Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Itt! minden infót megtalálsz az akváriumomról.Én az álványt 13ból csináltam,bútorlapból van az egész.A 13ba beletartozik a tető anyaga is.Összeraktam majd ugráltam rajta egyet,hogy kibírja-e az akváriumot is.
![]()
Teszel fel fotót róla?
Teszek fel képet a "Másik mosópor"ról, izé ketyeréről is.
Kék halál biztos nem lesz rajta (fehérítő).
Az akvarista.hu-s albumomban láthatod az akvárium alatt.
Akinek nem inge... (annak a gatyája
![]()
Imádom ezt a fórumot, az esti humor forrása
![]() Jóéjt mindenki!
De gondolom, elszaladtál a sarki ábécébe és lenyúltál egy méretnek megfelelő "kocka" dobozt, oszt beleburkoltad, majd mondtad a postásnak: Nyamájó?
![]()
Teljesen érthető. Képzeld el leejti a bringáról és futhat utána a lejtőn.
![]()
Sziasztok, nemtudotok valami módot , hogy ingeny lemagyarítsam a windows 7 ultimate (x64) em?
X86 ra találtam magyarító cab fájlt, de ez nem jó x64 hez :S
Miért nem szedel le egy alapból magyar win7-et? Nekem megvan a 32 és 64 bites is.
A hozzászólás módosítva: Okt 4, 2012
Hello
Ezt már próbáltad ? Vezérlőpult->Terület és nyelv->Nyelvek telepítése/eltávolítása
Nem csodálom, hogy meg akart vágni, ha már így megszívattad szegényt. Hisz' azt mindenki tudja, hogy ami kerek, azt vinni kell, ellenben ami szögletes, azt lehet gurítani is.
![]()
Sziasztok! Elég offtopik amit most kérdezek, kiváncsi vagyok a véleményetekre:
Szerintetek miért ilyen gyatra módon van pl. a TI IC-kre rányomva a név? Hozzáérek és lejön, alig lehet elolvasni. Nem értem ezt... Nektek nem kopik le a név?
Nem hinném hogy 1000 éves, most vettem őket. Több féle IC-t, TDA-kat is és azok is ugyan ezt csinálják. TDA7293-4 végighúzom az ujjamat a néven és "kifakul"...
Nem mindegy, hogy lejön vagy kifakul...
![]() A "kifakulás" szerű jelenség attól is lehet, ha megérinted az IC-t, mert az ember keze általában kissé zsíros, hiába mosott frissen kezet. Ez okozza (szerintem), amit leírtál. A hozzászólás módosítva: Okt 5, 2012
|
Bejelentkezés
Hirdetés |