Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Itt! minden infót megtalálsz az akváriumomról.Én az álványt 13ból csináltam,bútorlapból van az egész.A 13ba beletartozik a tető anyaga is.Összeraktam majd ugráltam rajta egyet,hogy kibírja-e az akváriumot is.
Teszel fel fotót róla?
Teszek fel képet a "Másik mosópor"ról, izé ketyeréről is.
Kék halál biztos nem lesz rajta (fehérítő).
Az akvarista.hu-s albumomban láthatod az akvárium alatt.
Akinek nem inge... (annak a gatyája ). Bővebben: Link
Imádom ezt a fórumot, az esti humor forrása
Jóéjt mindenki!
De gondolom, elszaladtál a sarki ábécébe és lenyúltál egy méretnek megfelelő "kocka" dobozt, oszt beleburkoltad, majd mondtad a postásnak: Nyamájó?
Teljesen érthető. Képzeld el leejti a bringáról és futhat utána a lejtőn.
Sziasztok, nemtudotok valami módot , hogy ingeny lemagyarítsam a windows 7 ultimate (x64) em?
X86 ra találtam magyarító cab fájlt, de ez nem jó x64 hez :S
Miért nem szedel le egy alapból magyar win7-et? Nekem megvan a 32 és 64 bites is.
A hozzászólás módosítva: Okt 4, 2012
Hello
Ezt már próbáltad ? Vezérlőpult->Terület és nyelv->Nyelvek telepítése/eltávolítása
Nem csodálom, hogy meg akart vágni, ha már így megszívattad szegényt. Hisz' azt mindenki tudja, hogy ami kerek, azt vinni kell, ellenben ami szögletes, azt lehet gurítani is.
Sziasztok! Elég offtopik amit most kérdezek, kiváncsi vagyok a véleményetekre:
Szerintetek miért ilyen gyatra módon van pl. a TI IC-kre rányomva a név? Hozzáérek és lejön, alig lehet elolvasni. Nem értem ezt... Nektek nem kopik le a név?
Nem hinném hogy 1000 éves, most vettem őket. Több féle IC-t, TDA-kat is és azok is ugyan ezt csinálják. TDA7293-4 végighúzom az ujjamat a néven és "kifakul"...
Nem mindegy, hogy lejön vagy kifakul...
A "kifakulás" szerű jelenség attól is lehet, ha megérinted az IC-t, mert az ember keze általában kissé zsíros, hiába mosott frissen kezet. Ez okozza (szerintem), amit leírtál. A hozzászólás módosítva: Okt 5, 2012
|
Bejelentkezés
Hirdetés |