Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Zenegép játékgép, készítése javítása
Lapozás: OK   5 / 13
(#) Brown válasza mugab hozzászólására (») Dec 15, 2012 /
 
Először Clone és azt áttenni másik gépbe, nem az eredetit elsz...ni.
(#) Brown válasza reity hozzászólására (») Dec 15, 2012 /
 
Szia! Ezen még Windows van vagy már Linux?
(#) reity válasza Brown hozzászólására (») Dec 15, 2012 /
 
Szia Brown!

Win xp van rajta. Már próbáltam klólozni a winyót, de nem megy a progi a másik géppel sajnos. Valami más megoldást kell keresnem
Esetleg egyéb ötletek? Nagyon sokat segítenétek! Köszi előre is mindent!
Üdv:Reity
A hozzászólás módosítva: Dec 16, 2012
(#) Brown válasza reity hozzászólására (») Dec 16, 2012 /
 
Fel kell turbózni az eredeti gépet, kell még RAM-ot pakolni bele vagy már tele raktad zenével és azért lassú és lehet, hogy lassú lenne egy gyorsabb géppel is mert a program nem bírja kezelni a sok zenét vagy nagyméretűek a boritók és azért lassú mert át kell méreteznie a programnak.
(#) szikszair hozzászólása Dec 18, 2012 /
 
Sziasztok!
Ismerősöm is beszerzett egy zenegépet. Brown Mester szoftvere rá. Megy is gyönyörűen. A bökkenő, hogy nem vezérli a gombokat. mint kiderült ez a billentyűzet ps2 portján csatlakozik, van benne egy német őskori billentyűzet, ráforrasztva a vezérlőgombok csatlakozó kábelei.
A linuxos viszont PIC-en, soros porton keresztül kommunikál. Musicbox gép.
Nem tudom melyik lenne egyszerűbb, lehet-e egyáltalán:
1, linux programban átállítani a vezérlést Pic-ről ps2-re
2, Pic beszerzése, beszerelése
3, esetleg más ötlet?
(#) szikszair hozzászólása Dec 18, 2012 /
 
Amit elfelejtettem: Win98 betölt, automatikusan indult egy MP3MusicBox nevű program.
(#) szikorapéter hozzászólása Dec 18, 2012 /
 
Heló.Az lenne a kérdésem hogy van itthon egy állítólag játékgép alaplap (Herber pluto 5)és amikor bekapcsolom akkor először elkezd világítani a run-led,bekapcsolja a monitort,legvégül pedig csak villog a run led és semmi kép,de a monitort bekapcsolva tartja.Szerintetek ezzel lehet valamit kezdeni vagy hogy eggyáltalán játékgép alaplap ez?A válaszokat előre is köszönöm.
(#) Brown válasza szikszair hozzászólására (») Dec 18, 2012 /
 
Vissza kell rakni az eredeti programot és gyönyörűen fog menni, nem értem minek raktál rá más programot, pedig nagyon jól tudod, hogy a Music Line program a pic-n keresztül kommunikál, a linuxban a vezérlést át nem állítood abban biztos vagyok, legfeljebb ha írsz hozzá programot, pic-t beszerzed és beszereled és honnan szülöd meg a tartalmát.
(#) Brown válasza szikszair hozzászólására (») Dec 18, 2012 /
 
640x480 a felbontása és annak megfelelő sz.ar képe van?
(#) szikszair hozzászólása Dec 18, 2012 /
 
Visszaraktam, működteti. Amikor meggondolja magát, kiírja,hogy: Nem sikerült a zeneszámot betölteni. Ekkor kihúz, bedug, megy amíg a win98 össze nem omlik.
(#) Brown válasza szikszair hozzászólására (») Dec 19, 2012 /
 
Amelyik zeneszámot nem tudja betölteni az hibás, ki kell cserélni.
(#) szikszair hozzászólása Dec 21, 2012 /
 
Érdekes, mert látszólag idv1 és idv2 is kell neki, kiolvassa, mutatja is, egyformán van kitöltve mégis kiírja, hogy a zeneszámot nem lehet betölteni.
Valami egyedi szoftver lehet.
(#) Brown válasza szikszair hozzászólására (») Dec 21, 2012 /
 
Azt mondtad informatikát oktatsz amihez én tök hülye vagyok, mégis olyan érdekes dolgokat mondasz. Az nem lehet, hogy a fájl sérült? Biztos, hogy kell neki az id3 tag, nem lehet, hogy fájl névből olvassa ki a szám nevét.
(#) szikszair hozzászólása Dec 22, 2012 /
 
ID- ből olvas. Ezzel nem is lenne baj, megoldódott. A negyobb baj, hogy billentyűzetre lett kötve a vezérlő. Az enter gomb bemondta az unalmast, szereztem egy másokat, ráforrasztottam a vezérlő lábaira, de nem működik. Ezek a régiek még szép naggyal szereltek, lehet forrasztgatni.
Mi lesz vele, nem tudom.
(#) Brown válasza szikszair hozzászólására (») Dec 23, 2012 /
 
Mi a fájl neve a zeneszámoknak? Általában két enter van miért nem forrasztottad át a másikra és azt sem biztos, hogy a billentyűzet entere rossz, a nyomógomb mikro kapcsolója jó?
(#) szikszair hozzászólása Dec 23, 2012 /
 
Kapcsolót kicseréltük. Forrasztani csak a vezérlőre lehet, a billentyűzeten hiába van két enter, mindkettő ugyan oda küldi a jelet.
Beletettem egy új billentyűt, fel a tetejére.
2-es számokat nyomkodva mintha 100Ft-osat dobnának, nyilak, enter megy. Otthon nem számít, ha lesz kedvem, idegzetem, tavaszra valamit bütykölök.
A linuxos pic megoldás stabilabb, de nincs alkatrész, a win98 ps2 könnyebb, de sokkal kevésbé stabil.
(#) szikszair hozzászólása Dec 23, 2012 /
 
Ki, milyen megoldást csinálna?
(#) Brown válasza szikszair hozzászólására (») Dec 23, 2012 /
 
Mit jelent az, hogy forrasztani csak a vezérlőre lehet? Van egy szétszedett billentyűzet panel arra kell a vezetékeket forrasztani. Az a jó ha mindkettő oda küldi a jelet, mert van olyan program amelyik numerikus számokat használ annál hiába használod a másik számot. Nem írtad, hogy mi a fájlnév a zeneszámoknál, csak határozottan állítod, hogy id3 tagot használja. Pic megoldás stabilabb szerinted és mi van ha a pic elszáll, billentyűzet meg úgyis van aki ezzel foglalkozik csat szétkapja és ráforrasztja a vezetéket. Tudsz pic-t programozni és azt a más által írt program használja is? Maradjunk annyiban a Linux fájl rendszere jobb a Fat32-nél semmi köze a ps2-höz vagy pic-hez. Emlékszel mennyit kínlódtál egy id3 tag kitöltésével és lehet a mai napig nem tudod a megoldást. Tegyél bele egy érintőképernyős monitort és rakd fel SKjukebox programot.
(#) szikszair hozzászólása Dec 23, 2012 /
 
A billentyűzetben van /régiben/ szép nagy vezérlő, ez forrasztható, a fóliapanel nem. Az újakban kis kerek, nem hozzáférhető, más logika szerint működik. Nem a gombokhoz kell forrasztani, oda fólia mivolta miatt nem is lehet. Id tagokkal nem küszködök, 10 cd-ből 1 nem jó, a tulaj lecseréli vagy nem nem számít. ps2-n a billentyűzet csatlakozást értettem, az a hagyományos kis kerek.
Sajnos minden gyártó -állítólag- más elrendezést használ, ezt ki kell méricskélni. /én nem fogom/
Amennyiben ez kihelyezett gép lenne, működő pénzbedobóval, stabil, megbízhatóan működő, programozott távirányítóval akkor hozzád irányítanám, megbeszélnétek a részleteket.
Számítógépből szilveszterre most is alakítottam zenegépet, az általad ajánlott jukebox tökéletes.
Billentyűzetet tudsz forrasztani?
(#) Brown válasza szikszair hozzászólására (») Dec 25, 2012 /
 
Szét kell szedni a billentyűzetet és a benne lévő nyákon a kis rézlábakra kell forrasztani, a fólia vezető sávokra nem tudsz. A régi billentyűzet ugyan úgy működik mint az új. Általában mindenki más billentyűzet kiosztást használ, soros vezérlésnél is ez a helyzet, egyedül a Sub Bass és a Music Line kompatibilis, mert utóbbi az előzőből csinálta.
(#) baloghzsozso hozzászólása Jan 8, 2013 /
 
Sziasztok!
Valaki segitsen!
Helló!

És van nekem egy Music Box zenegépem,de sajna össze omlott a windows,már mint a linux.Sajna elment az összes szám és minden program is.Azt szeretném kérdezni,hogy van e kis rendszerű linux,és kellene a zenegép progi+érme vizsgáló van a gépben de ahhoz külön kell a program,ami a zenegépen van vagy csak fel telepited a zenegép programot!
> 3. nyomógomb vezérlő
> 4. érmevizsgáló
> 5. távvezérlés
> Ez mind müködni fog nekem?
> Köszi
> Boldog Új évet!

zenegép.jpg
    
(#) Brown válasza baloghzsozso hozzászólására (») Jan 8, 2013 /
 
Szia! Te még a szilveszter hatása alatt? Ennyi zagyvaságot rég olvastam, próbáld meg egyszerűen, érthetően megfogalmazni. Kiszűrjük a problémádat, de jó lenne tőled megtudni.
(#) szikszair hozzászólása Jan 8, 2013 /
 
Sziasztok!
Windows vagy Linux?
(#) baloghzsozso hozzászólása Jan 8, 2013 /
 
Szia!
Linux!
(#) Brown válasza baloghzsozso hozzászólására (») Jan 9, 2013 /
 
A gép átalakítása nélkül, hogy minden funkciója tökéletesen működjön nem lehet másik programot felrakni. A Vaterán többen árulnak ilyen vagy ehhez hasonló gépet ott vedd fel a kapcsolatot valakivel, valószínű, hogy meglesz a program valakinek, ha nem akkor kérned kellene egy működő gép winchesteréről egy másolat, tökéletes egy dvd lemezre.
(#) Brown válasza baloghzsozso hozzászólására (») Jan 9, 2013 /
 
(#) frjoe válasza Brown hozzászólására (») Jan 14, 2013 /
 
A program telepítve van és nem tudom másik gépre átrakni mert hiányzik a telepítő!
A gombok a billentyűzet elektronikára van kötve!
Az a baj hogy sehol nem találok olyan programot amit be lehetne állítani!Programozó ismerős meg nincs!
(#) Brown válasza frjoe hozzászólására (») Jan 14, 2013 /
 
Miért kell újratelepíteni, rakd a Windows rendbe vagy írd felül akár Win 98-l.
(#) Brown válasza frjoe hozzászólására (») Jan 14, 2013 /
 
A zenegép programoknál még ha mindkettő bill. elektronikáról kezeli a gombokat akkor is más a bil. kiosztás.
(#) frjoe válasza Brown hozzászólására (») Jan 16, 2013 /
 
Nagyon köszönöm a segítségedet.Kipróbálom.
Jó lett volna egy hasonló program h ha akarnám akkor ki tudjam cserélni a gépet és amikor akarom újratelepíthetném a rendszert.A bill kiosztás mindegy lett volna azt átvariálnám!
Köszi még egyszer!
Következő: »»   5 / 13
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem