Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » HESTORE.hu

Témaindító: Topi, idő: Máj 8, 2009
HESTORE elektronikai alkatrész kis- és nagykereskedelem - Elérhetőségek

Ez a fórum a HESTORE.hu alkatrész áruház műszaki, webes és beszerzési kérdéseire jött létre, nem hivatalos kapcsolatfelvételi lehetőségként kötetlen formában. HESTORE-os ügyintézők fel-fel néznek ide szabadidejükben is, de hivatalos ügyfélszolgálati és rendelésekkel kapcsolatos kérdésekkel továbbra is ügyfélszolgálat keresendő.

Ügyfélszolgálat: info@hestore.hu (+36 1 783 3436)
Lapozás: OK   77 / 172
(#) Frankye hozzászólása Dec 7, 2011 /

Ennél a terméknél a 3. franciabekezdésben van egy kis elírás:
Idézet:
„tiszttása -”
(tisztítása helyett)
(#) Topi válasza Frankye hozzászólására (») Dec 7, 2011 /

Javítva, köszi.
(#) Frankye válasza Topi hozzászólására (») Dec 7, 2011 /

Igazán nincs mit.
(#) huba hozzászólása Dec 7, 2011 /

Ebből az ultrahang adóvevőből mikorra várható? Bővebben: Link Eddigi tapaszlatom szerint kelet Európából kihalt ez a típus. TME-n 4 hónap múlva ígérték hogy lessz.
(#) Tocska válasza huba hozzászólására (») Dec 7, 2011 /

Sajnos nem sok jóval kecsegtet a kialakult helyzet, mivel mi is európai raktárakra vagyunk utalva
és a közvetlen beszállítás ugyebár a kis mennyiség folytán nem játszik.
Max. annyit tehetünk, hogy amennyiben valaki rábukkan valami reálisan elérhető készletre, akkor teszünk arra felé próbálkozást.
(#) huba válasza Tocska hozzászólására (») Dec 7, 2011 /

Értem. Közben talán találtam egy helyet, ahol a weboldal szerint van még készleten. Remélem nem csupán a rosszul megírt weboldal miatt látom úgy.
(#) pepe091 hozzászólása Dec 10, 2011 /

Üdv!

Nem találtam 90°-os 6 pin-es tüskesor aljzatot. Tudtok olyat mondani ami ugyanezekkel a tulajdonságokkal bír, csak több pines de tördelhető?

Előre is köszönöm!
(#) qvasz2 válasza pepe091 hozzászólására (») Dec 10, 2011 /

Ez nem jó?
Bővebben: Link
(#) pepe091 válasza qvasz2 hozzászólására (») Dec 11, 2011 /

Reméljük tördelhető, ha már 650 Ft
(#) rascal válasza pepe091 hozzászólására (») Dec 11, 2011 /

Ha olyan mint a képeken, akkor biztos, de ha nem akkor egy-egy pin feláldozásával azzá válik. (Ha N tüske kell, az N+1-ikből a fémet kihúzod, és ott késsel, vagy fűrészlappal elvághatod)
(#) pcroland hozzászólása Dec 12, 2011 /

Hello! Nem lehetne beszerezni egy kis tápcsatlakozó átalakítót? Építek valamiből 6db-ot és mindegyikbe egyféle tápcsatlakozót szeretnék, mondjuk 2,1x5,5mm-es, de az mindegy. És, akkor ahhoz 6-7 féle átalakító, aminek az egyik fele 2,1x5,5mm-es, ami a dobozba megy, a másik fele pedig az, amibe mehet valamilyen dugasztáp, az adott csatlakozó méretétől függően.
(#) Horv hozzászólása Dec 13, 2011 /

Üdv!

Szeretném megkérdezni, hogy a AX-3003D-3 labortáp van-e raktáron? Köszönöm!
(#) Balaa16 válasza Horv hozzászólására (») Dec 13, 2011 /

Szia!
Van belőle 27 db. Üdv: Balázs
(#) Tocska válasza Horv hozzászólására (») Dec 13, 2011 /

Az igazsághoz hozzá tartozik, hogy ezt nem tartjuk pufferben, ezért kell pár nap logisztika, míg ténylegesen ki tudjuk adni.
(#) pepe091 válasza rascal hozzászólására (») Dec 13, 2011 /

Köszi az ötletet, megfogadom
(#) Balaa16 válasza Tocska hozzászólására (») Dec 13, 2011 /

Szia!
Az mit jelent, hogy nem tartjátok pufferben?
Üdv! Balázs
(#) vicsys válasza Balaa16 hozzászólására (») Dec 13, 2011 /

Gondolom azt, hogy külső cégtől kell elhozni a rendelt darabszámot mert közvetlen raktárban nincs tárolva.
(#) rascal válasza pepe091 hozzászólására (») Dec 13, 2011 /

Szívesen!
(#) Balaa16 válasza vicsys hozzászólására (») Dec 14, 2011 /

Szia!
Értem, vagyis egy másik cégtől szálítják be. Gondolom ezért hosszabb idő alatt lesz kész a csomag.
Üdv! Balázs
(#) Horv hozzászólása Dec 16, 2011 /

Köszönöm!
(#) balux33 hozzászólása Dec 17, 2011 /

Szia!
Azt szeretném kérdezni, hogy nem tudod-e véletlen, hogy TA12-11EWA mikor érkezik ?
A karácsonyi ajándékom emiatt várakozik és sürgős lenne.
Ha lesz raktáron kb. menyi idő mire futárral megérkezik ?
(#) Tocska válasza balux33 hozzászólására (») Dec 17, 2011 /

Csak úgy "érkezni" nem fog, mert nem fix raktári típus, tehát csak konkrét rendelésre jöhet. Az érkezés attól is függ persze, hogy hány darabról lenne szó.
Bár igyekszünk itt a fórumon is válaszolni a kérdésekre, de ilyen esetekben célszerű közvetlenül az anyagbeszerzési osztályunkat hívni a hivatalos telefonszámunkon.

A futáros kiszolgálás a csomag összeállását követő nap folyamán szokott történni. Az idő rövidségére való tekintettel hétfőn első dolgod legyen megkeresni Török Istvánt (beszerzes [kukac] hestore.hu) ez ügyben.
(#) balux33 válasza Tocska hozzászólására (») Dec 17, 2011 /

Már írtam pénteken az e-mail címetekre de választ nem kaptam még.
Hát nem tudom szabad-e ezt itt de 4db ot rendeltem belőle és ahogy nézem most 3db van raktáron, a rendelésemből egyedül ez hiányzik.
Akkor most kell tennem valamit vagy ti már elküldtétek rá a rendelést?
Igazából az a 3db is elég lenne csak érne ide szerdáig, lehet még a rendelésen valamilyen módon módosítani?
(#) Moderátor hozzászólása balux33 hozzászólására (») Dec 17, 2011

Elolvastad?
Idézet:
„Az idő rövidségére való tekintettel hétfőn első dolgod legyen megkeresni Török Istvánt (beszerzes [kukac] hestore.hu) ez ügyben.”
(#) balux33 válasza (») Dec 17, 2011 /

Persze.
Csak én ebből:
Idézet:
„Csak úgy "érkezni" nem fog, mert nem fix raktári típus, tehát csak konkrét rendelésre jöhet.”
úgy értelmeztem , hogy most konkrét rendelésről van szó és arra várnak hogy megérkezzen és akkor indulhat a futárral.
Mindenesetre hétfőn felhívom őket és érdeklődök.
(#) pcroland hozzászólása Dec 17, 2011 /

Hello! Az ünnepi nyitva-tartás hova van kiírva? Nem találom sehol.
(#) Kastler hozzászólása Dec 18, 2011 /

Sziasztok! Csupán csak észrevétel ez a képen fekete a felirat szerint viszont piros banán aljzat, ez pedig úgyszintén de fordítva.
(#) 06smici hozzászólása Dec 18, 2011 /

Sziasztok

ez most lineáris vagy logaritmikus? A nevében logaritmikus van de a leírás már lineárist ír. Illetve sztereo-e, a képen mono van
(#) Tocska válasza Kastler hozzászólására (») Dec 18, 2011 /

Köszönjük az észrevételt. A fotó volt jó, az adatlap beltartalmát igazítottuk hozzá.
(#) Tocska válasza 06smici hozzászólására (») Dec 18, 2011 /

Köszi az észrevételt. Logos, a fotó pedig csak tájékoztató jellegű. Mivel kifutó típus, reméljük már nem sokáig szúrja a szemeket.
Következő: »»   77 / 172
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem