Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » HESTORE.hu
HESTORE elektronikai alkatrész kis- és nagykereskedelem - Elérhetőségek
Ez a fórum a HESTORE.hu alkatrész áruház műszaki, webes és beszerzési kérdéseire jött létre, nem hivatalos kapcsolatfelvételi lehetőségként kötetlen formában. HESTORE-os ügyintézők fel-fel néznek ide szabadidejükben is, de hivatalos ügyfélszolgálati és rendelésekkel kapcsolatos kérdésekkel továbbra is ügyfélszolgálat keresendő. Ügyfélszolgálat: info@hestore.hu (+36 1 783 3436)
Ennél a terméknél a 3. franciabekezdésben van egy kis elírás:
Idézet: (tisztítása helyett) „tiszttása -”
Ebből az ultrahang adóvevőből mikorra várható? Bővebben: Link Eddigi tapaszlatom szerint kelet Európából kihalt ez a típus. TME-n 4 hónap múlva ígérték hogy lessz.
Sajnos nem sok jóval kecsegtet a kialakult helyzet, mivel mi is európai raktárakra vagyunk utalva
és a közvetlen beszállítás ugyebár a kis mennyiség folytán nem játszik. Max. annyit tehetünk, hogy amennyiben valaki rábukkan valami reálisan elérhető készletre, akkor teszünk arra felé próbálkozást.
Értem. Közben talán találtam egy helyet, ahol a weboldal szerint van még készleten. Remélem nem csupán a rosszul megírt weboldal miatt látom úgy.
Üdv!
Nem találtam 90°-os 6 pin-es tüskesor aljzatot. Tudtok olyat mondani ami ugyanezekkel a tulajdonságokkal bír, csak több pines de tördelhető? Előre is köszönöm!
Ez nem jó?
Bővebben: Link
Ha olyan mint a képeken, akkor biztos, de ha nem akkor egy-egy pin feláldozásával azzá válik. (Ha N tüske kell, az N+1-ikből a fémet kihúzod, és ott késsel, vagy fűrészlappal elvághatod)
Hello! Nem lehetne beszerezni egy kis tápcsatlakozó átalakítót? Építek valamiből 6db-ot és mindegyikbe egyféle tápcsatlakozót szeretnék, mondjuk 2,1x5,5mm-es, de az mindegy. És, akkor ahhoz 6-7 féle átalakító, aminek az egyik fele 2,1x5,5mm-es, ami a dobozba megy, a másik fele pedig az, amibe mehet valamilyen dugasztáp, az adott csatlakozó méretétől függően.
Az igazsághoz hozzá tartozik, hogy ezt nem tartjuk pufferben, ezért kell pár nap logisztika, míg ténylegesen ki tudjuk adni.
Szia!
Az mit jelent, hogy nem tartjátok pufferben? Üdv! Balázs
Gondolom azt, hogy külső cégtől kell elhozni a rendelt darabszámot mert közvetlen raktárban nincs tárolva.
Szia!
Értem, vagyis egy másik cégtől szálítják be. Gondolom ezért hosszabb idő alatt lesz kész a csomag. Üdv! Balázs
Szia!
Azt szeretném kérdezni, hogy nem tudod-e véletlen, hogy TA12-11EWA mikor érkezik ? A karácsonyi ajándékom emiatt várakozik és sürgős lenne. Ha lesz raktáron kb. menyi idő mire futárral megérkezik ?
Csak úgy "érkezni" nem fog, mert nem fix raktári típus, tehát csak konkrét rendelésre jöhet. Az érkezés attól is függ persze, hogy hány darabról lenne szó.
Bár igyekszünk itt a fórumon is válaszolni a kérdésekre, de ilyen esetekben célszerű közvetlenül az anyagbeszerzési osztályunkat hívni a hivatalos telefonszámunkon. A futáros kiszolgálás a csomag összeállását követő nap folyamán szokott történni. Az idő rövidségére való tekintettel hétfőn első dolgod legyen megkeresni Török Istvánt (beszerzes [kukac] hestore.hu) ez ügyben.
Már írtam pénteken az e-mail címetekre de választ nem kaptam még.
Hát nem tudom szabad-e ezt itt de 4db ot rendeltem belőle és ahogy nézem most 3db van raktáron, a rendelésemből egyedül ez hiányzik. Akkor most kell tennem valamit vagy ti már elküldtétek rá a rendelést? Igazából az a 3db is elég lenne csak érne ide szerdáig, lehet még a rendelésen valamilyen módon módosítani?
Elolvastad?
Idézet: „Az idő rövidségére való tekintettel hétfőn első dolgod legyen megkeresni Török Istvánt (beszerzes [kukac] hestore.hu) ez ügyben.”
Persze.
Csak én ebből: Idézet: úgy értelmeztem , hogy most konkrét rendelésről van szó és arra várnak hogy megérkezzen és akkor indulhat a futárral.„Csak úgy "érkezni" nem fog, mert nem fix raktári típus, tehát csak konkrét rendelésre jöhet.” Mindenesetre hétfőn felhívom őket és érdeklődök.
Hello! Az ünnepi nyitva-tartás hova van kiírva? Nem találom sehol.
Sziasztok
ez most lineáris vagy logaritmikus? A nevében logaritmikus van de a leírás már lineárist ír. Illetve sztereo-e, a képen mono van
Köszönjük az észrevételt. A fotó volt jó, az adatlap beltartalmát igazítottuk hozzá.
Köszi az észrevételt. Logos, a fotó pedig csak tájékoztató jellegű. Mivel kifutó típus, reméljük már nem sokáig szúrja a szemeket.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |