Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Lapozás: OK   3615 / 3615
(#) Landsmann válasza Baxi hozzászólására (») 8:08 /

Valamennyit biztos lapul az évek alatt, de az szerintem szemmel nem mérhető, hacsak nincs igen gyakran a maximális terhelésig pakolva.
(#) Baxi válasza Landsmann hozzászólására (») 8:39 /

Én is ettől tartok, hogy ez így maradt és rugó csere lesz a vége
bosszantó ez, egy éve ugyanezt a rugót bele raktam egy ugyanilyen kocsiba , mindkettő saját (Renault lagunaII). Most utolérte ezt a rugót is a 20 év s a elhasználódás. Kicserélem s jóval magasabb lett a hasmagassága a kocsinak. Minden hitvány már
(#) nagym6 válasza Baxi hozzászólására (») 9:44 /

Lehet nem magasabb új rugóval, csak már a lesüllyedt állapotot szoktad meg. Egy darabig nem lesz alacsonyabb.
(#) Baxi válasza nagym6 hozzászólására (») 9:47 /

Szia, két egyforma kocsi van. Az egyikbe tavaly raktam ugyanezt a típusú/számú rúgott. Most lefényképeztem, ua. a gumi,felni stb. Nem értem.
A hozzászólás módosítva: 9:48
(#) bbb válasza Baxi hozzászólására (») 10:03 /

Az elkeserítő hírem, hogy a második kép (ahol magasabb) van közelebb a normális állapothoz. Az első képen a kezed alig tudod betenni a sárvédő és a gumi közé, rugózáskor nem szokott beleérni? Menet közben nem szoktál időnként surrogó hangot hallani?
(#) Baxi válasza bbb hozzászólására (») 10:27 /

Szia, nem vettem olyat észre. Sárvédő mögött/bent azért még bőségesen van hely (~ 10-13cm).
(#) Jonni válasza Baxi hozzászólására (») 10:36 /

Ha jóminőségű a rugó, akkor az még hosszú évek múlva is megtartja a méretét. Ha mégis deforálódna akkor csak miliméterekről beszélünk nem 5 centiről.
(#) Jonni válasza bbb hozzászólására (») 10:40 /

Idézet:
„a második kép (ahol magasabb) van közelebb a normális állapothoz.”

Nekem is ez a gyanum.
(#) Jonni válasza Baxi hozzászólására (») 10:49 /

Idézet:
„Szia, két egyforma kocsi van. Az egyikbe tavaly raktam ugyanezt a típusú/számú rúgott. Most lefényképeztem, ua. a gumi,felni stb. Nem értem.”

Ugyanakkora a kerék is meg a gumik is a kocsikon? (pl: 195/55 R15 ?) Ha kész van a csere érdemes elvinni futóműveshez, mert fútóműjavitás után nem biztos hogy megmaradt a kerékösszetartás . Ha nem futnak jól a kerekek akkor jobb esetben csak a gumik kopnak félre , rosszabb esetben baleset lehet belőle.
(#) Baxi válasza Jonni hozzászólására (») 11:11 /

Szia, igen minden egyforma, gumi, felni, kocsi
Kérek összetartást nem szedtem szét, max a dőlés mászhatott el, amin úgyse tudnak állítani, mondhatni fix.
Következő: »»   3615 / 3615
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem