Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Szevasz! Jó hír.
Remélem minden rendben egészségileg, sikeresen megjavítottak. Itt 8 oldalt pötyögtünk azóta.
Statisztika szerint 2 évente mindannyiunkra jut egy baleset. Ilyen durvák azért ritkán történnek...
Ezt azért nem gondoltam volna. Vagy ebbe azt is beleszámolják ha Józsi bácsinak kicsukódik a szatyra?
Szerintem ebben minden benne van, a tükör töréstől kezdve az utas rosszullétekig.
Remélem, de most újra be kell járatni. 6 hét fekvés. Esetleg kis csoszogás mankóval, járókerettel. Csípő gömbcsuklót cseréltek.
Azért az úgy már más. Mégis csak kötött pályás jármű, elég nagy is csak kitudják kerülni a népek.
A villamos nem tud veszélyhelyzetet kikerülni, vagy hirtelen megállni. Már ez is növeli a statisztikát. Gondolom én. Mert autónál sokkal több lenne a baleset, ha nem állnánk meg hirtelen, vagy nem kerülnénk ki.
Hát az elég komoly volt. Ismerősöm szenet talicskázik ilyen csípő protézissel. Persze nem műtét után, de így rendbe jött. Most 83 éves.
Örömmel olvaslak! Mielőbbi teljes felépülést kívánok!
Többnyire arra hivatkoznak, hogy nem látták. Ezek szerint mégsem elég nagy...
Ismeritek azt a régi kicsit blőd viccet, hogy:
-Mi az sárga és fáj ha belemegy a szemedbe? -Hát a villamos.
És tényleg!
Na ugye.
Attól függ hogy mihez képest nézzük a nagyságát. Amúgy a villamosokban nincs olyan mint a vonatokban az éberségi berendezés befolyásolóval kiegészítve? Talán volna értelme. Mert ha tényleg a vezető rosszul lett akkor ha van éberségi berendezés akkor ez nem történhetett volna meg. A hozzászólás módosítva: Máj 19, 2014
Arra, hogy nem veszik észre, csak ha már fáj.
Van a Combinon éberségi berendezés, ami szükség esetén kényszer-fékezést vált ki. De ennek a működésbe lépéséhez sebességtől függően 5-7 mp-re van szükség. Ennyi idő alatt azért elég szép utat meg lehet tenni, még lassan haladva is. Ebből a szempontból jobb a hannoveri, mert az már két másodperc után fékez... Egyébként a fenti adatokat kollégától hallottam, nekem nincs vizsgám a körúti villamosra. A vasúton hosszabb távok vannak, ezt szerintem nem lehet a villamoshoz hasonlítani...
Elnézést kérek véletlenül nyomtam minuszt a hozzászólásodra mobilról szerencsétlenkedtem. Nagyon picik a gombok az érintőképernyőn és mellényúltam.
Köszi. Így már jó, eltüntettem.
A hozzászólás módosítva: Máj 20, 2014
Lehet van erre egy speciális vakság, mert van aki kettőt sem lát meg.
Szaknyelven ezt hívják a rendőrös szendvicsnek?
Mindig is szerettem az ilyen típusú vicceket!
-Mi az? Fehér és megzavar evés közben? -Lavina! *El se hiszem hogy tudtam mobilról hozzászólást küldeni végre! A hozzászólás módosítva: Máj 20, 2014
Ártalmatlan, nem kell félni nem eszik macskát. Erdeisikló.
A hozzászólás módosítva: Máj 20, 2014
Azért nem válogattam ki a leghasonlóbbat, hogy lásd van belőle néhány színváltozat. Lehet, hogy holnap más színű jön.
Ártalmatlan, de ne fogdosd nagyon össze, mert kegyetlen büdös tud lenni utána a kezed! Tapasztalat!
Hát egy begyóval én se szórakoznék!
Mekkora szöveg!
Hát ehhez a cicához mit szóltok? Gondolom kapott jutalom falatokat!
Bővebben: Link
Sziasztok!
Vásároltam az autóba egy ilyen hangszóró szettet, az asztalon próbálgatom épp, most hallom csak hgoy az ismert zenékben vannak új részletek, és hogy az MP3 milyen zajoz is
Ügyes macsek. A kutya viszont elég alamuszi.
Azt az eszközt hogy hívják hivatalosan, ami kisebb mint a kasza, nagyobb mint a sarló és állva, egy kézzel használják? Olyat hogy sujtókés még életemben nem hallottam eddig. Valami hasonló, de "kaszaszerűbb"
Van ahol "saraboló"-nak árulják, de az is más szerintem. Egykezes kasza? |
Bejelentkezés
Hirdetés |