Fórum témák
» Több friss téma |
Tisztelt felhasználók!
Kéretik a politikai és egyéb felekezeti ill, obszcén viccek bemásolását mellőzni szíveskedjetek.
Hogy nyúlkál az asztal alá . Az a kérdés hogy honnantudja a gyertya hogy ö a pozitív vagy a negatív
Ha már ijen videót dobok össze a nép bolondítására a középen megcsapolt krokodilos drototnak egy pedálon keresztül adom a delejt
OFF
Nekem jobb ötletem van: 1gyertyába beleöntenék elemet +2db alufóliagalacsit, hogy legyen mibe beleszúrni a szöget. Ezt minden oldalról lehetne filmezni, nem kellene az asztal alá nyúlkáni. Ráadásul ki lehetne egészíteni egy fototranzisztorral is, így tényleg akkor adna ki áramot ha a gyrtya ég /első gondolatom egy tekercs volt, és az asztal alá elektromágnes, de az elem egyszerűbb/ ON
Szerintem abban a pillanatban, mikor bemágnesezi a szeget, ott egy vágás és nem látjuk az asztalt. Ekkor csinál egy kis turpisságot a gyergyákkal.
Ja tudom , valamelyik topcban már linkelték ezt a videót, ott azt is leírták, hogy pontosan hol a vágás. Az én verziómnál nem kell vágás és nem kell a képből kinyúló vezeték sem! Ha lesz időm lehet hogy megcsinálom
Sziasztok ! itt a vég !!!
Bővebben: Link
nooormááális ??? Bővebben: Link
En is igy nyomtam vmiko,.. Csak nem ilyen magassan es persze nem az uton amgy siraly a csako!
pizzafutár motorjára írva: Vigyázz! ha elütsz, valaki éhenhal...
Ez meg is sz*vatott
..azert van benne nemi igazsag..
Ez eszmeletlen; beteszem Home-Page -nak ;o)) s lehet Apr1-en beteszem a munkasoknak is ;o))
Állitólag megtörtént...
A Vád Tanuja Egy ügyvédnek sosem szabad megkérdeznie a tanút, ha nincs felkészülve a válaszra. Egy kis faluban zajló perben az ügyész behívta elso tanúját, egy idős nagymamát. Odalépett a tanúhoz és megkérdezte tole: - Takács néni, ismer engem? Mire a hölgy: - Persze hogy ismerlek. Gyerekkorod óta ismerlek, és mondhatom, kiábrándultam beloled. Hazudsz, csalod a feleségedet, befolyásolod az embereket, rágalmazod őket a hátuk mögött. Nagy embernek hiszed magad, miközben annyi eszed sincs, mint egy utcaseprőnek. Igen, persze hogy ismerlek. Az ügyésznek tátva maradt a szája, azt sem tudta, köpjön vagy nyeljen. Némi gondolkodás után a terem másik végébe mutatott és megkérdezte: - Takács néni, ismeri a védoügyvédet? - Hát persze. A védoügyvédet is gyerekkora óta ismerem. Gyenge jellem, italos természetu, senkivel sem tud normális kapcsolatot teremteni és mint ügyvéd egyike a legrosszabbaknak az országban. Hogy el ne felejtsem, ő is csalja a feleségét méghozzá három novel, az egyik a maga felesége, ügyész úr... Igen, ismerem. A védoügyvéd sokkot kapott. Erre a bíró magához kérte az ügyészt és az ügyvédet, és nagyon halkan így szólt hozzájuk: - Ha bármelyikük megkérdezi a hölgytol, hogy ismer-e engem, esküszöm, hogy börtönben fog megrohadni
tnx
--- * A honlapon szereplő cikkeket, ábrákat, illusztrációkat részben vagy egészben bármilyen optikai látásjavító módszerrel ( szemüveggel, kontaktlencsével ) megtekintened a honlaptulajdonos egyértelmű ékírásos engedélye nélkül tilos! * A honlap agybarát IQ-értékű. * Honlap normál agyra hang és képkivonattal. A számítástechnika erejét gyűjtöttem össze ismerettágító honlapomhoz. Válogatott betűk és számjegyek valamint írásjelek különleges kombinációját tartalmazza. Az ékezetes betűkivonat tökéletesen simítja és frissíti az agyat, növeli annak feszességét. A számjegykivonat agynyugtató, gyulladáscsökkentő és regeneráló hatású - ápolja és kíméli még az érzékeny agyat is. Az írásjelek segítik az agy megújulását, növelik rugalmasságát. Könnyű gyantázó összetétele gyorsan felszívódik, nem hagy zsíros érzetet. Ez a honlap a mindennapi agyápolást nyújtja, megőrzi a normál agy hamvasságát és bársonyosságát. * A honlap kutatás-fejlesztés legújabb és az egyik legkiválóbb darabját tartod a képernyődön. Rendkívül takarékos, elég egy-két kattintás és az eredmény egy rendkívül informatív képernyő. Használhatod katódsugárcsöves, folyadékkristályos és plazma képernyők feltöltésére. Lekrám nélküli, környezetbarát. * Készült a Naprendszerben. * Ezt a honlapot a saját számítógépeimre optimalizáltam. * Összetétel. Ez az oldal 12091 darab (52.4%) 0 bitet és 10941 (47.5%) 1 bitet tartalmaz. * A honlap nyomokban mesterséges és természetazonos intelligenciát tartalmazhat. * Környezetbarát honlap. A honlap minden bitje újrafelhasználható! * Állatbarát honlap. A honlap teszteléséhez nem használtam állatokat. * Ez a honlap nem ( itt ) jött volna létre, ha nincs hamradio.hu. A tartalék másolat nem ( itt ) lenne, ha nincs a freeweb . * Ez a honlap adózott számítógépen adózott elektromos energia és adózott élelmiszer használatával adózott adathordozóra készült. Magyarországon adózott szolgáltatások igénybevételével olvasod. --- http://unciklopedia.org/wiki/User:Gg630504 ez itt az önreklám helye de vannak más szócikkek is.
Sziasztok !
Háát komolyan mondom mostanában olyan topicok nyílnak , hogy szétröhögöm magam ! Teccet Norberto-é is , de amik egyeseknek eszébejutnak az kész ! Végülis nekiállhatnánk bármit előállítani , amit mérnökök hada éveken keresztül fejlesztett , hátha egyszerűbben gyorsabban meg tudjuk így közösen oldani . végülis van rá esély mondjuk már kb. csak az hiányzik a repertoárból , hogy lehet lézerrel csőtésztát fúrni .
1 más szócikk: 101 kellemetlen hibaüzenet
miért?.... nem lehet?
Az USA-ban van olyan gyár ahol a zöldségeket , süteményeket vízzel darabolják.
Valaki nem akar nyitni :
Hogyan építsünk időkaput, csillagkaput? hihi
Vagy esetleg:
"hogyan kell egy szimpla deflektorral szingularitást nyitni a delta kvadránsba...?-PIC nélkül!"
Fluxuskondenzátor adatlapot keresek!
--- Minden ellenállás hasztalan! És minden kondenzátor is!
"Kvantumvákum készítése házilag"
"Holografikus kijelző bekötése" "Tesla toronyépítése": helló új vagyok még az elektronikában és arra gondoltam, elsoként egy teszla tornyot szeretnék összerakni de nem akkorát amekkorát a googlen láttam hanem ami a redalertben agyoncsapta az embereket lehetoleg nem a masodik részbol levot hanem az elso rszbol levot mert az sokkal messzebbre vitt kapcsolasirajz is megfelel ide irjatok pistike4eves@cartonnetworkmail.com ja és célozni is lehessen vele!
Tessék itt a flux. kon. kapcoslása
tszaboo: Szerintem dobd el az ötletet, kezdj inkább prizma toronnyal, sokkal egyszerűbb és hatásosabb! Zöld lézerrel még egyedivé is tudod tenni!
Hmm... ez ilyen egyszerü lenne?
Ha valaki megépíti írja már le a tapasztalatait! |
Bejelentkezés
Hirdetés |