Fórum témák
» Több friss téma |
Tisztelt felhasználók!
Kéretik a politikai és egyéb felekezeti ill, obszcén viccek bemásolását mellőzni szíveskedjetek.
Itt egy remélem mókás írás, amit saját tapasztalatok alapján írtam, hogy mások ne essenek az én hibáimba.
a csillagkapu engem is érdekel annyit tudok róla, hogy kell egy függőleges kör alakú medence
tul rövid csak 64 karakter Bővebben: Link
Pár formátumba(.doc, .html, .pdf) áttettem. Itt van az eredeti is.
Igen, igen. Ez tényleg így van! Csak függőleges vizet nem tudtam venni bele. A kísérleteim során rájöttem, hogyha nem fűrészelem ki a függőleges medence alját akkor az kvázi stabil íriszként működik.
Egyébként célszerű beépíteni a medence köré egy nagyobb medencét és akkor lehet vele tárcsázni is. A szomszéd Józsival pörgettük, még a nyáron... (ja, és nincs benne PIC!)
"és nincs benne PIC!" Tamogatom; NINCS benne PIC! Egy 555 -os van benne es annak is csak ket laba van bekotve, a tobbi tok folosleges; sem kondi sem ellenallas,.. A 3-as labrol a negyszogjelek attpattannak telepatikusan a csillagkapu, ill medencenek alcazott kutyuhoz, es a bittek forgatjak ill. leptetik a rendszert,.. Ez mind helyettesitheto egy soviet vagy naci tarcsazos lehallgatos tegergetos-aramfejlesztos telefonnal,.. Kep alabb csatolva; ha valaki neki akar kezdeni akkor csak olyan 555 -ost vegyen aminek csak ket laba van es biteket dobigal a 3 -as laban a csillagkapu fele,.. A lomexben jeldobalo 555 -os kent vagy bittszoro -kent ismeretes,.. Sok sikert az utanepiteshez!
komoly
A singularis genitivus sosem egyezik meg a pluralis genitivussal, kivéve, ha a szó egy singularis pluralis szó.
Ez elég tudományosan hangzott, de semmi értele. Ha a helyesírásra nem figyelnék, akkor a latintanárom szívbajt kepna, és idegbajjal vinnék be a kórházba.
én csak két műveleti erősítős szuperkondenzátor kapcsolási rajzot tudok :p
Rendeltem ilyen bitdobálos 555-öst. Kiváncsi vagyok, hogy fog-e működni...? (a lyukak gyárilag rajta vannak-ergo a tárcsázás meg van oldva!)
555
Es tutty 2laba van, csak nemtom forraszthato-e?! Ha nem akkor a LeoKoplasz megtartja
Az elso tesztnel a medencebe majd belevessuk Amerikat, h ne legyenek nagy vesztesegek! Ha majd mukodik akkor eladjuk BinLadennek,.. Vagy hanem felvaltsuk azt a mondast, miszerint, Szaddam ledobta az Atomot A HE feltalalta a bitdobalo idoutazo gepet,..
Már elnézést,de amihez nemértesz ahoz ne szoljál hozzá OK????!!!!
Nem szimpla hanem dupla deflektor, a szingularitást pedig nem nyitjuk hanem leválasztjuk, és nem delta hanem gamma az a kvadráns, ja és tudhatnád /Boldika is mogmondta/ PIC nélkül SEMMIKÉP nem megy. :nevetes1:
Persze, hogy forrasztható! És ólommentes is!
(nem látszik a képen, hogy műhanyag?)
Én meg azt kívánom neked, hogy hétvégén csak leolagyökérpörköltet egyél egész nap és közben egy vulkáni meséljen vicceket! Simogassa meg egy borg az okos kis buksidat. Ja, és miközben vizsgál a doktor, fagyjon le a vindóza!
ja, és PIC nélkül! Hányszor mondjam, hogy nincs picégetőm és nem tudok porgrammot írni és, hogy nics hozzá ic foglalatom! :bohoc:
"Tudod, épp egy elektrosokkoló készüléket készítettem akkumlátorból, egy kondenzátorból és a kapcsolóból" Erre kíváncsi lennék.......
amugy azt csipem hogy a holnapon az elején 1990 van, az alján 1994 január, és a legalján egy hivatkozásnál ahol ugyanez található (azaz itt) már 96ot írnak... lehet hogy tudott valamit a csávó és tényleg időtutazott?????
Jajj, már eltelt az egymillió év és a google a nagy számítógép? Na, megyek, megetetem az egereimet... (aztán lehet, kapok tőlük egy szép bolygót)
Jah vagy ugy, olommentes,..
Amgy nekem van egy Commodor -om, meg egy tobb billio dollaros PIC egetom ami egeti az Amtelt a microChip de meg az Intel markat is, neha ha kedve van megsuti az AMD -t is!!! De a PIC! Na az okozza a galibat! Csak 8 labu IC foglalat kettyintheto az egetohoz es a Commodore azt irja ki, h ilyen keves tarhellyel rendelkezo PIC -et nem tud beegetni, a teljes merevlemez tartalma raferne 1bit -re! Es Megjgyzeskent: azt irja, h kar pazarolni! Ezen kiakadtam! Segiccsetek mit csinaljak? Tergobito is jo lenne a csillagkapu projekthez! Ami Top Szeker, azt irja a doszaron, amgy; NASA projekt!
Nalátod! Ezek a hájtek modern cuccok! Mindent tudnak csak azt nem amit kéne. Ilyen volt egy phillips dévédé lejáccó is, semmit se olvasott, csak nagy ritkán pár formátumot, a legtöbb formátumot nem is támogatta, erre a nóném meg úgy olvasta a dvdt, mintha az "élete" múlott volna rajta! Kérd meg a NASA embereit, hogy fejlesszenek rádszabott PIC égetőt, ami még az 555-ös IC-t is felprogramozza. Tuti van nekik ilyen, csak nem reklámozzák
Nekem is volt egy CD-Rom -om amit eladtam 8db Asus DVD-RW -ert! Es tudod mit tudott? 4x -es volt! Es ez nem csak az olvasasi sebesseget jelentette, hanem azt is, h csak a Track 4 -et olvasta az audio lemezrol! Az mp3 lemeznel pedig azt jelentette, h 4x megporgeti a lemezt es kiadja! Az adat lemeznel pedig miko beraktad megporgette es ha mar porgott 4-et es utana akartad kivenni nem engedte csak ha benyultal neki egy csavarhuzoval,..
Ui; psssszt! A Top Szeker azt jelenti, h teljesen legalis! Szabadon terjesztheto! Hacker mondas; az informacio szabadsagra vagyik
Csak nehogy a Vogonok szétszedjék!
Viszlát, és kösz a halakat!
vicsys-
szóval továbbfejlesztve az ötletet, mikor télen befagy a balcsi kell vágni egy nagy kört láncfűrésszel , jó lesz a függőleges eltérítésű medence helyett , és tárcsázáskor egy kifordított mikró kiolvasztaná és megnyílna az átjáró , igaz eccerhasználatos ! :yes:
Egy kis szépirodalom: Szétszabdalta ( e-mese ).
HIHIHI Tök jó
Ezt azért elég nehéz megfejteni: Bővebben: Link
csütörtökön poénkodtunk a munkahelyemen azzal az utolsó oldalas internet üzenettel , pénteken mikor felkeltem itthon , bekapcsoltam a gépem és nem volt net :eek2: , bent a munkahelyemen sem volt mindenkinek ráfagyott a mosoly az arcára mikor a telómmal próbálkoztam és azzal sem sikerült , délután egykor lett net , már mindenki telefonált ismerőseinek ,hogy náluk van-e , volt ! csak nálunk nem ! Borzasztó volt , hogy nem tudtam megnézni egy adatlapot sem meg semmit !!! :yes:
Hali
Keresek egy videot..... tegnap láttam a youtube-on. Sajna nem emlékszek, hogy mi volt a címe és nem volt időm végignézni, de amit láttam belőle attól hülyére röhögtem magam...... Egy pár villanyszerelő bénázik sötétben, az egyiket meg is b**a az áram, össze vissza káromkodnak. Nem tudná valaki elküldeni a linkjét, mert nem találom előre is köszi
ez a videó a projektor házilag témába elmenne: Bővebben: Link
|
Bejelentkezés
Hirdetés |