Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Ki mit épített?
Ez a téma ha úgy tetszik a mi "kiállítótermünk", nem pedig a ki mit csinált volna másképpen, mások helyett, és legfőképpen nem javítós téma.
Minden készüléknek van saját témája, ott kell kitárgyalni a részleteket!
FONTOS! A kapcsolási rajzok keresésére is van saját téma, ott keressetek rajzokat!
"Miért csinálsz ilyen sokat?" Mert ez a hobbija !
És hogy tud ilyen csodás erősítőket csinálni ? Igényes a munkájára és van szépérzéke ez a titok , ne áruld el senkinek
Gondoltam, hogy nem a traktor szerelés, dehát, nem értem. Csak erősítőt..
Miért ? Én csak piccel vergődöm kinek mi tetszik, mi ad több sikerélményt (előbb utóbb te is megtalálod majd a kedvenc áramköreidet)
Nem nem csak erősítőt , ezt honnan veszed ?
Az erősítőkön kivül minden egyéb ami elektronika , az tény hogy az audio ami nálam az elsődleges de nem csak az , a szépség meg csak egy velejáró , van akinek tetszik van akinek nem amiket én kreálok ennyi . Az én mostani irányvonalam az eléggé alternativ ebben a világban , a dobozolást illetően .Az ilyen sokra is van válaszom de itt már nem akarom ezt fokozni , nem ide való
Aha, értem. Én ezt nem rosszból mondom, csak minden héten csinálsz valami erősítőt, ami elég fa***n néz ki, és csodálom, hogy van hol hallgatni még.
Erre még nem gondoltam hogy egy szép üvegszálas nyákot nem kell felülről eltakarni mert nem csúnya, hanem tulajdonképpen egyszerű de nagyszerű.
Más: Sok boldog névnapot!
Szia. Ne aggodj megfogadom a tanácsot , az igaz nem puffereltem még meg eléggé ,de majd megfogom Na meg rendezgetem még majd kicsit csak ez már nekem haladás mert a dobozolással mindig is gondjaim voltak
Egy biztos: méghozzá az, hogy CIROKL mester nem áldozza fel a minőséget a mennyiség oltárán. Emelem kalapom a munkái előtt! :kalap:
Szép munka, gratulálok, Te írtad a programot? Ha igen, majd privátban lenne pár kérdésem.
Általában csak nyáron dolgozom más egyéb oknál fogva , ja meg rengeteg a szabadidőm ezért szinte folyamatosan tudnék barkácsolni .
Nálam a hallgatózás csak addig tart mig elkészül egy új konstrukcio és nem jön újjabb . Még egy kép a tegnapi kis fejhallgató erősítőről a KÉK imádóknak .
Még egy kérdés és nem untatlak tovább !!!
Hogyan lehet az, hogy ilyen gyári cuccokat állítasz össze, de a panel kézzel rajzolt?
Miéert is ne lenne jó az ilyen (nem smd) cuccoknál a kézzel rajzolás. Nekem is lenne lehetőségem másra ,de szeretek megszenvedni és kézzel rajzolni
Hát ti tudjátok. Szerintem még pöpecebb lenne egy vasalt, vagy foto nyákra.
Nem minden esetben kézzel rajzoltak vannak kivételek is természetesen .
Az elsődleges az időhúzás amikor kézzel rajzolom , ja meg nyomtatni mindenki tud de a kézi nyáknak megvan a maga filingje sőtt mi több még a tervet is kézzel ceruzával is szoktam elkövetni . Szóval nem minden arany ami fénylik alapon , nem okvetlen fontos a csili - vili nyák , egyébként ha csak a tudatod nem zavarja de csak addig látod mig beépítésre nem kerül tehát ha egy nyák a funkcionális szerepét rendesen betölti meg nem is annyira vészesen ronda még ha kézzel rajzolt is akkor miért nem lehetne használni , gyártani . Anno a gyerekkoromban én még ezt tanultam és mint a nagykabátomhoz ehhez is ragaszkodom . Idézet: „Szerintem még pöpecebb lenne egy vasalt, vagy foto nyákra” Mmm látom te még nagyon fiatal vagy jó neked , nem akarsz semmivel megdolgozni , az érveket meg felsoroltam .
Egyedi, az már biztos. Amúgy milyen teljesítménnyel bír ez az erőlködő?
Ez egy fejhallgató erősítő, így nagy teljesítményre ne várj.
Hát ez is kézimunka ,és szerintem beépítve nem is látszik.
De jól néz ki szeretem az ilyen rendezett munkákat látom használtál zsugorcsövet is okos ötlet volt csak így tovább!
Köszönöm! Hát úgy vagyok vele hogy nem szeretem a csupasz vezetőt (pl a potilábak...). Itt a majdnem kész mű is. De azóta befestettem a csavarfejeket Így beleolvad a műbőrbe.Bővebben: Link
Szia. A belső elrendezés nem rossz, de előlap nagyon teszik, illetve a nem végleges állapot is egész tetszetősen néz ki, főleg úgy, hogy az első munkáidnak tudhatod. A nyáklemez amit kézzel rajzoltál is szépen néz ki.
Gratulálok.
Látom más is használja még a jó öreg "kobaltkék" tust. Csőtollal, ugye?
Üdv ! Készítettem egy Bináris számlálót! A kapcsolás egy össze vissza villogóból indult amit a BSS elektronika oldalán találtam! Mivel annak a központi alkatrésze egy 4060 Bináris számláló ,ezert egy kis átalakítással született meg ez a Bináris számláló! Az átalakításban nagyban segített huba ! Díszként megfelel !A sebességet a 100 nF os Kondenzátor segítségével lehet szabályozni illetve az ellenállások variálásával! A fólia oldal nem lett a legszebb de mivel siettem az elkészítéssel ennyire futotta kézzel van berajzolva ! Kicsit a maratásnál maradtak hibák de annyira nem nagy baj!
Üdv:Levente
Még egy pár kép! Elnézést a homályos képekért :no:
Biztos, hogy az lesz.
Nem kötekszem csak pozitív kritikát adok.
Ha egy ici-picit átgondolod fele ekkora panel is elég lett volna. [off] Én, ha kézzel rajzolok akkor szoktam vonalzót használni. Azon az időn már nem múlik semmi.
Szép lett látom filces módszerrel csináltad Ügyi!!
A mai nap termése egy PIC-es vakondriasztó-vezérlő. A PIC vezérli az akkuk töltését és a csipogót is. Az akkukra 5 percenként egy automatikusan rákapcsolt műterhelés mellett mér rá és dönti el, kell-e még tölteni.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |