Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » TDA7250 Végerősítő
most kicsereltem a tip147et es mots egyaltalqan nem zug de hangja igysincs
Ha cseréled akkor együtt kell mind a 2-t mert kinyírhatta egymást mivel fordítva kapcsoltak a darlingtonok
ok akk kicserelem mind a 2ot majd ha rendelek a netrol
Akkor már elenállást is rendeljj ami 560ohmos
rendben es itt ahol kell a 680nf kondi ide nincs csak 470es akkor oda meg jo lessz azis
es az baj ha az osszes pf kondi 2kv-osak
Az nem baj hogy hány V-os csak az a lényeg hogy a pF megegyezzen
köszönöm a segítséget nemsokára megrendelem az alkatrészeket remélem hogy majd fog menni csak egy a baj hogy nincs 680nf kondi a neten a legnagyobb 470nf azis jó bele
A hozzászólás módosítva: Okt 30, 2013
Akkor próbáldd meg 2-ből összerakni, remélem tudod hogy kell ilyenkor kötni/számolni
Tudom hogy hogy kell kotni parhizamosan de ugy 690nf lesz az baj?
690nF már szinte biztosan jó lesz.
nemsokára megrendelem az hozzávalókat
Na megrendeltem a hozávalókat és már megis jött a tranzisztorokat a hűtőbordára szigetelve kell tenni?De van egy gond is nem jött meg a rezistor az a 390ohm-os
Igen szigetelve legyen egymástól és a bordától is!
És amiért az egyik kondi poliéster a másik pedig kerámia azért még lehet párhuzamosan kötni hogy osszeadódjanak hogy legyen 690nf
Lehet párhuzamosan kötni.
most nekifogok hogy rakjam ösze remélem hogy fog menni
Ha jól rakod össze menni fog!
Még lenne egy kérdésem a némitásnál van a két huzal ott azt ha összekötöm akkor úgy jó lessz vagy kell adni neki külön áramot
Ki kell próbálni
összeraktam és nem megy ugyan úgy csinál mint eddig csak zúg
Mi lehet a baja?zerintem nem jó az ic
Kimeneten mennyi a feszültség?
nagyon magas 15.7v
az a fél vagy az egész tápfeszültség?
az egész
És akkor le tudod még azt elenőrizni,hogy a tranzisztorok jók-e?Persze kiforrasztva.
a tranzisztorok biztos jók
tápszűrő nélkül is kell menjen nem? Mert nincs tápszűrőm
Nem, mert ha jól láttam 2*-es táplálású, és oda kell a föld is ha jól emlékszek, de javítss ki ha nem!
|
Bejelentkezés
Hirdetés |