Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Kc And The Sunshine Band - Get Down Tonight valamelyik feldolgozása...
Üdv!
Pihentem egy kicsit és így rendeztem egy elektro kondi ki állítást
Rakd ki belőle, hogy HE (hobbielektronika)
Erre csak ezt tudom linkelni ismét: Bővebben: Link
Tegnap láttam a Dreher reklámot, és olyan régóta kerestem már a zenéjét, és most meg is találtam.
Michael Buble - Feeling Good
Valaki tudna mondani egy jól bevált verziójú Win7-et laptopra?
Igen, tudom hogy jobb, de új laptopra kell majd telepíteni, amiben valószínűleg SATA-s winyó van, amit az XP telepítő csak akkor lát, ha előtte a BIOS-ban állítgatok, amit most hirtelen nem tudom hogy hol/mit kell.
Közbe megvan, a SATA módot kell a BIOS-ban IDE módra átállítani...
Ez biztosan elfut, 286-os laptopon is.
Én ijet még nem nagyon halottam, hogy BIOS-ba kelljen állítani, de windows 7 verziók közül van például a starter. A legalapabb, semmi aero felület meg egyéb áttünések sincsenek benne, alig van nagyobb gépigénye, mint az xp-nek. Ha valami komolyabb kell, akkor ott a home premium, abba van aero felület, és pár beépített alkalmazás is, otthoni használatra tökéletes. De ha attól is komolyabb kell, akkor ott az ultimate, amibe aztán minden benne van. Viszont ha starter-nél komolyabbat teszel fel, akkor futtatni kell egy élményindexet, és csak akkor lesz aero felületed, hogyha minden hardverértékelés 3 felett van(7.9 a max).
Idézet: „Én ijet még nem nagyon halottam, hogy BIOS-ba kelljen állítani” Én már nem egyszer Közbe leszedtem egy w7 ultimate sp1-et.
Szerintem laptopra a home premium több mint tökéletes. Igaz zabálja a ramot azis rendesen, de nekem az ultimate 64 bites verziója úgy hogy most semmi komolyabb alkalmazás nem fut 4GB ramból 45%-ot használ
Szerintem sehogy. De próba cseresznye.
Valóban sehogy. Az új alaplapok nem látják a régi HDD-ket. A 170 megásomat nem észlelte 2005-ös alaplapom.
Én inkább arra gondoltam, hogy a 3.1 nem tud mit kezdeni az új hardverekkel.
Más: azt hiszem vodkát se iszok
Utánaolvasava kiderül, hogy minden szeszesitalban etil-alkohol van. Sőt, a színezett, ízesített szeszek még ártalmasabbak a szervezetre.
Mindig tanul valamit az ember.
Nem izgat, az almabort akkor is szeretem ( apple cider- Somersby.. )
Miért nem? Mert van benne egy kis apa?
Akkor is a víz a bajod, ha alatta, alatta...
Tudod mit? Igen, a vízre gondoltam!!
Hideg sört lehet elővenni, mélynyomót lehet melegiteni: Mindjárt kezdődik a Top Gun a köztévén!
|
Bejelentkezés
Hirdetés |