, meg a sok rendőr, tv-s, meg kiöltözött ember. Ma láttam is a vonatot, amikor bevártuk a szembejövő vonatot az egyik állomáson és a megszokott M41 és 3 kocsi kombináció helyett ez jött. Azt hittem, hogy képzelődök. De miután hazaértem utánanéztem és ezt találtam.
Ennyi pontatlan embert... Akarom mondani pontkórász embert...
Hmm. visszaszedték a jutalmakat és végkielégitéseket vagy majd ebböl adják?
Hópelyhet idén már látni sem akarok. Utálom kilapátolni az autót a hó alól...
Nem tudom honnan szedték ezt az összeget ,de ez már kellett ide és a pályafelújítás is kellene, mert elég forgalmas szakasz ez. :yes:
A hópehelyről: Azt hallottam ma a rádióban, hogy még jöhet hó a héten. Meg jó hideg is. A műhelyben a kályha meg ontja a füstöt magából főleg amikor hideg. Ma észrevettem, hogy a füstcső a kémény csatlakozásnál sz@rrá van rohadva és ideiglenesen egy alufóliával helyettesítettem a csövet, hogy egy kis meleget csiholjak.
Pár éve még én is jártam vonattal Bp.-Szolnok, Törökszentmiklós vonalon. Egyetlen szó jut eszembe azóta is a vasuti közlekedésröl: SIRALMAS
Remélem csak mutatóba lesz hó, mert megint ott parkolok ahonnan a multkor lapáttal ástam elö az autót. Nem tudom hogyan de abba a kis utcába 5x annyi hó jut mint a melette lévöre...
Oda fújja a hóhányógép...
Vagy éjszaka oda hordják teherautóval a gazdag negyedből, ahol nincs tél.
Esetleg tiggersoft vizet ivott és reggelre havat hányt
Bp. belvárosába egyetlen utcába hogyan tud 35-40 cm hó esni mikor mindenhol 10-15...
Olvasom irományod első sorát és nem akartam elhinni, amit látok! Kocos kolléga jutott eszembe! Utána persze rájöttem, mi a szitu, de ettől függetlenül a szívbajt hoztad rám! Mindenesetre kellemes OFF-olást kívánok Pesten!
A "gazdagrészről" pénzért megvették a felhők haladási irányát és átirányították abba az utcába. Így neked jut az a megtisztelő feladat, hogy eltakarítsd azt a havat is, ami másnak lett volna a feladata.
Nagyon szivesen lemondanék erröl a "megtisztelő" feladatról...Ha gazdagéknak tellik felhőirányitásra akkor hólapátra is meg hómunkásra...
Idézet: „Utálom kilapátolni az autót a hó alól” Miért nem a havat lapátolod ki? Könnyebb lenne!
Tudjátok milyen fárasztó a plázázás. Fhúúú... még ezt a pulcsit is megnézem, meg azt a póló is de cuki, meg nézd milyen olcsó ez a 9999Ft-os polár alsó...
Aztán meg: Gyere már... minek nézed meg a TV-t hátulról is, meg úgysem veszünk olyan projektort... Bár a laptopokat, mind végignyomkodta. Azért a 9 órai vacsorázás, meg az utána jövő mozizás jó volt! 2:10-re haza is értünk.
Huhh, még szerencse, hogy nemsokára vége a hó-napnak.
Dehogy szúrtad el, csak az az áldott jó szíved nem engedte, hogy többet írj. No meg az együttérzés is.
Régebben nem volt üzlet a moziban, (vagy nem az üzletben volt a mozi?) - max. egy büfé.
Szerencsére a nejem utál vásárolni. (A párválasztás fontos dolog!) Ha ruhaneműt kell venni, az 3,5 perc alatt meg van, ebből 2,5 -t a pénztárnál álltunk sorban. Ha nincs ruha vásárlás, akkor nem nézegeti a cuccokat. Ajándékozási ötletszerzésre mindenféle trükkel kell becsalni a kabát vagy egyéb ruhanemű osztályra. A műszaki részt meg vévgigjárja velem, és nem türelmetlenkedik.
Ideális feleség! Hol terem ilyen manapság?
Nem, itt sem a moziban volt az üzlet, ezt nem is említettem. A mozi a 3. szinten volt. Azért nálunk sem ilyen drasztikus volt a vásárlásozás, csak kicsit túloztam, hogy sajnáltassam magam.
Hát nem is értettem, hogy hogy lehet abban a polár cuccban járni. A bipoláris az már érthető, hisz nekünk is két lábunk van. Őőő izé, a fetes? Az a harmadik lábunkra van?
Nem! Oda nem megyünk! A kaszinó az tabu.
Az a négylábú jószág, amelyben csak egy irányban tud folyni az anyagáram - azaz a száján be és máshol ki, a graetzkecske nevet kapta az azt felfedező zoológusoktól.
40 éve termett, itt Solymáron.
21 éve találtam.
Visszafelé olvastam, és azt hittem, hogy tényleg keresel. Akkor még nem tudtam, hogy megint mindenkinek elmentek otthonról.
Ja, - nehogy félreértsd:
Néha rátalálok ilyen topikokra...
Az ürge - összesen 7 hozzászólásával, annak is 2 éve, - azt hitte, hogy megoldotta a problémát. Utolsó hozzászólásában vigyorogva mondta, hogy működik... Hogy meglepődhetett, amikor megkapta a villanyszámlát! |
Bejelentkezés
Hirdetés |