Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Valamennyit biztos lapul az évek alatt, de az szerintem szemmel nem mérhető, hacsak nincs igen gyakran a maximális terhelésig pakolva.
Én is ettől tartok, hogy ez így maradt és rugó csere lesz a vége
![]() bosszantó ez, egy éve ugyanezt a rugót bele raktam egy ugyanilyen kocsiba , mindkettő saját (Renault lagunaII). Most utolérte ezt a rugót is a 20 év s a elhasználódás. Kicserélem s jóval magasabb lett a hasmagassága a kocsinak. Minden hitvány már ![]()
Lehet nem magasabb új rugóval, csak már a lesüllyedt állapotot szoktad meg. Egy darabig nem lesz alacsonyabb.
Szia, két egyforma kocsi van. Az egyikbe tavaly raktam ugyanezt a típusú/számú rúgott. Most lefényképeztem, ua. a gumi,felni stb. Nem értem.
A hozzászólás módosítva: 9:48
Az elkeserítő hírem, hogy a második kép (ahol magasabb) van közelebb a normális állapothoz. Az első képen a kezed alig tudod betenni a sárvédő és a gumi közé, rugózáskor nem szokott beleérni? Menet közben nem szoktál időnként surrogó hangot hallani?
Szia, nem vettem olyat észre. Sárvédő mögött/bent azért még bőségesen van hely (~ 10-13cm).
Ha jóminőségű a rugó, akkor az még hosszú évek múlva is megtartja a méretét. Ha mégis deforálódna akkor csak miliméterekről beszélünk nem 5 centiről.
Idézet: „a második kép (ahol magasabb) van közelebb a normális állapothoz.” Nekem is ez a gyanum. Idézet: „Szia, két egyforma kocsi van. Az egyikbe tavaly raktam ugyanezt a típusú/számú rúgott. Most lefényképeztem, ua. a gumi,felni stb. Nem értem.” Ugyanakkora a kerék is meg a gumik is a kocsikon? (pl: 195/55 R15 ?) Ha kész van a csere érdemes elvinni futóműveshez, mert fútóműjavitás után nem biztos hogy megmaradt a kerékösszetartás . Ha nem futnak jól a kerekek akkor jobb esetben csak a gumik kopnak félre , rosszabb esetben baleset lehet belőle.
Szia, igen minden egyforma, gumi, felni, kocsi
Kérek összetartást nem szedtem szét, max a dőlés mászhatott el, amin úgyse tudnak állítani, mondhatni fix.
E-közműre belépsz lakosságival és ügyfélkapu+-al, ott a térképes nézetben rámész az alaptérképnél, hogy a földrészletet és a helyrajzi számokat is jelenítse meg. Műholdképről kitalálod, hogy melyik terület is lehet az... aztán a földhivatali portálon meg lekéred a teljes tulajdoni lapot a hrsz alapján. Innen már lesznek neveid is, de elérhetőséget és címet nem fogsz tudni, szerintem azt egyik hivatalban sem fogják neked alapesetben kiadni.
Közműtérkép A hozzászólás módosítva: 12:40
|
Bejelentkezés
Hirdetés |