Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Ki mit épített?
Ez a téma ha úgy tetszik a mi "kiállítótermünk", nem pedig a ki mit csinált volna másképpen, mások helyett, és legfőképpen nem javítós téma.
Minden készüléknek van saját témája, ott kell kitárgyalni a részleteket!
FONTOS! A kapcsolási rajzok keresésére is van saját téma, ott keressetek rajzokat!
Én legszívesebben összekukorékolnám a hangfal gyártókat,hogy nézzék meg referencia munkaként s gondolkodjanak el.Őszintén gratulálok!Ezek annyira szépek,hogy felesleges bármilyen további jelző.
Szia!
Hát aki profi az profi. Gyári szintű kivitelezés (a fényképek alapján). Gratulálok, ráadásul a design is tetszik. (Ha gonoszkodni akarnék, mondhatnám, hogy megnézném életben, közelről, de jók a fotók, elhiszem.) Mégegyszer gratula és ALAPÍTS HANGFALGYÁRTÓ vállalkozást, mert ha ez a kivitelezés gazdaságosan tartható, szerintem lenne jövője. Ha gondolod, keress meg privátban. Hely, némi szerszám, meg talán egy kis tapasztalat is lenne a gyártáshoz. Üdv:Zsolt A hozzászólás módosítva: Aug 5, 2013
Én, ha ilyet látok, mérges leszek, mert "én miért nem tudok ilyet csinálni?".
![]()
Szia!
Nem emlékszem rá, mikor láttam ilyen szép hangdobozokat itt a fórumon (meg akárhol), ha láttam egyáltalán. Nagyon szépek lettek! ![]() A hozzászólás módosítva: Aug 5, 2013
Szemet gyönyörködtető munkák!
Gratulálok hozzájuk!
Sokan méltatták már a dobozaidat, de nem is véletlenül! Én amikor megláttam, csak ez jött át: aztaku..
![]() Gyönyörűek, mintaértékűek, követendő példaként állnak itt a képek! Legyen bennük sok örömed!
Ezek milyen hangszórók? Amit mostanában bolti számítógép dobozkákban is látni? Hol lehet ilyet beszerezni?
Idézet: „Én, ha ilyet látok, mérges leszek, mert "én miért nem tudok ilyet csinálni?"” Miért ne tudnál? Csak szerszám, leírás, anyag, hely és elhivatottság (imlicite sok sok türelem) kell hozzá! A képeket elnézegetve én biztos nem fogok neki egy ilyennek, noha nagyon tetszik a végeredmény. Asszony el is válna, ha a gyerekszobát ilyen mértékben szétbombáznám ![]() Viszont a kedvemet határozottan meghozta az igényesebb készülékdobozokhoz. ![]() Hogy mik vannak . . . az én Édesapám is épített fiatalkorában hasonló kistraktort, 250-es pannónia blokk, moszkvics váltó és hátsó híd, felénk ezek az alkatrészek voltak akkoriban elérhetőek.
Ehhez pedig nem is tudom mit szóljak . . . gyönyörűek
![]()
Megépítettem ezt a ledmátrix kijelzőt!Bővebben: Link
Én ezt nem tartom valószínünek
![]() ![]()
Bővebben: Link
A hozzászólás módosítva: Aug 6, 2013
Ahogy az johny999 linkjéből is kiderül, Fountek FR89EX a hangszóró pontos típusa, és kötve hiszem, hogy ilyet építenének PC-hangfalakba (pedig milyen jó lenne...).
Ez egy nagyon komoly, alumíniumöntvény-kosaras hangszóró, neodymium mágnessel, alu membránnal. Az országban az ATC-nél lehetett kapni, nagyságrendileg 10 eFt körüli áron darabját (ami már eleve jónak számított a külföldi árakhoz képest), viszont sajnos ők megszüntették a hangtechnikai részlegüket... Én végkiárusításkor vettem ezt a 2 párat fél áron, így egy pár hangfal anyagköltsége 20eFt alatt marad, ami egyszerűen nevetséges ha a kapott hangminőséget nézzük. Nem azt mondom, nem diszkózásra való, de az a részletezőképesség, és térleképzés, amit hangszeres zenén produkál, messze túlmutat az árán, a doboz-konstrukciónak köszönhetően pedig méreteit meghazudtoló mélyek jönnek ki belőle... A hozzászólás módosítva: Aug 6, 2013
Nagyon jo lett!Legalabbis az enyem mellett.
En is megepitettem, de valamiert nem akar mukodni az enyem.
Nagyon szépen köszönöm mindenkinek az elismerő szavakat, igazán jólesik!
![]()
Sziasztok!
Elkészítettem legelső ledes mátrixom. A kapcsolás és a program is saját tervezésű. Most is törekedtem a méretekre ![]() Bővebben: Link
Köszönöm a választ!
Ez valóban nem az a kategória, csak kicsi alu membránost eddig csak azokban a dobozkákban láttam. Amúgy akkor ez nekem való lenne, a diszkó nem az én világom, én a szép hangot kedvelem. A hangfalaid kivitelezése meg fantasztikus!
Ügyes!
![]() Jó úton haladsz a led kocka felé.
Ami a készülékdobozokat illeti, építettem már dizájnban (de legalábbis színben) a hangfalakhoz passzolót, talán ez is ihletet adhat valakinek
Nem akarom nagyon tele szemetelni a topikot, mivel voltak már korábban itt közzétéve ezek a munkák, csak egy-egy képet teszek be... Ha valaki esetleg nem látta, és érdekelnék további képek, az alábbi fotóalbumokban megtalálja: HTA-30 Class A erősítődoboz
Nem gyengék a munkáid!
![]()
Na erről kell példát venni! Ez az igazi munka!
A hozzászólás módosítva: Aug 6, 2013
Wow,* igazi Mester vagy! Még több ilyen szép munkát kívánok Neked.
*? A hozzászólás módosítva: Aug 6, 2013
Végignéztem a galériát a készítés folyamatáról, még most is keresem az állam a földön! Nagyon jók a rögtönzött szerszámok. Két dolgot fűznék hozzá; az első, szerintem soha ne add el, mert bánni fogod! A második; vizsgáltasd ki magad, mert nem vagy teljesen százas, hogy ezt végigcsináltad!!!
![]() ![]() ![]() ![]()
Hihetetlen szép, gratulálok!
... ha már ATC-nek is teszik... ![]() |
Bejelentkezés
Hirdetés |