Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Zenegép játékgép, készítése javítása
Először Clone és azt áttenni másik gépbe, nem az eredetit elsz...ni.
Szia! Ezen még Windows van vagy már Linux?
Szia Brown!
Win xp van rajta. Már próbáltam klólozni a winyót, de nem megy a progi a másik géppel sajnos. Valami más megoldást kell keresnem Esetleg egyéb ötletek? Nagyon sokat segítenétek! Köszi előre is mindent! Üdv:Reity A hozzászólás módosítva: Dec 16, 2012
Fel kell turbózni az eredeti gépet, kell még RAM-ot pakolni bele vagy már tele raktad zenével és azért lassú és lehet, hogy lassú lenne egy gyorsabb géppel is mert a program nem bírja kezelni a sok zenét vagy nagyméretűek a boritók és azért lassú mert át kell méreteznie a programnak.
Sziasztok!
Ismerősöm is beszerzett egy zenegépet. Brown Mester szoftvere rá. Megy is gyönyörűen. A bökkenő, hogy nem vezérli a gombokat. mint kiderült ez a billentyűzet ps2 portján csatlakozik, van benne egy német őskori billentyűzet, ráforrasztva a vezérlőgombok csatlakozó kábelei. A linuxos viszont PIC-en, soros porton keresztül kommunikál. Musicbox gép. Nem tudom melyik lenne egyszerűbb, lehet-e egyáltalán: 1, linux programban átállítani a vezérlést Pic-ről ps2-re 2, Pic beszerzése, beszerelése 3, esetleg más ötlet?
Amit elfelejtettem: Win98 betölt, automatikusan indult egy MP3MusicBox nevű program.
Heló.Az lenne a kérdésem hogy van itthon egy állítólag játékgép alaplap (Herber pluto 5)és amikor bekapcsolom akkor először elkezd világítani a run-led,bekapcsolja a monitort,legvégül pedig csak villog a run led és semmi kép,de a monitort bekapcsolva tartja.Szerintetek ezzel lehet valamit kezdeni vagy hogy eggyáltalán játékgép alaplap ez?A válaszokat előre is köszönöm.
Vissza kell rakni az eredeti programot és gyönyörűen fog menni, nem értem minek raktál rá más programot, pedig nagyon jól tudod, hogy a Music Line program a pic-n keresztül kommunikál, a linuxban a vezérlést át nem állítood abban biztos vagyok, legfeljebb ha írsz hozzá programot, pic-t beszerzed és beszereled és honnan szülöd meg a tartalmát.
640x480 a felbontása és annak megfelelő sz.ar képe van?
Visszaraktam, működteti. Amikor meggondolja magát, kiírja,hogy: Nem sikerült a zeneszámot betölteni. Ekkor kihúz, bedug, megy amíg a win98 össze nem omlik.
Amelyik zeneszámot nem tudja betölteni az hibás, ki kell cserélni.
Érdekes, mert látszólag idv1 és idv2 is kell neki, kiolvassa, mutatja is, egyformán van kitöltve mégis kiírja, hogy a zeneszámot nem lehet betölteni.
Valami egyedi szoftver lehet.
Azt mondtad informatikát oktatsz amihez én tök hülye vagyok, mégis olyan érdekes dolgokat mondasz. Az nem lehet, hogy a fájl sérült? Biztos, hogy kell neki az id3 tag, nem lehet, hogy fájl névből olvassa ki a szám nevét.
ID- ből olvas. Ezzel nem is lenne baj, megoldódott. A negyobb baj, hogy billentyűzetre lett kötve a vezérlő. Az enter gomb bemondta az unalmast, szereztem egy másokat, ráforrasztottam a vezérlő lábaira, de nem működik. Ezek a régiek még szép naggyal szereltek, lehet forrasztgatni.
Mi lesz vele, nem tudom.
Mi a fájl neve a zeneszámoknak? Általában két enter van miért nem forrasztottad át a másikra és azt sem biztos, hogy a billentyűzet entere rossz, a nyomógomb mikro kapcsolója jó?
Kapcsolót kicseréltük. Forrasztani csak a vezérlőre lehet, a billentyűzeten hiába van két enter, mindkettő ugyan oda küldi a jelet.
Beletettem egy új billentyűt, fel a tetejére. 2-es számokat nyomkodva mintha 100Ft-osat dobnának, nyilak, enter megy. Otthon nem számít, ha lesz kedvem, idegzetem, tavaszra valamit bütykölök. A linuxos pic megoldás stabilabb, de nincs alkatrész, a win98 ps2 könnyebb, de sokkal kevésbé stabil.
Mit jelent az, hogy forrasztani csak a vezérlőre lehet? Van egy szétszedett billentyűzet panel arra kell a vezetékeket forrasztani. Az a jó ha mindkettő oda küldi a jelet, mert van olyan program amelyik numerikus számokat használ annál hiába használod a másik számot. Nem írtad, hogy mi a fájlnév a zeneszámoknál, csak határozottan állítod, hogy id3 tagot használja. Pic megoldás stabilabb szerinted és mi van ha a pic elszáll, billentyűzet meg úgyis van aki ezzel foglalkozik csat szétkapja és ráforrasztja a vezetéket. Tudsz pic-t programozni és azt a más által írt program használja is? Maradjunk annyiban a Linux fájl rendszere jobb a Fat32-nél semmi köze a ps2-höz vagy pic-hez. Emlékszel mennyit kínlódtál egy id3 tag kitöltésével és lehet a mai napig nem tudod a megoldást. Tegyél bele egy érintőképernyős monitort és rakd fel SKjukebox programot.
A billentyűzetben van /régiben/ szép nagy vezérlő, ez forrasztható, a fóliapanel nem. Az újakban kis kerek, nem hozzáférhető, más logika szerint működik. Nem a gombokhoz kell forrasztani, oda fólia mivolta miatt nem is lehet. Id tagokkal nem küszködök, 10 cd-ből 1 nem jó, a tulaj lecseréli vagy nem nem számít. ps2-n a billentyűzet csatlakozást értettem, az a hagyományos kis kerek.
Sajnos minden gyártó -állítólag- más elrendezést használ, ezt ki kell méricskélni. /én nem fogom/ Amennyiben ez kihelyezett gép lenne, működő pénzbedobóval, stabil, megbízhatóan működő, programozott távirányítóval akkor hozzád irányítanám, megbeszélnétek a részleteket. Számítógépből szilveszterre most is alakítottam zenegépet, az általad ajánlott jukebox tökéletes. Billentyűzetet tudsz forrasztani?
Szét kell szedni a billentyűzetet és a benne lévő nyákon a kis rézlábakra kell forrasztani, a fólia vezető sávokra nem tudsz. A régi billentyűzet ugyan úgy működik mint az új. Általában mindenki más billentyűzet kiosztást használ, soros vezérlésnél is ez a helyzet, egyedül a Sub Bass és a Music Line kompatibilis, mert utóbbi az előzőből csinálta.
Sziasztok!
Valaki segitsen! Helló! És van nekem egy Music Box zenegépem,de sajna össze omlott a windows,már mint a linux.Sajna elment az összes szám és minden program is.Azt szeretném kérdezni,hogy van e kis rendszerű linux,és kellene a zenegép progi+érme vizsgáló van a gépben de ahhoz külön kell a program,ami a zenegépen van vagy csak fel telepited a zenegép programot! > 3. nyomógomb vezérlő > 4. érmevizsgáló > 5. távvezérlés > Ez mind müködni fog nekem? > Köszi > Boldog Új évet!
Szia! Te még a szilveszter hatása alatt? Ennyi zagyvaságot rég olvastam, próbáld meg egyszerűen, érthetően megfogalmazni. Kiszűrjük a problémádat, de jó lenne tőled megtudni.
Szia!
Linux!
A gép átalakítása nélkül, hogy minden funkciója tökéletesen működjön nem lehet másik programot felrakni. A Vaterán többen árulnak ilyen vagy ehhez hasonló gépet ott vedd fel a kapcsolatot valakivel, valószínű, hogy meglesz a program valakinek, ha nem akkor kérned kellene egy működő gép winchesteréről egy másolat, tökéletes egy dvd lemezre.
A program telepítve van és nem tudom másik gépre átrakni mert hiányzik a telepítő!
A gombok a billentyűzet elektronikára van kötve! Az a baj hogy sehol nem találok olyan programot amit be lehetne állítani!Programozó ismerős meg nincs!
Miért kell újratelepíteni, rakd a Windows rendbe vagy írd felül akár Win 98-l.
A zenegép programoknál még ha mindkettő bill. elektronikáról kezeli a gombokat akkor is más a bil. kiosztás.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |