Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Mobiltelefon Bluetooth headset-ként PC-hez
Lapozás: OK   1 / 1
(#) zoltanoo hozzászólása Júl 20, 2007 /

hali mindenkinek!

szegény gyerek vagyok, és azon gondolkodtam, hogy hogyan lehetne azt megoldani, hogy a mobiltelefon, mint bluetooth -os headset funkcionáljon a számítógéphez kapcsolva. nem áll szándékomban venni külön headsetet, de aranyos megoldás lenne, hogyha a gépen futó telefonos progi a hangot a mobiltelefonról szedné és oda is küldené vissza.
lehet, hogy kicsit kacifántos voltam...ezért bocsi is.
ha valaki csinált már ilyet, legyen olyan drága és ossza meg a tapasztalatait a nagyérdeművel, illetve ha nem lehet ilyet csinálni, akkor már zárom is a topikot

előre is köszi a válaszokat.

ui.: most a google nem volt a barátom...:S
(#) csakip hozzászólása Júl 20, 2007 /

Szerintem ez tiszta programozás. Kell írni egy megfelelő bluetooth drivert a PC-re, és egy java alkalmazást a telefonra.
Legalábbis én erre gondolok ez alapján, bár, mivel programozó vagyok, talán azért.
Bár, belegondolva nem olyan elszállt az ötlet, hogy ne valósította volna meg valaki. Egy googlizást megérne.
(#) 2ltb hozzászólása Jan 9, 2009 /

Elnezest kerek,közben ratalatam a megoldasra,Bluetooth headset et lehet hasznalni pc hez Skype mikrofonnak es fülhalgatonak.
(#) Fülöp Ferenc 49 hozzászólása Márc 15, 2013 /

Kedves kollégák segitségre szorulok , van egy jó Samsung GT-E2550 -es mobilom , sehogy sem tudom a címlistát kimásolni belőle képernyőre , stb, van BLUTOOT kapcsolatom és kábelos is , (New PC studió) de csak a behelyezett 2G memoriát látja mindkét kapcsolat . próbáltam a SIM kártyáról a Telefonba másolni a címlistát , akkor sem találom sehol, csak minden duplán lett a cimlistába , kifogytam az ötletekből, kérlek ha tudtok valami jó ötletet adni nagyon megköszönném Tisztelettel Feri
Következő: »»   1 / 1
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem