Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Ki mit épített?
Ez a téma ha úgy tetszik a mi "kiállítótermünk", nem pedig a ki mit csinált volna másképpen, mások helyett, és legfőképpen nem javítós téma.
Minden készüléknek van saját témája, ott kell kitárgyalni a részleteket!
FONTOS! A kapcsolási rajzok keresésére is van saját téma, ott keressetek rajzokat!
Szia.
Ez mind csodás, csak egy valami nem tetszik. Gyári a panel. Sajnos itthon ilyet nem lehet elérni. Amúgy szép tervezés.
Köszi
A méretek miatt van a gyári panel. Ha megelégszel egy kétszer ekkora panellal ,akkor otthon is megcsinálhatod, kicsit nagyobb lesz a szélzaj de nem lehetetlen. (nagyobb ledek is lehetnek benne és 1206 os RC elemek)
Én itthon fotozok, simán elkészítek 1206 meg SO tokos alkatrészekre panelt. Szerintem még kisebbre is, de nincs rá igényem.
Helló!
A korábban már feltett fényorgonám bedobozolásra került! Már majdnem teljesen kész csak még a tápkábellel kell csinálnom valamit. YouTube videó-link
Te Jani láttad, hogy milyen apró vezetősávok vannak ott, ráadásul furatgalvánozott a nyák is. Ezt otthon lehetetlen legyártani.
Épp azért segítsetek .
Drága csillagvirágom szerintem itt többre mész mint a kész művek között Bővebben: Link
Szerintem előbb olvass egy kicsit utánna a topic-ban hogy legalább azzal képbe legyél hogy mi kell hozzá hogy olyant amit szeretnél elő tudj állítani. A többi megtanulható ha eléggé kitartó vagy és komolyan érdekel a dolog. De szó-mi-szó van az oldalnak egy nagyon jó keresője ha azzal nem találod meg amit keresel akkor nem is létezik.
Persze szívesen. de itt:Bővebben: Link Mert az előbb lemaradt.
Sziasztok. TDA7293 2X
Hát kis igazítások kellenek még ,de kész Najó lessz rajta egy-két alakítás is de azért had büszkélkedjek én is valamivel.
Hello!
Köszi a linket, tényleg sok érdekesség van az oldalon. Üdv!
Fesd be az előlap belső oldalát valamilyen színűre. Akkor legalább nem látszik a káosz ami belül van. :yes:
És nem látom a puffereket. Ha ez tényleg 100W-os erősítő ( mint az adatlap írja ), akkor nem ártana jól megpufferelni. Ha azok a kis apró kondik a nyákon akarnak a pufferek lenni, akkor azt most felejtsd el. Nagyobb hangerőn(nagyobb, dehogy kell nagyobb) el fog fogyni a fesz és iszonyat rosszul fog szólni. Én a helyedben legalább 2X10000 µF-os kondikat tennék csatornánként rá.
A szerelés az tényleg kicsit bizarr, a hálózati zsinórt semmi nem védi a kihúzás ellen, így pedig ha megrántod véletlenül, akkor ki is szakad a kapcsolótól. A vezetékezésen is lehetne mit javítani, tudom nem egyszerű, de itt még nincs annyi drót, hogy ne lehessen átlátni rajta. Neked persze sikerült átláthatatlanná tenni. Ezt a hozzászólást vedd építő jellegű kritikának.
Sziasztok! Még új vagyok (tegnap regiztem) 14 éves vagyok, és azért képben vagyok az egyéb elektronikai alap-lépésekkel. Szóval most is dolgozok egy új projekten: Csoki/cukor =édesség automata. Angolul: Vending machine. Szóval már elkészült a "doboz" amiben benne lesz a 3db polc. 1db polcon 3 db különböző csoki lesz. 9 db motor működteti és mindegyikhez külön kapcsoló is készült. Már csak a motor lassítását kéne megoldanom! Ehhez a részhez nem érte. Tud valaki segíteni hogy egy kazettás magnó motorját (elég gyorsan forog) hogyan lehetne sokkal lelassítani?
Ha kész akkor képeket is mellékelek Köszönöm a válaszokat!
Látszik, hogy új vagy, mert nem olvasod a téma címeket. A keresőt sem használod, pedig ott van minden oldal tetején. A kérdésed tedd fel például itt: Bővebben: Link, vagy a kezdő kérdésekben, aztán már csak a válaszra kell várni.
Szia !Engem nagyon megfogott ez a fényorgonád és ha megkérlek mellékeled a kapcsolási rajzát?
Üdv!
A fényorgona topik útólsó oldalán megtalálod, már felraktam egyik fórumtárs kérésére.
Üdv !Nem csináltam semmi különös műszert ezt egy havernak csináltam !Mondhatni hogy elég szaggató műszer !Az agya az egy LM555 IC Lehet szabályozni a frekvenciát és a fényerőt de mikor ezt a fényképet csináltam meg nem volt meg a két poti ezert próbaidőre két ellenállással helyettesítettem!
Jól néz ki !!! Esetleg vidi? Esetleg a nyákról egy képet amúgy milyen eljárással csináltad a nyákot?
Hat videó az nincs és mar csinálni sem tudok mert mar odaadtam annak akinek csináltam ! Amúgy sajnos nincs minden eszközöm hogy fénytechnikával csináljam meg a fólia oldalt ezert az egyszerű alkoholos gyantás oldattal rajzoltam be az aljat amit huba felhasználó ajánlott!
[OFF] Hidd el, be tudsz mindent a fotozáshoz szerezni, és menni fog. Nekem se ment elsőre, de mára már belejöttem. Először meg voltam ijedve, de nem kellet volna.
Ahogy olvastadBővebben: Link!
Szép estét egy hete sem nincs hogy mutattam egy kis csöves füles erősítőt , ime itt a következő ez egy kis hibrid ami nagyon költség takarékos és egyszerű felépités , az érdekessége az hogy szinte minden a fióksöprésből származik , magyarul bontott alkatrészekből van .
Bátran merem ajánlani akár egy kezdőnek is könnyen megépíthető , a hangzásvilága is tökéletes .
Nagyon szép alkotás, részemről hibátlan!
Egyet elárulsz CIROKL? Hogy tudsz mindig ilyen csodás erősítőket készíteni? Mit csinálsz ilyen sokkal?
|
Bejelentkezés
Hirdetés |