Fórum témák
» Több friss téma |
Hello!
Ha valakinek a birtokában van olyan infó, hogy mi a bekötése az RS-232 csatlakozónak (feliratokkal), az legyen szíves elküldeni. Köszi!
Hello!
Ha valakinek van a birtokában olyan infó, amelyen az RS-232 - es csatlakozó bekötési rajza van, az legyen szíves elküldeni. Köszi!
A két, azonos című témát egyesítettem.
Sziasztok! Jack aljzattal kapcsolatban lenne kerdesem, gondoltam, itt temaba fog vagni. Olyan aljzat kellene nekem, ami kapcsolos, de bontja a kapcsolatot, hanem letrehozza a kapcsolatot, amikor bedugod a jack dugot. Letezik ilyen?
Sziasztok!
Most énis kérdeznék: Készülök venni egy Panasonic MP3-as autórádiót és az van írva hogy "ISO csatlakozó" ennek mi a bekötése. Esetleg tudna vki nekem egy rajzot küldeni?
Link
Eddig mi volt benne? Szinte mindegyiken ilyen van, vagy adnak hozzá átalakítót. Azért "ISO". (Szabvány)
Köszönöm szépen!
Hát a kocsi '90-es Uno és az autórádió vmi régi vacak.
Tiszteletem!
Enézést hogy ide írok, de nem akartam új témát nyitni. Az lenne a kérdésem hogy a csatolt csatlakozót felismeri valaki? A nevére ill. a "párjának" a nevére lennék kiváncsi.
Üdv.!
Van ez a csatlakozó: Bővebben: KÉP Szeretném megrajzolni a nyáktervezőben, de elég idiótán vannak megadva a méretei. Például nincs megadva az, hogy a tüskék a csati elülső és/vagy hátsó oldalától milyen messze vannak, mert nem pont a csati közepén ebben biztos vagyok. Illetve a csati szélességét nem tudom kiolvasni a rossz minőségű PDF-ből, talán 5,8mm lenne? Sajnos nem vagyok otthon, különben egyszerűen elővennék egyet és lemérném. De mivel ez most nem megoldható, ezért megkérnék valakit akinek van kéznél egy ilyen csatija és egy tolómérője, legyen szíves mérje meg nekem! Sokat segítene nekem.
Nincs kéznél valakinek ilyen csatlakozója?
Köszönöm!
(A fejemet tettem volna rá hogy nem pont középen vannak a tüskék. )
Nem. Ahhoz az aljzathoz ez a kábel tartozik. Amit Te linkeltél az kisebb, szögletesebb, és pl MP4 lejátszóknál használják.
Létezik olyan nyákba ültethető csatlakozó, amin át lehet folyatni 20A-t?
A sorkapcsok az adatlap szerint csak 12A-t bírnak.
Én javasolnám az un. "amp" csatlakozókat, vagy másnéven csúszósarukat, melyeket anno gépkocsikban használtak. Ebből létezik olyan is, amely elvileg elbír 25A-t is. És ráadásul létezik nyákba ültethető ellendarab is.
Én is gondoltam erre a csatira, csak nem találtam róla adatlapot amelyben leírják hogy hány ampert bír.
Sziasztok. Valaki tudna képet küldeni Clatronic AR735 cd mp3 típusu autórádió bekötési képet? (nincs meg a csatlakozója)
Felxibilis PCI-Express csatlakozó.
HP Compaq DC 5100 SFF asztali gépem megjelenítési tulajdonságait szeretném javítani a másik gépem bővítése után megmaradt Asus EAX550HM512 PCIe x16-os teljes magasságú videokártyámmal. Az asztali HP gépben PCIe x1-es bővítőhely található az alacsony profilú videokártyáknak. Tehát a teljes magasságú videokártyát fekvő helyzetbe beszerelve egy kb, 10cm-es kábelhosszúságú flexibilis PCI-e 1x-ről 16x-ra csatlakozó használatával megoldaná a problémámat. PCI-e 1x-ről 1x-nél a videokártya oldali csatlakozónál a nem használt érintkezők oldalánál kivágva csatlakoztatható lenne a 16x-os videokártya. Sajnos azonban ilyen flexibilis csatlakozót csak külföldön forgalmaznak. Az érdekelne engem, hogy nincs-e valamilyen lehetőség ilyen flexibilis csatlakoztatás házilagos készítésére, vagy iparos általi készítetésére.
Sziasztok érdeklődnék, hogy a képen látható csatiról mit tudtok. Ez nekem egy rendőrségi sziréna vezérlője. A régi hangszóróm bedöglött és rendeltem másikat de annak másmilyen a csatlakozása, és átszeretném kötni. És az érdekelne engem, hogy melyik luknak milyen szerepe van gondolok itt( +,- meg a másik kettőre azt tudom h az egyik a jel be a másik a jel ki) Csak hogy konkréten melyik hol helyezkedik el?
Biztos van ott a rendőrségen egy műszerész aki tudja, ha megkéred, gondolom segít...
Üdv Inhouse
Hali!
Az ilyen csatlakozónak a meleg pontja a tüske? Vagyis gyári készülékekben azt szokták használni a pozitív tápnak?
Szuper, azért rakok be egy védődiódát. :yes:
Hello!
Tud nekem valaki olyan lengőcsatlakozót ajánlani, ami legalább 5 pólusú, és lehetőleg van rajta valami biztonsági zár is, hogy ha feszül a vezeték akkor se jöjjön szét? Köszi. Thx
Esetleg ilyen, bár sokat ez sem bír, de könnyen nem esik szét. De minden csatlakozást tehermentesíteni szoktak, ha kifeszített kábelnél kell alkalmazni.
De nem írtad, hogy mihez kell, milyen paraméterek kellenek.
amphenol
De keress rá a harting, wieland nevekre, mindhárom cég professzionális felhasználású csatlakozókat gyárt. |
Bejelentkezés
Hirdetés |